Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 14:54)
gavau siuntima, vaikas atsikels, leksiu i pasta.

thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Nu žodžiu reikia toliau tyrinėt bezė - dzibus prisikalbinau, jaučiu jei norėsiu lygaus pagrindo teks mase dengt ir tada puošt beze smile.gif
Atsakyti
Kai aš darau lygų paviršių su beze , jo visai niekuo netepu ...tepu beze ant sauso blyno , nu gi jis sumirksta ir nuo apačioje esančio kremo , kokio bieso jį aptepate doh.gif .....beze tinka tepti : ant sauso pagrindo ( biskvito , medučio ) , ant padengimo masių ( tų kukios nerasoja - pastilažas , mano ) , sviestinių kremų ir šokolado . 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 15:08)
Kai aš darau lygų paviršių su beze , jo visai niekuo netepu ...tepu beze ant sauso blyno , nu gi jis sumirksta ir nuo apačioje esančio kremo , kokio bieso jį aptepate  doh.gif .....beze tinka tepti  : ant sauso pagrindo ( biskvito , medučio ) , ant padengimo masių ( tų kukios nerasoja - pastilažas , mano ) , sviestinių kremų ir šokolado . 4u.gif

va kaip aiškiai bigsmile.gif ačiū, senai jau kirba mintis apie šokolado ir bezo derinį - tada super thumbup.gif reikės semtis drąsos ir bandyti imti šitą baubulį ax.gif bet kiek suprantu stabiliausias jis ant medučių, nes jei biskvitas laistytas, tai ir sviestinis kremas ne visada gelbsti, kiek suprantu iš merginų pasisakymo....

ir AČIŪ už leidimą kepuratei kopijuoti, tik įtariu, kad nežinau nuo ko pradėti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, Rugiagele, Olesta koookie tortai blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Tas vestuvinis kaip graziai turetu atrodyt su sviesa ir sampanu wub.gif O rozes dievazi kaip tikros blink.gif bigsmile.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 22:24)

Na ir 5 ...ant drielės ( grežti skyles ) vyro padarytas mikseris  ax.gif ...su juo plakdavau puse kibiro iš karto ( 6 litrus grietinėlės ) , išplaka per 2 minutes ....o tai daikčiukas  thumbup.gif  lotuliukas.gif .

Nu cia geras bigsmile.gif Kai mano vyras pasake, kad man toki padarys, nes bezo neisplaku, galvojau juokauja, o pasirodo is tikruju taip galima bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 15:08)
Kai aš darau lygų paviršių su beze , jo visai niekuo netepu ...tepu beze ant sauso blyno , nu gi jis sumirksta ir nuo apačioje esančio kremo , kokio bieso jį aptepate  doh.gif .....beze tinka tepti  : ant sauso pagrindo ( biskvito , medučio ) , ant padengimo masių ( tų kukios nerasoja - pastilažas , mano ) , sviestinių kremų ir šokolado . 4u.gif

lotuliukas.gif nesakysiu is ko juokiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 15:17)
lotuliukas.gif nesakysiu is ko juokiuosi  lotuliukas.gif

Cipciukas ir raudonas mano biggrin.gif įtariu biggrin.gif
as vis skaitau jusu tema, bet neturiu dar orkaites, bet jau rankos niezti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 15:29)
Cipciukas ir raudonas mano  biggrin.gif  įtariu  biggrin.gif
as vis skaitau jusu tema, bet neturiu dar orkaites, bet jau rankos niezti  unsure.gif

Atsiprasau, as ne taip supratau lotuliukas.gif ten turbut turejo buti, kad pastilazas, ir cipciuko mase unsure.gif tik kad as trumpo proto, tai ne taip supratau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2009 09 04, 15:29)
Cipciukas ir raudonas mano  biggrin.gif  įtariu  biggrin.gif
as vis skaitau jusu tema, bet neturiu dar orkaites, bet jau rankos niezti  unsure.gif

Oooo, vaikeli, tai pirk tik geresne, nes cia liga, ji bus praktiskai pastoviai ijungta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 15:17)
lotuliukas.gif nesakysiu is ko juokiuosi  lotuliukas.gif

Na gerai gerai .... bebe.gif bebe.gif ...mano masė tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 14:05)
Turiu stai kokia minti. Meian, gal ka gali pakomentuot. Uzsakovai gan rimti ir nori matyti vos ne tikra atomo branduoli. Su lygiais rutuliukais. Nori, kad butu ne kamuolio tipo o pusrutulis, vaizdas is virsaus.

Galvoju, daryti taip...
Sutepti torta, ir ant jo is karto formuoti rutuliukus, tarkim is saldzios bulvytes mases, bei daryti idubimus kitiems rutuliukams. Toki jau suformuota "daikta" padengti mase (reikia kad butu melyna ir zalsva spalva). Padengti, tarkim, kokia zalia spalva, bus toks burbulinis. O i tuos idubimus statyti jau atskirai suformuotus bulvytes rutuliukus, bet jau melynos spalvos padengta mase.

Galbut tai pasiteisintu, nezinau -- bet man pavojaus signalas isijungia del to, kad mase butu dengiamas "duobetas" ir "kauburiuotas" tortas: bus sunku graziai mase sulyginti ties kaubureliu krastais... Del pacios minties daryt bulvyte -- taip, cia liuks, bet as gal labiau siulyciau visus burbuliukus sudelioti ant paruosto torto.. ir netgi labiau patarciau burbuliukus dengti ne dengimo mase, o zalsvai ir melsvai nudazytu glajumi -- na, kaip grybu kotukus... nes pirma, mases labai daug sunaudotum, antra, del mases kiekio tuos burbuliukus paprasciausiai neskanu butu valgyti, ir trecia, glajumi lengviau apdengt isgaubta forma (beje, tas pats glajus veliau gali buti ir "klijai", kuriais burbuliukus butu galima tvirtint prie torto).

Jei nori, pirmiausia paruosta torta galima butu apdeliot nuglaistytomis burbuliuku puselemis, o tada -- pilnais burbuliukais... tada jau tikrai bus "garantuotas" atomas ax.gif

... geriau pagalvojus, siuo atveju torto mase isvis dengti nebutina (ypac -- jei pradziai apdeliosi ji puselemis)... "bulvytes" juk vis tiek galiausiai pilnai pasleps torto vidu. g.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 14:25)
Nesu savo ufonautus.  Nu gi atrodo mases gabaliukas, bet prasikeikiau su jais. Nu gi niekaip negalejau veido normaliai padaryt. Meian, einu pas tave i kursus

Tik jau nereikia cia kuklintis... blink.gif Zole ideali (be zodziu blink.gif ), teletabiai -- kaip tiesiai is ekrano, ir veideliai ju tikrai be priekaistu schmoll.gif Ir netgi ta "akis" is po zemiu islindusi, eina sau wub.gif

Man cia nerealiai grazu wub.gif

QUOTE(Aidutea @ 2009 09 04, 14:34)
Turiu maza klausimeli, jei torta padengciau meian dengimo mase ir jei sugalvociau kokias dekoracijas is beze ar grietineles, kokia reakcija gautusi? blush2.gif

Grietinele siaip pacios mases nepagadins, betgi jos minusas tas, kad patys papuosimai nebus tokie "gracingi", kokie galetu but is beze.

Tarp kitko, minejau jau ne karta, bet kazkaip nelabai kas uzfiksuoja... pacia ta apdengimo mase kiek praskiedus virintu vandeniu, ja galima piesti per antgali. Ir nereikes nieko ten atskirai virti... Kai isdzius, papaisymai atrodys kaip apdengto torto dalis, ar netgi kaip fakturinis apdengimsa (tarsi su kokiais ispaudais suformuotas). Prisipazinsiu, yra buve, kad tokiu budu paisiau aplikacijas ir nerinius ant mases virsaus slepdama tai, ko neturi matytis blush2.gif

Piesti lengva vienodai taip, kaip ir piesiant su beze (beje, tokia mase pasizymi ir beziukui budingu tamprumu, nes cia ieina "invertuotas cukrus" -- t.y., sirupas). Ir patogu, nes nieko papildomai gamintis nereikia... tik svarbu naudoti jau atvesusi vandeni (kitaip nejausit, kiek jo pilt -- salant mase pastings, ir taps ja sunku isspaust) ir neperskystint -- piest reikia tada, kai pakankamai skystas, kad pavyktu isspaust per antgali, bet dar pakankamai tirstas, kad isspaudus laikytu forma. (Taigi pilt vandens reikia po nedaug ir kaskart gerai mase ismaisyt).

QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 14:49)
Varau išsimti patentą drėliai - mikseriui ....kas pirma pirks ?  g.gif  lotuliukas.gif

Meian , perskaičiau , bet pamiršau padėkoti , už rožių įvertinimą ...ačiū  4u.gif .

Oi neee, cia man dekot negalima. Cia as turiu dekot uz toki GROZI AKIMS. Vis sugriztu i ta nuotrauka pasiziuret -- na man nerealaus kazkas tokios tobulos rozes. wub.gif wub.gif wub.gif

A, o patenta issiimt tai vos ne privaloma, juk cia tokiaaa mintis g.gif
Atsakyti
O tortų kiek swoon.gif

Rugiagele, sveikinu su sėkmingu bezu thumbup.gif tortas su gulbėm nepriekaištingas - laaaaaabai gražus, o gulbės bigsmile.gif fantastiškos wub.gif

Cipciuk, apšalau pamačius jūsų vestuvinį su tuo įmantriu stovu wacko.gif pritariu merginoms dėl rožių drinks_cheers.gif jau tokios natūralios wub.gif akys išvarvėt gali bežiurint blush2.gif o kas čia per lapukai plikytos tešlos, "ale plasmasiniai" gal galit plačiau papasakot blush2.gif Ir su kepuryte tortukas - nuostabus thumbup.gif thumbup.gif ir kur jūs anksčiau buvot su ta kepure - aš va visiems įgrysusius batukus pirmą kart sukonstravau laugh.gif

Asseni, fainuoliai teletabiai, ir kaip tau taip pavyksta gražiai nulipdyt ax.gif pasaka wub.gif lauku nesulaukiu žolytės antgalio blush2.gif nu taip gražu man ax.gif

Olesta, mašiniukai liuks tau gavosi ir tortas atrodo laaaaaabai puikiai wub.gif Man kažkodėl kudlotos mintys nekilo laugh.gif

Dziolina, nuostabūs tortai wub.gif

Atsisveikinu iki pirmadienio, nes pradingo internetas namie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 04 rugsėjo 2009 - 15:10
RiMami ...tai , kad čia jau antras tortas su ta kepuryte unsure.gif ....pražioplinot merginos , daba dėkite ant torčiukų tepčiukus tongue.gif

O lapeliai .....kaip eklerams tešla tik kietesnė , va iš jos ir darai lapukus , kiekio nepasakysiu , nes kiek pasidarai tešlos , tiek ir darai lapiukų smile.gif , ane rugiagele mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 16:07)
RiMami ...tai , kad čia jau antras tortas su ta kepuryte  unsure.gif ....pražioplinot merginos , daba dėkite ant torčiukų tepčiukus  tongue.gif

O lapeliai .....kaip eklerams tešla tik kietesnė , va iš jos ir darai lapukus , kiekio nepasakysiu , nes kiek pasidarai tešlos , tiek ir darai lapiukų  smile.gif , ane rugiagele  mirksiukas.gif .

Ačiū už atsakymą 4u.gif nu taip man ir reikia, kad žabala laugh.gif bus tepciai dabar doh.gif
Atsakyti