Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(skristyn @ 2009 09 04, 19:28)
Idedu savo baisuokli, nervus jis man prigadino doh.gif  medutis, dengtas ir puostas beze, geles cukrine mase, kuokkeliai dirbtini

Ir kas cia tau nepavykusio g.gif g.gif
Viskas vyko...

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 20:45)
Daividija , nepagavau kampo  unsure.gif ...iš bado ? , kai toks pilnas krepšys ji matai iš bado rankas drebina  doh.gif  lotuliukas.gif .

skristyn , nu liuks tortukas , o va į beze geriau pilti miltelius , čia tiesa jau pagrysta  bandymais ....na dar tinka toki laaaaaaaaaaaabai tiršti , gal net kaip kieta želė ...va jie ....

-----------------------------------------------------------------------------------------

Jezau , kad aš dar kada apsiimčiau daryti tą ko nesugebu  doh.gif  blush2.gif...fsio nešu autus iš čia user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turiu as tu tirstu dazu,ale kai reikejo nudazyti rudai,tai reikia puse beze,puse kiekio rudu dazu doh.gif
Ir ne i ta puse begat,dar du tortus padaryt reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Asseni,kur tu randi tokiu uzsakovu su tokiais sakyciau keistais norais g.gif

manes kai papraso,tai tik rupinasi,kad manes neapkrautu,sako,koki paprastesni,kad darbo maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 05, 10:59)
Ir kas cia tau nepavykusio g.gif  g.gif
Viskas vyko...

Dazyta beze nevykus blush2.gif , dukros ranka torte ir nevykus, tai toj vietoj tie dzibukai kaip ir pakrite, ir sonai nesigavo pinti, kazkaip nesuprantu kas po ko eina, ai susimaisiau, reikejo eit miegot, o ne apsimiegojusiai torta daryt, ale siandien 6 ryto jis iskeliavo is Kauno i Mazeikius
Cipciuk masinyte jegiska 4u.gif spavyte labai madinga biggrin.gif
Atsakyti
Dienas labas 4u.gif

Miargai, kokius jus grozius darot bigsmile.gif Kasdien vis po nerealu torciuka atnesat, jau tuoj akys isvarves beziurint tokius pasakiskus tortus wub.gif wub.gif wub.gif
Labiausiai istrigo Daividijos krepsiukas - net zodziu tokiu zodyne nera, kad apsakyt ta grozi wub.gif
O Cipciuko masiniukas wub.gif Grazuolis wub.gif

O man siandien laimes pilnos kelnes biggrin.gif Jau tooooooki beza isplakiau (ir dar is 3 kiausiniu, kas anksciau budavo mission imposible) thumbup.gif Vakar nusipirkau nauja mikseri, tai dziaugiuos kaip mazas vaikas. Daugiau nebebus sugadintu kiausiniu clap.gif Atsiprasiau graziai beziuko ir pripazinau, kad ne jis kaltas, ir ne mano kreivos rankos, o senukas lievas mikseris biggrin.gif Amzina jam atilsi biggrin.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif ....eikit jūs bajeristės ...jėgiška...lepšis ir tiek ...bet vistiek labai ačiū už gerus žodžius 4u.gif .

Na paskutis šią savaitę ax.gif , įdėja buvo pamiršta , nes foto gal puse mętų guli mano albume ( rusaičiu forumo ) , bet va kolegė pagelbėjo padarydama saviškį , o čia kaip tik kaimynės gimtadienis ( kofemanės ) , tai ir sulipinau ....vidui kavos tortukas , visa kita pastilažas ....ir ačiū kolegei už įdėjos atgaivinimą aciuks.gif .

user posted image

user posted image

O čia originalas į ką bandžiau lygiuotis ( na gal po 10 padarytų ir išeis toks kaip jos ) blush2.gif ...

user posted image

Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
isties Nerealus tortai jusu
Atsakyti
nu va, dar vienas savaitgalio gražuolis - šaunu Cipciuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 11:55)
irnesakyk.gif ....eikit jūs bajeristės ...jėgiška...lepšis ir tiek ...bet vistiek labai ačiū už gerus žodžius  4u.gif .

Na paskutis šią savaitę  ax.gif  , įdėja buvo pamiršta , nes foto gal puse mętų guli mano albume ( rusaičiu forumo ) , bet va kolegė pagelbėjo padarydama saviškį , o čia kaip tik kaimynės gimtadienis ( kofemanės ) , tai ir sulipinau ....vidui kavos tortukas , visa kita pastilažas ....ir ačiū kolegei už įdėjos atgaivinimą  aciuks.gif .

O čia originalas į ką bandžiau lygiuotis ( na gal po 10 padarytų ir išeis toks kaip jos ) 

o man tavo grazesnis 4u.gif wub.gif nereikia tau jokiu 10 daryti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 05 rugsėjo 2009 - 11:09
cipciuk, man irgi Jūsiškis tortas gražesnis smile.gif
pasimečiau... pasižiūrėjau vakarykštis mano eksperimentas sukietėjo vos ne kaip kaulas (pastilažas su aliejumi) tai dabar pasimečiau... nebus kad sukietės man ir ta kurią dabar darysiu? nereikės paskui torto kirviu kapot? g.gif
Atsakyti
O ką tu iš jo dariai ?....detales - tada sukietėja , ant torto taip pat , bet ne iki tiek , kad kapotum , o aplamai tai jo niekas ir nevalgo irnesakyk.gif...nuima ir kibiran - mūsų darbą cry.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 12:21)
O ką tu iš jo dariai ?....detales - tada sukietėja , ant torto taip pat , bet ne iki tiek , kad kapotum , o aplamai tai jo niekas ir nevalgo  irnesakyk.gif...nuima ir kibiran - mūsų darbą  cry.gif .

nieko nedariau smile.gif visą gniutuliuką i maistinę plėvelę ir į šaldytuvą biggrin.gif na tai reiks daryt, ne aš pjaustysiu, tai lai kankinasi biggrin.gif tikk vis atidėlioju, tą masės darymą, vaje vaje, kaip bijau to dažų maišymo doh.gif arba sakiau supyksiu ir padarysiu kokį mėlyną, visiškai nemaišišką maišą verysad.gif
Atsakyti
cupsiuk,koks mielas ,,stalelis,, Kavos puoduke tik trūksta biggrin.gif
kad man tokia kaimynę kaip jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 05 rugsėjo 2009 - 11:33
QUOTE(neramuole @ 2009 09 05, 10:13)
mergaites, reikia ideju kaip papuost knyga, dominuojancios spalvos raudona juoda, siulykit varijantus,knygos reikia ateinanciam savaitgaliui, prasau labai nes galvoi minciu 0 doh.gif tortukas turi but apie 10 kg  ax.gif bliamba butu arciau cypciukas ar asseni, prasyciau kad padarytu  rolleyes.gif

10 kg blink.gif blink.gif , Ogo

Neramuole, nesk greiciau savo tortus. Jau i albumeli zvilgtelejau biggrin.gif

QUOTE(GITALE @ 2009 09 05, 10:16)
Mergaitės, o kaip padaryt tą žolytę ant torto, koks čia angalis, ar iš bezė ar grietinėlės daryta?

Ir grietinele, ir beze tinka. Nueik i virsutine papuosimu tema, ten Cipciuko kamuolis tortas yra, ten ir antgalis parodytas

QUOTE(alfa159 @ 2009 09 05, 10:41)
Oi, zinokit, mes-uzsakovai, jau kaip uzsiprasysim, tai jums bus.Sakau, stabdykit mus, kol nevelu.  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Alfa, negaliu, juokiuos iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(daividija @ 2009 09 05, 10:59)
Asseni,kur tu randi tokiu uzsakovu su tokiais sakyciau keistais norais g.gif

Jie mane randa lotuliukas.gif
Einu nufotkinsiu ta seimynos torta. Parasysiu kokie buvo pageidavimai

Cipciuk, bigsmile.gif nesu pas save Jusu tortuka. Kopijuosiu prie progos tongue.gif .net zinau kada biggrin.gif

P.S. Brach koks durnas ne to kompas ne to klaviatura mano. Parasau, tai puse raidziu ar zodziu dingsta. Reiks nuolat darasynet doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 rugsėjo 2009 - 11:36