Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mmergyte @ 2009 09 03, 07:50)
assseni,prie ko cia gausi nuo mmergytes,tiesiog dabar iseina,kad kone pasisavintas receptas ir pasivadintas savo vardu.. ax.gif  nu kremus juk daug kas kaitalioja net ir kituose tortuose,tai jei taip daryti,tai visi tortai bus kazkieno..tai gal geriau kremus savo vardu pavadinti,o tortas taip ir lieka kieno buves..neginu ir nepuolu cia ne vienos,tiesiog,kas grazu vienos atzvilgiu bjauru kitos doh.gif

Jetau, gal tiksliai blogai miegojai? g.gif Nieks nesiruosia pasisavinti nei recepto, nei pavadinimo. Net gi recepte parasiau, kad Cipciuko medutis tik su kondensuotu pienu ir kiti kremai. Pajuokavom su Gitule ir tiek. tongue.gif Net nesiruosiu savo vardu nieko vadint. schmoll.gif

O gi receptus visi atnesam is kaz kur. mirksiukas.gif

QUOTE(adriu @ 2009 09 03, 07:59)
a6 tai kaklaraišti tokį illlgą padariau-ale noriu,kad kaip atlasas blyzgėtų-kas būtų jei aliejum patepčiau g.gif

Nu gal aliejum nelabai, net nezinau g.gif unsure.gif . Paimk nuvalyk su teptuku visus pudros ir krakmolo likucius ir patepk romu, jeigu turi, ar kokiu brendziu. Degtine ir spiritas irgi tinka, bet isdziuna ir nelieka blizgesio. O vat nuo spalvuotu gerimu blizga.

Aj, zinai, kaip padaryk. Paimk siek tiek dazu, tokios spalvos kaip tavo kaklarastis, sumaisyk su degtine ar spiritu. Ir patepk su teptuku. Tiksliai blizges, isbandziau
Atsakyti
ačiū asseni,patepsiu kaip sakei su dažais degtineje,bet gal kai bus ant torto jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 09 03, 08:23)
ačiū asseni,patepsiu kaip sakei su dažais degtineje,bet gal kai bus ant torto jau g.gif

Nera skirtumo. Gali ir taip ir taip. Tik atsargiai tada reikia pernesti ant torto. Aisku ant torto bus lengviau tepti, tik ziurek, kad nuo krasciuku nenubegtu ant pacio torto. Labai nedrekink.
Atsakyti
QUOTE(Dziolina @ 2009 09 02, 14:32)
user posted image
user posted image

va labai gražūūūūs tortikai...labai ir pilis ir tas skaičiukas žaismingai...nu super... 4u.gif
Dar pasakyk, kaip darei pačios pilies pagrindą (ta prasme pačią pilį, nes stogas tai daeina iš ko.. tongue.gif ), ar iš to pačio kaip ir tortas ar kitaip gudravai??
QUOTE(gitule @ 2009 09 02, 17:40)
Sveika istojusi i sekta  4u.gif  Nuostabus tortai tikrai tikrai  thumbup.gif

taip sutinku....ČIA SEKTA...O MES SEKTANTĖS....bet kas keisčiausia....kad MUMS PATINKA... thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 09 02, 19:33)
user posted image

Nu jau arklys tobulas....tik nereikia aiškint, kad nepatinka.... mirksiukas.gif
P.S. o tamsta kuriam pasaulio karšte kepat tokius tortus??

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 02, 20:42)
O čia nežinau nei ar verta rodyti po jūsiškių tortų  unsure.gif .....nu lyg motociklą dariau ......

ne nu visiškai....sako ar verta rodyti..... doh.gif kas čia darosi, ar čia tokis lietuviškas kukluma sveržiasi per kraštus ar kas??????
nu jėzus marija aukštielnikas kaip gražu....
mano diedas kaip motociklininkas, tai aš jau biškį tipo juose suprantu.. hihihi.gif
man kai asseni pagamino diedo gimtadieniui tuos du motociklininkus, tai aš kokias dvi dienas vaikščiojau atvipusiu žandikauliu...
ot jau kažkas patenkintas bus tokį mocą gavęs... wub.gif
Atsakyti
Vaidute, labai saunus tortai -- ir batukai, ir geliu darzelis wub.gif

Cipciuk, motociklas atrodo toks dramatiskas ir grazus, tarsi is kokios knygos butu blink.gif Neitiketina!

Mmergyte, taves niekas nesiruosia skriaust ir uzsipult, mes tave mylim ir laukiam, ir tik tu jau ant musu nepyk 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, kaip ten reikaliukai su dažais? g.gif
Atsakyti
Ačiū Meian....na ne iš knygos , bet , kad iš paveiksliuko tai tikrai ....tik žinai duosiu kaip pavyzdį ....va mūsų avatarai ...jų matmenys 120-140 , o man paveisliuką atsiuntė 90-90 doh.gif ....perėjau per kaimynes ieškodama " lūpos " ( didinimo stiklo ) nieks netusi , ir dveji akiniai nepadėjo doh.gif ....ką ikušlinau tą nupiešiau blush2.gif , o va tas jo " žarnas " teko piešti įjungus fantaziją , o ji pas mane motociklų atžvilgiu lygi 0 doh.gif ....na va kas gavosi tas gavosi ax.gif.

adriu , yra spec purškiklis , masei nupurkšti , kad blizgėtų .

Asseni , na dar nedabrendo , kad kam snukin duočiau , tiesiog visi tortai yra " nemedaus " ir tik vienas medaus , va o kokį tu padarei " nemedaus " ir neaišku g.gif , nes pertepimas ir keičia visą torto skonį . Pardėse tortų dešimtys , tiek pat ir pavadinimų , nors juose skiresi tik vaisiai ar džemai , bet pavadinimus jiems duoda kitus , kad galėtum atsirinkti su kuo tau skaniau , nerašo juk , kad tai , " nebiskvitinis " tortas ....galėtų būti " Medaus tortas su kondencuotu pienu " ....kiek pamenu aš ir patariau jį ( medų ) pakeisti kondencuotu , toms kurios nemėgsta jo ax.gif .

lotute , užeik į naito apsipirkimo temą 4u.gif .

Ir nepykit ant mmergytės , kiek pastebėjau ji rėžia tik tiesą į akis , tą ką galvoja , o tai neuždrausta šiame forume schmoll.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 rugsėjo 2009 - 08:32
cipsiuk,aš noriu ,kas ne perlamūtru blyzgėtų-o šiaip,pamėginsiu asseni pataymu pasinaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
adriu , tu neįsigilinai ką aš rašau , yra spec purškiklis , kaip lakas , o ne perlamutras , jis masę padaro ne perlamutrinę , o kai lakuotą , surbitonate jo yra .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 rugsėjo 2009 - 08:35
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 09:35)
adriu , tu neįsigilinai ką aš rašau , yra spec purškiklis , kaip lakas , o ne perlamutras , jis masę padaro ne perlamutrinę , o kai lakuotą , surbitonate jo yra .

ačiū cipsiuk,bet tikrai nesisiūsiu,bandysi kitaip suktis iš padeties biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai prašau pakonsultuoti. Jau čia šimtą kartų klasinėja visos,bet buvau skaičius,kad kažkurį beze kremą verda lygiai 8 min, tik noriu sužinoti nuo užvirimo ar pastatymo ant viryklės ir jei elektrinė viryklė,tai ant kokio karščio (lygio)?
Dieve baigiu išprotėt su tuo beze, nu niekaip nesigauna vis išskysta. Plaku plaku, kaip neišeina taip neišeina, o taip noriu išmokti. Man taip gražiai cipciukas papuošia tortukus,net bamba griaužia blush2.gif
Atsakyti
Cipciuko mocas blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
O kaip jis padarytas - dazyta ant virsaus? g.gif
Atsakyti