oiiiiiiiiiii,cypsiuk,koks jegovas super modelis mano sunus sake,kad noretu su juo pralekti
dabar nesupratau,ko jus cia nesugebat man atrodo,kad jus pavargot,ir nebzinot ka kalbat......masiniukas tai liuksiskas ir isskirtinis
Merginos, kaip as Jums pavydziu, kad diena graziais darbais pabaiget. Ir ramios einat liuli.
As tai baigiu isprotet . Na gi ryt seimynele turi isvaziuot, rupuze, dar nepabaigta, oj dar toli grazu. Keturius padariau, o kur dar 3 , tai ir tie kuturi be veido dar. Jauciu, kad seimynelei neduosiu meguot, bu kankinsiu iki galo
Psio, einu toliau
As tai baigiu isprotet . Na gi ryt seimynele turi isvaziuot, rupuze, dar nepabaigta, oj dar toli grazu. Keturius padariau, o kur dar 3 , tai ir tie kuturi be veido dar. Jauciu, kad seimynelei neduosiu meguot, bu kankinsiu iki galo
Psio, einu toliau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 05, 00:38)
Nė velnio mes nebaigėme , da du , ale nežinau , gal rytojui palieku ,noriu miego .
JOLKA999 , na dėkui , bet kad nežinau , matai kai turiu originalų pavyzdį , ir turiu su kuo palyginti..... va dėl to ir sakau - nekoks išėjo .
JOLKA999 , na dėkui , bet kad nežinau , matai kai turiu originalų pavyzdį , ir turiu su kuo palyginti..... va dėl to ir sakau - nekoks išėjo .
As irgi rytdienai palikciau, bet negaliu, nes is ryto iskeliauja. Gavau nurodymu kaip turi atrodyt, tai vis nueinu meila paskaityt, kas kur turi but, su kokiais plaukais, kad nesuklyst
Cipciuk, o man patinka ta Jusu masinka. Stilinga labai. Slapio asfalto spalvos.
Va va, iš ko tas mašiniukas dabar greitai prisipažinkit, nes nuprotėsiu kitam savaitgaliui reikia padaryti makvyną iš torto, baigiu rusaičių forumus skersai išilgai išnarstyti, kuo daugiau skaitau, tuo tamsiau darosi , o tuo pačiu nusibodo jau standartinės boružėlės ir knieti patikrinti galimybes, bet dar baisiau nuvilti vaiką, kuris laukia svajonių mašinos labai čiki modeliukas, Cipciuk, jau darbelio apturėjot oj oj oj
cypciuk labai grazi masinyte, kad as taip nesugebeciau kaip jus jei paprasto drugelio neiseina nupiest, apie masiniuka patyliu is vis
Neramuole, gausi per liežuvį, drugelis nuostabus, o krikštynų tortas iš vis pasakiškas, nebevyk Dievo į medį, labai dailūs tortai... drugelio ta violetinė spalva fantastinė, o jau krikštuko šonai, super, mergyte, taip ir toliau ir aukštyn nosį, labai gražūs Tavo tortai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 23:45)
Jezau , kad aš dar kada apsiimčiau daryti tą ko nesugebu ...fsio nešu autus iš čia
kaži ar yra ko nesugebat?
Cipciuk, masinyte jegiska
QUOTE(Olesta @ 2009 09 05, 09:40)
Neramuole, gausi per liežuvį, drugelis nuostabus, o krikštynų tortas iš vis pasakiškas, nebevyk Dievo į medį, labai dailūs tortai... drugelio ta violetinė spalva fantastinė, o jau krikštuko šonai, super, mergyte, taip ir toliau ir aukštyn nosį, labai gražūs Tavo tortai
aciu olesta, bet kaip zinau koks turejo gautis drugelis bliamba ir kaip as taip apsiskaiciavau pritrukau grietineles o i telsius varyt del mazo indelio nebeturejau nervu, namine neissiplake,zodziu sukaus is padeties
mergaites, reikia ideju kaip papuost knyga, dominuojancios spalvos raudona juoda, siulykit varijantus,knygos reikia ateinanciam savaitgaliui, prasau labai nes galvoi minciu 0 tortukas turi but apie 10 kg bliamba butu arciau cypciukas ar asseni, prasyciau kad padarytu
Mergaitės, o kaip padaryt tą žolytę ant torto, koks čia angalis, ar iš bezė ar grietinėlės daryta?
Tortukai, aisku, kaip visada.
O Asseni su tuo atomo branduoliu tai prajuokino. Che, yra kas mane apspjauna pageidavimais. Sakau, koks kitas zingsnis? Gal kas uzsiprasys abstrakciju? Pvz., tortas- Pavydas, arba- Solidumas, arba- Ir kodel tu mane palikai? Arba kazkas impresionistiniame stiliuje? Arba-O!-kubizmo stiliuje- skirtingi torto gabalai, gelyciu fragmentai, teletabiu kojos meniskai vienas ant kito sudelioti?
Oi, zinokit, mes-uzsakovai, jau kaip uzsiprasysim, tai jums bus. Sakau, stabdykit mus, kol nevelu.
O Asseni su tuo atomo branduoliu tai prajuokino. Che, yra kas mane apspjauna pageidavimais. Sakau, koks kitas zingsnis? Gal kas uzsiprasys abstrakciju? Pvz., tortas- Pavydas, arba- Solidumas, arba- Ir kodel tu mane palikai? Arba kazkas impresionistiniame stiliuje? Arba-O!-kubizmo stiliuje- skirtingi torto gabalai, gelyciu fragmentai, teletabiu kojos meniskai vienas ant kito sudelioti?
Oi, zinokit, mes-uzsakovai, jau kaip uzsiprasysim, tai jums bus. Sakau, stabdykit mus, kol nevelu.