Kepejeles, oij kiek cia grazumynu, net sunku patiketi, kad kaikurie tikrai TORTAI ten
Gal patarsit man, kaip galeciau papuosti trupinini pyraga su varske?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 15:07)
..." rankos dreba " , " akyse liejasi " ....Daividuk , tu kartais ne .... ...ir kur ten " sumuštekas " , nematau , tik ragelį įžiūriu .
Cia is bado Pamirsau pavalgyti...
QUOTE(adriu @ 2009 09 04, 15:10)
gal sukrimto sumušteką-ale rimtai nėr
Yra yra,is kitos puses reikia ziuret..
QUOTE(naitas @ 2009 09 04, 15:22)
taigi UŽ butelio, kamputy. Čia tikrai Jumi akyse liejasi
o tas butelis tai toks.. na kaip būtų raugintų agurkų pridėtas butelis.. bent mano kompas tai taip rodo..
o tas butelis tai toks.. na kaip būtų raugintų agurkų pridėtas butelis.. bent mano kompas tai taip rodo..
Nu,akys geros,matyt per ta buteli ir matosi,kad uz jo.
na,nezinau kam puosti ta trupinini pyraga juk jis tiesiog apibarstomas su cukraus pudra
Nu super tortukai
Cipciuk man tas vestuvinis tai vienas graziausiu kokius esu macius, neperkrautas, kuklus, bet prabangus
Asseni kai mano pana pamate teletabius, tai niekaip negaliu atitraukt nuo kompo, sako: ate ate tetabis (vertimas: man man telatabi)
daividuk, as irgi noriu i iskyla
ir visu kitu tortukai labai grazus, padirbejot is peties.
naitai emaile turiu tau zinute
Cipciuk man tas vestuvinis tai vienas graziausiu kokius esu macius, neperkrautas, kuklus, bet prabangus
Asseni kai mano pana pamate teletabius, tai niekaip negaliu atitraukt nuo kompo, sako: ate ate tetabis (vertimas: man man telatabi)
daividuk, as irgi noriu i iskyla
ir visu kitu tortukai labai grazus, padirbejot is peties.
naitai emaile turiu tau zinute
Asseni, teletabiai kaip nuzenge is ekrano, labai tikroviski , o krepsys dievazi nerealus, ir dar bezu apipuostas, nu taip naturaliai atrodo . Pavarot, moteros
mergaites,gal pamenat kur torto rafaelo svajone receptas
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 04, 16:24)
kazkur saldziuose receptuose su nuotraukom,jei tas kur Srove kepe
QUOTE(daividija @ 2009 09 04, 17:26)
kazkur saldziuose receptuose su nuotraukom,jei tas kur Srove kepe
aha,sito,o as ka ieskau cia
mergaitės, o man šita pudra pastilažui tiks???
sos , nežinau ar lėkt į parduotuvę paprastos pirkt, ar šita tiks, taip gerai butu kad tiktu, nereiktu spalvų makalot...
sos , nežinau ar lėkt į parduotuvę paprastos pirkt, ar šita tiks, taip gerai butu kad tiktu, nereiktu spalvų makalot...
Daividija, aš ne Cipciukas, bet pirdėn tai pasiūlysiu ir pati žinai už ką
Rugiagele, tavo tortas toks siltas. Su bezu labai graziai gavos. O rastus su popieriaus tutele darei ar per antgaliuka
QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 20:08)
Rugiagele, tavo tortas toks siltas. Su bezu labai graziai gavos. O rastus su popieriaus tutele darei ar per antgaliuka
Dariau su 2 mm antgalio skylute, bet reikejo plonesnio. Buvo patarimas is kepimo popieriaus pasidaryti tutele, ale kad siek tiek susinervinus buvau, tai tingejau jau ka nors dar darytis papildomai...
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 09 04, 18:43)
Cia is bado Pamirsau pavalgyti...
Ech,kaip noreciau to, kas butelyje