QUOTE(bliuskė @ 2009 09 03, 14:43)
nevarvink i sita, nieko gero, vyras vienas nupirko namams, bet seimininke liko visai nepatenkinta, as sau turbut jau kt savaite sakysiuos kitchen aid
http://www.pixmania..../criteresn.html
ta pirma, cia skaitosi dabar labai pigu, pardej virs 540e kastuoja...bet sitas jau viska pats daro, svajoniu svajone...
O aš turiu :
1 . 190 vatų ( jam 12 metų )
2 . 250 vatų
3 . 300 vatų
4 . 450 vatų .......šiti po mažiau metų ....bet žinokit tas pirmas plaka geriau nei tie kiti ....kame šaknys ?
Na ir 5 ...ant drielės ( grežti skyles ) vyro padarytas mikseris ...su juo plakdavau puse kibiro iš karto ( 6 litrus grietinėlės ) , išplaka per 2 minutes ....o tai daikčiukas .
2 . 250 vatų
3 . 300 vatų
4 . 450 vatų .......šiti po mažiau metų ....bet žinokit tas pirmas plaka geriau nei tie kiti ....kame šaknys ?
Na ir 5 ...ant drielės ( grežti skyles ) vyro padarytas mikseris ...su juo plakdavau puse kibiro iš karto ( 6 litrus grietinėlės ) , išplaka per 2 minutes ....o tai daikčiukas .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 22:24)
O aš turiu :
2 . 250 vatų
3 . 300 vatų
2 . 250 vatų
3 . 300 vatų
va sitas jusu nurodytas paskutinis ir man laaaaaaaabai patiktu
QUOTE(Arven @ 2009 09 03, 23:20)
Vau, noreciau pamatyt rezultata! Turetu but kazkas ispudingo. Rutulio formos torta isivaizduoju nebent ant kokiu kojeliu pasmeigta...
Aga, as irgi noreciau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 00:16)
ziviliute...man vieną kartą , 4 dzibukų pritrūko ....načiort , bet aš jos nebeplakiau ...pasodinau ten gėlikę su lapeliu .
Nu uzmaskavau. Kaip taip ir buvo. Bet sazine vistiek nerami.
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 04, 00:16)
...bet sitas jau viska pats daro, svajoniu svajone...
Aga, ir produktus pats sudeda
As turiu paprasta Braun 500 W. neblogas. Bet daba noreciau galingesni. Bet nesenai pirktas, pries pusmeti tik. Tada atrode, kad labai galingas.
labukas,aciu uz pagyrimus,
kazkuri klauses is ko padaryti pilies bokstai,o gi is aisingo issipjoviau keturkampas formas uzvyniojau ant triubukiu isdziovinau ir gavosi rezultatas toks
ikelsi dar kelias foto,sis tortas karamelinis su dziovytom slyvom,biskvitas sokoladinis,puosta marcipanu o geles is aisingo.
sitas tortas :baltas biskvitasir jogurtinis kremas,puostas vaisiais
http://img215.images...sta71509.th.jpg[/IMG][/URL]/i/sta71544.jpg/][/URL]
sis,tai pat baltas biskvitas baltas,grietineles kremas ,braskes,bananai,puostas sukatais
kazkuri klauses is ko padaryti pilies bokstai,o gi is aisingo issipjoviau keturkampas formas uzvyniojau ant triubukiu isdziovinau ir gavosi rezultatas toks
ikelsi dar kelias foto,sis tortas karamelinis su dziovytom slyvom,biskvitas sokoladinis,puosta marcipanu o geles is aisingo.
sitas tortas :baltas biskvitasir jogurtinis kremas,puostas vaisiais
http://img215.images...sta71509.th.jpg[/IMG][/URL]/i/sta71544.jpg/][/URL]
sis,tai pat baltas biskvitas baltas,grietineles kremas ,braskes,bananai,puostas sukatais
mielosios, gerosios mokytojos ir patarėjos, turiu jūsų kelis klausimukus gal galit pasiūlyti, patarti, kaip išgaut pinigų maišui spalvą ,turiu 5 spalvų dažus raudona, mėlyna, geltona, žalia, violetinė, bei kažkokios kakavinės cukraus pudros, tai sakau, gal visgi su ta realistiškiausiai gautųsi? bei dar kuo jūs padarot maišo tekstūrą? kažkada bandžiau su medžiaga stambios tekstūros kažkokia, tai man tik apsivėlė kažkokiais smulkiais siūliukais masė ir tiek ir dar kokią dengimo masę patartumėt? (tik ne marshmalou, man ji nepatiko )
Patarsiu makaluoti kol gausi kažką panašaus , kiek pamenu išgauti rudą dėjau raudonus , žalius , geltonus ir dar vienus tik nepamu kokius .
Aš turiu tokią kietoką servetėlę - patiesimą , jis kaip maišo raštas , lyg pintas iš kažko , kinietiškas , va su juo ir išgaunu , pasiieškok pardėse būna tokių patiesimų ant stalo .
Bandyk kokią kitą , taip atrasi sau tinkamą , aš paskutiniu laiku darau pastilažą , tik pilu aliejaus 5 šaukštus , kad nedžiūtų .
Aš turiu tokią kietoką servetėlę - patiesimą , jis kaip maišo raštas , lyg pintas iš kažko , kinietiškas , va su juo ir išgaunu , pasiieškok pardėse būna tokių patiesimų ant stalo .
Bandyk kokią kitą , taip atrasi sau tinkamą , aš paskutiniu laiku darau pastilažą , tik pilu aliejaus 5 šaukštus , kad nedžiūtų .
na ryt reiks bandyt gamint, tikiuosi bent kažkas panašaus į maišą gausis beja o užteks man to kiekio kiek recepte apdengt 22cm maišą?
Labas rytas,
ieškau užtaiso gerai dienos pradžiai. TAi atėjau čia.
vietoj?
o aš vis sukau galvą - kas čia per lesyklėlė
bet tortas tai tobulai papuoštas
tai man irgi buvo pirma mintis - pasmeigti rutulį. Be ant ko?
gal pas kaimynę
ėėėėėė, kokia idėja taigi mano vyras statybininkas. Mačiau, kaip
plytelių klijus su tokiu maišo.. įtariu, panašus labai
geros dienelės
ieškau užtaiso gerai dienos pradžiai. TAi atėjau čia.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 03, 22:53)
vietoj?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 03, 23:51)
Vestuvinis , stovas užsakovų -
o aš vis sukau galvą - kas čia per lesyklėlė
bet tortas tai tobulai papuoštas
QUOTE(Arven @ 2009 09 04, 00:20)
Vau, noreciau pamatyt rezultata! Turetu but kazkas ispudingo. Rutulio formos torta isivaizduoju nebent ant kokiu kojeliu pasmeigta...
tai man irgi buvo pirma mintis - pasmeigti rutulį. Be ant ko?
QUOTE(ziwiliute @ 2009 09 04, 00:55)
Tiesa sakant atejau pasiguos. Blin, pritrukau beze puosiant. Neuzteko 5 cm plocio zolytes. Nu gi ne zapadlo. Kiausu neturiu. Nu zodziu. Nu va issakiau
Asseni nu jei pagautum, mesciau tau kiausini, turiu..... bet toli, nedamesiu...o pas kaimyna neina pasiskolinti?
Asseni nu jei pagautum, mesciau tau kiausini, turiu..... bet toli, nedamesiu...o pas kaimyna neina pasiskolinti?
gal pas kaimynę
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 04, 01:24)
ėėėėėė, kokia idėja taigi mano vyras statybininkas. Mačiau, kaip
plytelių klijus su tokiu maišo.. įtariu, panašus labai
geros dienelės
QUOTE(*tiute* @ 2009 09 04, 10:28)
kliedesys kažkoks... Tipo, laimingų skyrybų.. nu gerai, bet prie ko ten organas