Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 17:20)
Dariau su 2 mm antgalio skylute, bet reikejo plonesnio. Buvo patarimas is kepimo popieriaus pasidaryti tutele, ale kad siek tiek susinervinus buvau, tai tingejau jau ka nors dar darytis papildomai...
Papildyta:
Ech,kaip noreciau to, kas butelyje biggrin.gif

Turi omenyje-raugintu agurku? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 04, 20:30)
Turi omenyje-raugintu agurku? lotuliukas.gif

Oij, galvojau ten kas su laipsniais ax.gif nors ir agurkai neblogai butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 09 04, 19:33)
mergaitės, o man šita pudra pastilažui tiks???
user posted image
sos , nežinau ar lėkt į parduotuvę paprastos pirkt, ar šita tiks, taip gerai butu kad tiktu, nereiktu spalvų makalot...

mergaitės, patarkit verysad.gif
Atsakyti
nu patarčiau, bet kad nežinau blush2.gif šita matosi su kakava lyg ir ar kaip ten nedažiebiu, o pastiliažui reikia baltos ir kokybiškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 04, 21:24)
nu patarčiau, bet kad nežinau  blush2.gif  šita matosi su kakava lyg ir ar kaip ten nedažiebiu, o pastiliažui reikia baltos ir kokybiškos  4u.gif

tai va kad su kakava ... nu blem, gal bandyt verysad.gif
Atsakyti
rembiene, na as irgi nezinau kas ten per pudra. Turi buti labai smulki. Buciau bent ciupinejus, tai atsakyciau

Tai tu pabandyk, tik ne is viso kiekio, o daryk is 1 arbatinio saukstelio zelatinos. Matysi kas gausis. Jeigu gerai, tai tada darysi daugiau. As pirma karta dariau pabandymui ta pastilaza is 1 a.s. Visus kitus produktus dalinau is 3

Pabandyk ir mums pasakysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 rugsėjo 2009 - 20:46
QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 21:45)
rembiene, na as irgi nezinau kas ten per pudra. Turi buti labai smulki. Buciau bent ciupinejus, tai atsakyciau

Tai tu pabandyk, tik ne is viso kiekio, o daryk is 1 arbatinio saukstelio zelatinos. Matysi kas gausis. Jeigu gerai, tai tada darysi daugiau. As pirma karta dariau pabandymui ta pastilaza is 1 a.s. Visus kitus produktus dalinau is 3

Pabandyk ir mums pasakysi

tai va pabandžiau smile.gif pudra kaip pudra-smulki smile.gif šviesi biggrin.gif bet taip atrodė tik iki tol kol nesupyliau želatinos... masė šiaip gavos čiki, tik kad spalva ne kaip naivuolė tikėjaus šviesiai kakavinė, o kaip tamsus šokoladas biggrin.gif namiškiai žvengė, ką tipo šūdelį lipdysi lotuliukas.gif šiaip torto reik ryt vakarui, tai nusprendžiau, kad ryt pasipuošiu, šian jau jėgų nėra blush2.gif tik va ryt tas spalvų makalojimas laukia doh.gif arba gal galvoju, lašiuką šitos įdėt? bet tik laaaaaabai mažą lašiuką, kad vėl nebūtų chocolat biggrin.gif
Atsakyti
Idedu savo baisuokli, nervus jis man prigadino doh.gif medutis, dengtas ir puostas beze, geles cukrine mase, kuokkeliai dirbtini
user posted image
Tikiuosi atlaikys 220km kelione ax.gif g.gif
Atsakyti
nu klausyk, mieloji, o kame čia nervai, tokį puikų tortą padarius, dėl bezo prisikankinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 04, 22:33)
nu klausyk, mieloji, o kame čia nervai, tokį puikų tortą padarius, dėl bezo prisikankinai?  g.gif

bezas gavosi puikus, kol neipyliau dazu, kadangi miltelini neturiu ipyliau gel, tai suskydo ir gavosi nebetoks stangrus, o galiausiai atbego pana ir tik snai su ranka, tai kol sutvarkiau, ta jos pagadinima gera valanda praejo doh.gif
Atsakyti
mergaites atrodo tik diena nebuvau o cia kokiu sedevru atsirado bigsmile.gif
cypciuk, rugiagele, asseni, olesta, skristyn, daividija jusu tortukai labai labai saunus, kaip man patinka savaitgaliai thumbup.gif sedziu prie kompo akis isputus blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daividija , nepagavau kampo unsure.gif ...iš bado ? , kai toks pilnas krepšys ji matai iš bado rankas drebina doh.gif lotuliukas.gif .

skristyn , nu liuks tortukas , o va į beze geriau pilti miltelius , čia tiesa jau pagrysta bandymais ....na dar tinka toki laaaaaaaaaaaabai tiršti , gal net kaip kieta želė ...va jie ....

user posted image

user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mergaitės , neleiskite savo vyrų prie kompo , nes kviesite psihuškę kai jie mirs iš juoko - nuo mano mašinos doh.gif blush2.gif .

Jezau , kad aš dar kada apsiimčiau daryti tą ko nesugebu doh.gif blush2.gif...fsio nešu autus iš čia user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 rugsėjo 2009 - 22:46