QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 21:45)
rembiene, na as irgi nezinau kas ten per pudra. Turi buti labai smulki. Buciau bent ciupinejus, tai atsakyciau
Tai tu pabandyk, tik ne is viso kiekio, o daryk is 1 arbatinio saukstelio zelatinos. Matysi kas gausis. Jeigu gerai, tai tada darysi daugiau. As pirma karta dariau pabandymui ta pastilaza is 1 a.s. Visus kitus produktus dalinau is 3
Pabandyk ir mums pasakysi
tai va pabandžiau
pudra kaip pudra-smulki
šviesi
bet taip atrodė tik iki tol kol nesupyliau želatinos... masė šiaip gavos čiki, tik kad spalva ne kaip naivuolė tikėjaus šviesiai kakavinė, o kaip tamsus šokoladas
namiškiai žvengė, ką tipo šūdelį lipdysi
šiaip torto reik ryt vakarui, tai nusprendžiau, kad ryt pasipuošiu, šian jau jėgų nėra
tik va ryt tas spalvų makalojimas laukia
arba gal galvoju, lašiuką šitos įdėt? bet tik laaaaaabai mažą lašiuką, kad vėl nebūtų chocolat
Iš tikrųjų tai egzistuoja du ekonominių reformų įvykdymo variantai: Pirmas - realistinis - atskrenda ufonautai ir padaro viską, ką reikia. Antras - fantastinis - mes viską patys padarom.