QUOTE(skristyn @ 2009 09 04, 19:28)
Idedu savo baisuokli, nervus jis man prigadino medutis, dengtas ir puostas beze, geles cukrine mase, kuokkeliai dirbtini
Ir kas cia tau nepavykusio
Viskas vyko...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 20:45)
Daividija , nepagavau kampo ...iš bado ? , kai toks pilnas krepšys ji matai iš bado rankas drebina .
skristyn , nu liuks tortukas , o va į beze geriau pilti miltelius , čia tiesa jau pagrysta bandymais ....na dar tinka toki laaaaaaaaaaaabai tiršti , gal net kaip kieta želė ...va jie ....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jezau , kad aš dar kada apsiimčiau daryti tą ko nesugebu ...fsio nešu autus iš čia
skristyn , nu liuks tortukas , o va į beze geriau pilti miltelius , čia tiesa jau pagrysta bandymais ....na dar tinka toki laaaaaaaaaaaabai tiršti , gal net kaip kieta želė ...va jie ....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jezau , kad aš dar kada apsiimčiau daryti tą ko nesugebu ...fsio nešu autus iš čia
Turiu as tu tirstu dazu,ale kai reikejo nudazyti rudai,tai reikia puse beze,puse kiekio rudu dazu
Ir ne i ta puse begat,dar du tortus padaryt reikia
Asseni,kur tu randi tokiu uzsakovu su tokiais sakyciau keistais norais
manes kai papraso,tai tik rupinasi,kad manes neapkrautu,sako,koki paprastesni,kad darbo maziau