Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 12:13)
As irgi rasiau toki komentara, kad man atrodo, kad tos masinytes lipa viena ant kitos  biggrin.gif bet pagalvojau, kad mano mintys kudlotos, tai istryniau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš va nutylėjau... o jau tos blakstienos wub.gif

Meian, gera žinia apie tuos finansavimus. Galima būtų netgi persikelti į kaimą. Bet... užknistų higienistai su savo reikalavimais. Teta turėjo kažką panašaus.. Tai dieve dieve.. sakė, be kyšių net nepradėt. Gali būti sterilu, ką tik nuvalyta, nupoliruota. Nu netinka ir viskas. doh.gif

Aš tai laukiu žinot ko.. ogi kada atlaisvins šiek tiek nuo higienistų reikalavimų verslą. Nes dabar kas yra, tai yra neišbrendamos kliūtys.
Manau, krizė turi savo pakeitimus padaryti.
Tik gal reikia šitą mintį pašnibždėt kokiam seimūnui.. na kad pradėtų ką nors daryt.
Papildyta:
Mintys pradėjo lakstyti apie kepyklą kaime wub.gif gerai būtų, bet... nerealu su kyšių mentalitetu.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 03, 20:31)
Tai va ir as galvoju, kaip cia padaryti, kad ir panasu butu ir tvarkingai ir lengvai pjaustoma

Asseni, del protonu-neutronu torto....man tai primine vaikysteje daaaugkart valgyta torta,kuri mes burbuliniu vadindavome. senu foto nzn ar rasiu,bet ji gamindavo mano giminaite konditere is plikytos teslos apvaliu mazojo teniso kamuoliuko dydzio "burbulu, i juos purksdavo krema, juos lipdydavo sokolado mase. Skoniu derinys dieviskas, isvaizda labai smagi, dalinti labai lengva - nuimama po burbula,...zodziu...pamastyk,gal ideja Tau mirksiukas.gif

Atsakyti
kažko paskutiniai mano tortai budina kažkokias tai erotines fantazijas, o tokie nekalti ir vaikiški lotuliukas.gif tai tranas dul......., tai mašinukai ištvirkę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu tikrai laikėsi saugaus atstumo blush2.gif viršutinis aukštas vos 16 cm, nes 18-inis su nuolydžiu, tai tikrai nebuvo kur dėt, o norėjo būtinai su 2 mašiniukais, o apačioj per siaura doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 rugsėjo 2009 - 12:14
Olesta, tai cia iskart aisku buvo, kad beda ne torte, o fotografavimo kampe (ir musu kampuotam mastyme blush2.gif ) Is tiesu -- labai meilutes masiniukes 4u.gif

Naitai, parama verslui kaime gali sudaryt net iki 700 tukst litu, jei neklystu (siaip giliai nesidomejau, cia jau reiketu tiksliau paziuret, kokios ten sumos ir salygos). Tai net jei reiketu "sutepti" ne tik torto lakstus, bet ir dar kazkam kazka... vis tiek gal butu zmoniskai...

Beje, vakar ir Verslo ziniose apie tai rase... blush2.gif
Atsakyti
Olesta...tortukas kaip visada , šiltas , mielas , gražus wub.gif wub.gif .

Meian , be bajerių , tas instrumentas ant drėlės , geras daiktas thumbup.gif ...o ten kur kišasi grežtas , vyras suvirino tokią pat plakimo šluotelę kaip mikseryje , iš daug išlenktų geležiukų , tokį burbulą ( na jis ovalus aišku ) , kai reikėdavo padaryti tiek tortų kiek dariau , be jo man būtu buve - kapec doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 13:34)
Olesta...tortukas kaip visada , šiltas , mielas , gražus  wub.gif  wub.gif .

Meian , be bajerių , tas instrumentas ant drėlės , geras daiktas  thumbup.gif ...o ten kur kišasi grežtas , vyras suvirino tokią pat plakimo šluotelę kaip mikseryje , iš daug išlenktų geležiukų , tokį burbulą ( na jis ovalus aišku ) , kai reikėdavo padaryti tiek tortų kiek dariau , be jo man būtu buve - kapec  doh.gif .

Reiks konfiskuot savo vyro drele g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 13:35)
Reiks konfiskuot savo vyro drele  g.gif

bezą kibirais plaksi hihihi.gif brali geras vaizdelis turėtų būti, kibiras tarpkojy, kad nesimakaluotų į šonus ir drelis rankose, nu super thumbup.gif
Atsakyti
Olesta...taip ir buvo , o kaip kitaip tu tą procesą įsivaizduoji , pabandyk išplakti puse 10 litrų kibiro grietinelės , atsigusi į lovą ...nė per kur neišeis schmoll.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 13:44)
Olesta...taip ir buvo , o kaip kitaip tu tą procesą įsivaizduoji , pabandyk išplakti puse 10 litrų kibiro grietinelės , atsigusi į lovą ...nė per kur neišeis schmoll.gif  lotuliukas.gif .

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif sutinku, užtat ir sakau, kad geras vaizdelis, o bezui irgi tinka šis įrenginys? pavyzdžiui ten kur 17 kg torto reikėjo apdengti, tai gal irgi tuo giga mikseriu plakta bigsmile.gif nu super išradimas, aš sakau išradingesnių už lietuvaičius kažin ar rasi, nebent kitaicai tongue.gif man irgi tos kepurėlės tokios mielos, kaip čia legaliai nukopijavus blush2.gif nes batukai jau mažumėlę pabodo, o norėjimas jų be proto, nu juk 100 % jų nevalgo, bet kai užsiprašo detalių tai oj, oj doh.gif va rytojui turiu įdomų iššūkį, kažin kaip čia man seksis susidoroti su juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 04, 13:38)
bezą kibirais plaksi  hihihi.gif brali geras vaizdelis turėtų būti, kibiras tarpkojy, kad nesimakaluotų į šonus ir drelis rankose, nu super  thumbup.gif

Oij, tikiuosi ne beza.. lotuliukas.gif
Atsakyti
MERGINOS, aciu uz patarimus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kokia gera mintis su plikytukais. Brach, bet man neiseina ju iskept.

Turiu stai kokia minti. Meian, gal ka gali pakomentuot. Uzsakovai gan rimti ir nori matyti vos ne tikra atomo branduoli. Su lygiais rutuliukais. Nori, kad butu ne kamuolio tipo o pusrutulis, vaizdas is virsaus.

Galvoju, daryti taip...
Sutepti torta, ir ant jo is karto formuoti rutuliukus, tarkim is saldzios bulvytes mases, bei daryti idubimus kitiems rutuliukams. Toki jau suformuota "daikta" padengti mase (reikia kad butu melyna ir zalsva spalva). Padengti, tarkim, kokia zalia spalva, bus toks burbulinis. O i tuos idubimus statyti jau atskirai suformuotus bulvytes rutuliukus, bet jau melynos spalvos padengta mase.

Ar cia visiskai blogai sugalvojau g.gif

Einu savo ufonautus (teletabius) perkelsiu i kompa, atnesiu parodyt
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 04, 13:35)
Reiks konfiskuot savo vyro drele  g.gif

Cipciuk, greičiau patentuok tą savo drėlę biggrin.gif
Atsakyti