QUOTE(mmergyte @ 2009 09 03, 07:50)
assseni,prie ko cia gausi nuo mmergytes,tiesiog dabar iseina,kad kone pasisavintas receptas ir pasivadintas savo vardu.. nu kremus juk daug kas kaitalioja net ir kituose tortuose,tai jei taip daryti,tai visi tortai bus kazkieno..tai gal geriau kremus savo vardu pavadinti,o tortas taip ir lieka kieno buves..neginu ir nepuolu cia ne vienos,tiesiog,kas grazu vienos atzvilgiu bjauru kitos
Jetau, gal tiksliai blogai miegojai? Nieks nesiruosia pasisavinti nei recepto, nei pavadinimo. Net gi recepte parasiau, kad Cipciuko medutis tik su kondensuotu pienu ir kiti kremai. Pajuokavom su Gitule ir tiek. Net nesiruosiu savo vardu nieko vadint.
O gi receptus visi atnesam is kaz kur.
QUOTE(adriu @ 2009 09 03, 07:59)
a6 tai kaklaraišti tokį illlgą padariau-ale noriu,kad kaip atlasas blyzgėtų-kas būtų jei aliejum patepčiau
Nu gal aliejum nelabai, net nezinau . Paimk nuvalyk su teptuku visus pudros ir krakmolo likucius ir patepk romu, jeigu turi, ar kokiu brendziu. Degtine ir spiritas irgi tinka, bet isdziuna ir nelieka blizgesio. O vat nuo spalvuotu gerimu blizga.
Aj, zinai, kaip padaryk. Paimk siek tiek dazu, tokios spalvos kaip tavo kaklarastis, sumaisyk su degtine ar spiritu. Ir patepk su teptuku. Tiksliai blizges, isbandziau