Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

rembiene tikrai užteks .

naitai maniau tu surtatingesnė , reiškia eisiu ieškoti kito organo tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 03, 20:47)
Na nezinau, ar cia man pasiseke, ar kaip, bet jau antra karta taip darau. Zodziu issiplaku baltymus iki tiek standziai, kad jie stati buna net  lotuliukas.gif dviem nedidukam baltymam imu 180 g cukraus ir 5-6 saukstus vandens. Sirupa is pradziu verdu ant silpnos ugnies, kol pradeda kunkuliuoti, tada padidinu, ir verda verda, ir zodziu geriau siek tiek ilgiau paverda, negu nedaverda, tai as tempiu ilgai.. kai matau kad kunkuliavimas ne toks greitas, truputuka kysteliu saukstelio galiuka, ir jei tysta siulas prilietus pirstu, sirupas geras (as taip galvoju smile.gif ). Na ir pilu i baltymus pamazu. Ir plaku ilgai ir nuobodziai.. kol sluoteles sunkiai pradeda suktis.. as anskciau nedaplakdavau jos, nes geras beze buna, mano nuomone, kai plakant, matosi indo dugnas, na tiesiog tokia standi mase, kad pakeli mikserio sluoteles, ir pasikelia puse kremo smile.gif Na tikiuosi ir ryt gausis taip, kaip cia aprasiau smile.gif tiesa, ir rusgteles negailiu smile.gif

smile.gif Kaip gerai paaiškinai Rugiagele26 , ačiū bandysiu ir aš dar kartą kovoti su tuo beze, nu koks jis man neįveikiamas tas kremas aš negaliu... box.gif
Atsakyti
Laba diena, oooooooooooooooooooo koks įspūdingas penktadinis, Cipciuk, Jūsų vestuvinis tortas tai kažkas tokio wub.gif wub.gif o rožių dailumas, eina sau ir spalva, o spalva kokia, mmmmmm thumbup.gif stovas ne mažiau įspūdingas thumbup.gif
Dziolina, šauni galerija 4u.gif

aš irgi su penktadienio darbeliu, tortas mažam berniukui, viduje juodas miškas, tai gal vis dėl to,k kas nors užsiimsit mašinukų gamyba, nes, ai ką čia ir kalbėt, viskas ir taip matosi blush2.gif viršutinins kelias marcipanas, dažytas maistiniais dažais, apatinis kelias, natūraliai likęs šokoladinis pertepimas, šonai kaip visada grietinėlė, gėlytės iš cukrinės gėlių masės... „mašinukai“, vienas iš pastiliažo, kitas iš marcipano, atrodo viskas smile.gif „žolytė“ specialiai palikta tai atvipus, tai pasvirus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 rugsėjo 2009 - 09:45
Cipciukas jau taaaaaaip istobulino roziu gamyba, kad gaunasi geriau, nei is Olandijos sodu – darzu… swoon.gif Negaliu akiu atitraukt, tiosiog mirtinai grazu! blink.gif Nerealu… Ir ta krikstynu kepuryte man tooookia miela, kad zodziu truksta. Net sirdis apsalo... Dar neteko matyt tokio grozio ant torto. Super. wub.gif

Bliuskes kavos puodelis man cia irgi originalumo virsune. blink.gif Is pradziu galvoju, kaip jie cia ta torta valgys, su visom kavos pupelem? Paskui gi ziuriu, sokoladas… blink.gif Eina sau, zmones fantazijos turi… O ir paties puodelio konstrukcija kokia liuksine. thumbup.gif

Rugiageles patiko labai abu tortukai, tokie nuosirdus.

Dziolina, o tu kur tiek laiko slepeisi su savo tortukais, aaa?

Asseni, as tai ta atoma konstruociau is ”buckiu” -- apvaliu keksiuku su idaru (kazkodel pirmiausia galvoju apie tokius dregnus, sokoladinius, su abrikosiniu idaru), plykytu pyrageliu ar pan. Formuociau apvalu torta su pripjautu dugnu (kaip kad pvz. Olesta padaro meskos ar bites galva), ji aptepciau sviestiniu kremu, dzemu ar pan., ir aplipdyciau
a) spalvotame glajuje padazytais ”buckiais”, jei klientai reikalauja butinai tokiu spalvu;
cool.gif kai kuriuos ”buckius” nuglaistyciau sokoladu, kitu ne, ir taip gautusi ne tik spalvotas, bet ir labai gardus vaizdelis.

Tai va ax.gif

---

Ka tik vos nenumiriau is juoko, perskaiciusi Cipciuko komentara apie kibiro grietineles plakima… lotuliukas.gif Betgi, vienok, kaip protinga!!! Mazu ir man reiketu toki dalykiuka susikonstruot… Is dreles... ar is baidares irklo ir kokio prietaiselio, skirto keliu remontui hihihi.gif

… Tik kazi, taip ”pavarant” neprireikia paties kibiro itvirtint kaip nors, kad nesisuktu kartu su plakamaja grietinele? Ir ar netenka slidininko akiniais pasipuost, kad veideli pasaugot nuo sviesos greiciu atlekianciu purslu? hihihi.gif

---
Rembiene, jei planuoji daryt faktura medziagos pagalba, tai tiktu sterili marle – ji nesipukuoja. O del dazu, pritariu cipciukui -- maisyk, kol busi patenkinta. Apskritai sviesiam maisui turetu dominuoti geltona ir zalia, o tokiam tamsesniam prireiks dar ir rudos.

---
Naitai, paskaiciau tavo “ieskau uztaiso gerai dienos pradziai”, ir is pradziu net nusigandau… sakau, oi, negi vel vakarykstes "razborkes" new_russian.gif isivaziuos?… lotuliukas.gif

... Uztat aciu merginoms uz tai, kad cia ir vel malonu sugrizti.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 00:37)
Aga, as irgi noreciau  lotuliukas.gif
Nu uzmaskavau. Kaip taip ir buvo. Bet sazine vistiek nerami.
Aga, ir produktus pats sudeda lotuliukas.gif

As turiu paprasta Braun 500 W. neblogas. Bet daba noreciau galingesni. Bet nesenai pirktas, pries pusmeti tik. Tada atrode, kad labai galingas.

O tai 500 W tau dar negalingas??? Man su 300 W beze ji issiplaka, tai man jau ir sitas galingas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 09 04, 07:51)

vietoj?  unsure.gif

Zinok vietoj beze ant to geltono torto smile.gif atidariau saldytuva, o ten dar dangtukas uzkrites nuo grietineles blink.gif oij blin, bet beze jau kieta, tai nieko nenutiko smile.gif

O va su siandienos tortu, tai vis dar laukiu, ar nenubegs.. valandziuke kokia nepilna praejo nuo uzdejimo... gal nenubegs jau unsure.gif dieve sergek mano nervus...

Viskas, uzdesiu papuosimus, jei nereiks perdaryt torto, ir vsio, einu atostogu... man toks kruvis jau per didelis... neapsiimsiu tokiu tortu, kur net galva skauda bedarant...
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 04, 11:49)
Rembiene, jei planuoji daryt faktura medziagos pagalba, tai tiktu sterili marle – ji nesipukuoja. O del dazu, pritariu cipciukui -- maisyk, kol busi patenkinta. Apskritai sviesiam maisui turetu dominuoti geltona ir zalia, o tokiam tamsesniam prireiks dar ir rudos.

---
Naitai, paskaiciau tavo “ieskau uztaiso gerai dienos pradziai”, ir is pradziu net nusigandau… sakau, oi, negi vel vakarykstes "razborkes" new_russian.gif isivaziuos?…  lotuliukas.gif

ačiū už mintį apie sterilią marlę 4u.gif
dėl dienos pradžios užtaiso, tikrai, labai suklydai ax.gif neleisiu kakot ant žmonių, kurie deda daug pastangų, dalinasi informacija, patyrimu, ir daro forumą naudingą šimtams moterų. Ir taškas. Paskaityk, kaip jaučiasi Asseni pirmosiose temos žinutėse unsure.gif
Atsakyti
Rytas labas 4u.gif

Cipciuk, as jau be zodziu bigsmile.gif Kuo toliau, tuo graziau. Motociklai, vestuviniai, niu pasaka visi tortukai wub.gif

Olesta, grazios masinikes cool.gif

Cia visos masinikes is Cars step by step - gal kam pravers, nors ir pas rusaites labai geras step by step biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 22:51)

Voba... blink.gif noreciau pamatyt, kaip ten visas procesas su sampanu vyks blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 09 04, 10:44)

Va man tokioms progoms tortai patinka... ir mano mieloji grietinele...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 04, 10:44)
aš irgi su penktadienio darbeliu, tortas mažam berniukui

...Kol rasiau savo litanijas, ir Olesta atejo su dar vienu grazuoliu 4u.gif Tortukas labai mielas ir zolytes nelygumai mano akimis tiesiog super (tik daro ja tikroviskesne), tik va tortas gal ne paciu geriausiu rakursu nufotkintas... unsure.gif (kai pamaciau, tai pirmiausia pagalvojau, kad tos masinytes poruojasi) (atsiprasau doh.gif )

... Bet cia tikriausiai nenormali mintis tokia kilo po skaitytos naujienos Delfyje apie byla Maoam saldainiuku gamintojams http://www.delfi.lt/...mp;rsslink=true blush2.gif (arba gal tiesiog penktadienis, perkaites "katiliukas" lotuliukas.gif )

---

Merginos, tiesa -- gal bus idomu... Lietuvoje pradedama igyvendinti verslo skatinimo programa kaime, suteikiama parama kuriant (ar pletojant) mazus versliukus (ne daugiau 10 darbuotoju, maziausiai puse dirbanciuju turi but kaimo gyventojai). Galima gauti tikrai rimta finansine "motyvacija" mirksiukas.gif

Mano galva, kepejelems, gyvenancioms kaime, cia tikrai galetu buti puiki proga legalizuotis ir pasiimti kaimo pletrai skirtu investiciju... O jei dar kelios apsijungtu tarpusavyje, ar keptu ne tik tortus... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 09 04, 11:08)
...Kol rasiau savo litanijas, ir Olesta atejo su dar vienu grazuoliu  4u.gif Tortukas labai mielas ir zolytes nelygumai mano akimis tiesiog super (tik daro ja tikroviskesne), tik va tortas gal ne paciu geriausiu rakursu nufotkintas...  unsure.gif (kai pamaciau, tai pirmiausia pagalvojau, kad tos masinytes poruojasi) (atsiprasau  doh.gif )

... Bet cia tikriausiai nenormali mintis tokia kilo po skaitytos naujienos Delfyje apie byla Maoam saldainiuku gamintojams http://www.delfi.lt/...mp;rsslink=true  blush2.gif (arba gal tiesiog penktadienis, perkaites "katiliukas" lotuliukas.gif )

---

Merginos, tiesa -- gal bus idomu... Lietuvoje pradedama igyvendinti verslo skatinimo programa kaime, suteikiama parama kuriant (ar pletojant) mazus versliukus (ne daugiau 10 darbuotoju, maziausiai puse dirbanciuju turi but kaimo gyventojai). Galima gauti tikrai rimta finansine "motyvacija" mirksiukas.gif 

Mano galva, kepejelems, gyvenancioms kaime, cia tikrai galetu buti puiki proga legalizuotis ir pasiimti kaimo pletrai skirtu investiciju... O jei dar kelios apsijungtu tarpusavyje, ar keptu ne tik tortus... g.gif rolleyes.gif

As irgi rasiau toki komentara, kad man atrodo, kad tos masinytes lipa viena ant kitos biggrin.gif bet pagalvojau, kad mano mintys kudlotos, tai istryniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 04 rugsėjo 2009 - 10:14
oj, kaip faina bigsmile.gif Neramuole, ar galėčiau jau rašyti prašymą įsidarbinimui bigsmile.gif

oi mergaitės, tarp mašinukų šioks toks atstumas yra, nesiporuoja jos ten, tiesiog diamteras per mažas, kad kažkur kitur tą kitą patupdyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 04, 11:03)
neleisiu kakot ant žmonių, kurie deda daug pastangų, dalinasi informacija, patyrimu, ir daro forumą naudingą šimtams moterų. Ir taškas. Paskaityk, kaip jaučiasi Asseni pirmosiose temos žinutėse  unsure.gif

Ai, zinai, neturiu, ka pasakyt, ir net nenoriu gilintis tongue.gif Siaip gerbiu tuos, kurie dalinasi informacija, uz ju pastangas padet kitiems, ir tuos, kurie nebijo but nepopuliarus ir drasiai issakyt nuomone -- tegul ir nepatogia. Ir net jei zmones kartais kazka pikciau burbteli -- taip juk tik gyvent linksmiau irnesakyk.gif
Atsakyti