Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 03, 21:51)
Na atnesu antra torta... Medaus tortas.

kokio didelio diametro blink.gif Tikrai, labai gražūs dzibukai thumbup.gif Matosi, profė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 03, 20:56)
kokio didelio diametro  blink.gif Tikrai, labai gražūs dzibukai  thumbup.gif Matosi, profė  mirksiukas.gif

Nesityciok lotuliukas.gif profe lotuliukas.gif as bandau tik prisijaukinti beze... kad ji man maloninga ir ryt butu...
Papildyta:
Gal dar kas patarima duosit blush2.gif eilini karteli.. issiemiau sutepta ryte torta Snickers, ir ziuru kad jis sausas, na as jo biskvitu ir nelaisciau, ir galvoju, ar aptept ji sviestiniu kremu, ar ne.. na as beziuredama nusprendziau, kad nera butinybes, nes jis sausas, o grietineles tik vienas sluoksnis, iki krastu nedatepta g.gif dilema man cia siandien.. klausiu, nes reiks puosti beze unsure.gif
Atsakyti
Rugiagele26,labai graziai apdzibavai,ir greit rasyk visus beze ypatumus,nes man reikia ryt apteplioti torta,o su beze as nelabai draugauju frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 03, 21:30)
Rugiagele26,labai graziai apdzibavai,ir greit rasyk visus beze ypatumus,nes man reikia ryt apteplioti torta,o su beze as nelabai draugauju frusty.gif

Na nezinau, ar cia man pasiseke, ar kaip, bet jau antra karta taip darau. Zodziu issiplaku baltymus iki tiek standziai, kad jie stati buna net lotuliukas.gif dviem nedidukam baltymam imu 180 g cukraus ir 5-6 saukstus vandens. Sirupa is pradziu verdu ant silpnos ugnies, kol pradeda kunkuliuoti, tada padidinu, ir verda verda, ir zodziu geriau siek tiek ilgiau paverda, negu nedaverda, tai as tempiu ilgai.. kai matau kad kunkuliavimas ne toks greitas, truputuka kysteliu saukstelio galiuka, ir jei tysta siulas prilietus pirstu, sirupas geras (as taip galvoju smile.gif ). Na ir pilu i baltymus pamazu. Ir plaku ilgai ir nuobodziai.. kol sluoteles sunkiai pradeda suktis.. as anskciau nedaplakdavau jos, nes geras beze buna, mano nuomone, kai plakant, matosi indo dugnas, na tiesiog tokia standi mase, kad pakeli mikserio sluoteles, ir pasikelia puse kremo smile.gif Na tikiuosi ir ryt gausis taip, kaip cia aprasiau smile.gif tiesa, ir rusgteles negailiu smile.gif
Atsakyti
Rugiagėle, sveikinu įveikus baubulį 4u.gif kodėl taip koneveikei gulbes, jos labai dailios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 03, 21:50)
Rugiagėle, sveikinu įveikus baubulį  4u.gif kodėl taip koneveikei gulbes, jos labai dailios  thumbup.gif

Dar palauk, ryt laukia tortas-baubas... va ji tai bijau daryti.. nes reiks lygiai lygiai padaryt virsu, o kaip ji islygint... zinau, kad su slapiu kartsu peiliu, ale man bus jauciu daug nervu...

Vis lakstau i saldytuva ziuret, ar beze vietoj dar lotuliukas.gif ir gulbes lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugiagele, kokios puikios gulbes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 03, 21:31)
Tai va ir as galvoju, kaip cia padaryti, kad ir panasu butu ir tvarkingai ir lengvai pjaustoma

O jei apacioj daryt normalu torta (na, gal su kokia chemine ar fizikine tematika - pvz su ant sonu pusiau erdvinem cheminiu medziagu formulem), o ant virsaus padaryt elektronu trajektorijas ir iskelt jau erdvini ta branduoli.

atomas
etilo alkoholio formule

Sorry, kad niekad torto nekepus puoliau patarinet... blush2.gif

Siandien isbandziau saldainiu mase ir dariau gelytes! ax.gif blush2.gif blush2.gif Kaip smagu! Vaikyste prisiminiau!
Atsakyti
Arven teisi , ir aš taip daryčiau , negi būtinai , kad visas jis būtų branduolys , galima ir ant torto kaip simbolį uždėti , juk nedarome futbolo kamuolio , o jį dedame ant torto ....na čia mano samprotavimas blush2.gif .

blink.gif blink.gif ....rugiagele ir kieno ten tas puodelis , pradėjau rašyti ir pamiršau blush2.gif ....nu labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif .

------------------------------------------------------------------------------------------

Šiandie truputi padirbau blush2.gif ....pora tortukų imesiu , gal kam kokia įdėja kils darant sau .

Šitas skirtas krikštynoms , vienas jau pilnai puoštas , kitas tuščias ....dilema ...kuris gražiau mastau.gif...

Tortas : biskvitas " Ananasinio " torto , kremas sviestinis su kondencuotu pienu ir stipria kava + pakepintais riešutais , toks užsakymas , papuošimas - taip pat .

user posted image

user posted image

Sekantis ...na nežinau nei kaip pasakyti , tiksliau iš kokios pazicijos reikėjo jį fotkinti .....ant stalo netilpo ( nes virš jo bariukas kabo ) , įtaisiau ant švariai išplautų grindų blush2.gif ...tikrai tikrai švarių .

Vestuvinis , stovas užsakovų - bėgs šampanas ir degs šviesa bigsmile.gif .
Ir viršutinis ( tas didelis ) ir apatinis vienodo diametro , bet fotkėsė - karikatūra doh.gif .

Apatinis " Juodasis miškas " , didelis viršuje " Medutis " , antras aukštas " Kavos " tortas .

Abu tortai puošti pastilažu , detalės cipciuko cukrinė masė , tik lapukai plikytos tešlos , juos vadina " plastmasiniais " tongue.gif , dzibukai beze .

user posted image..user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Cipciuk, super thumbup.gif . O kas cia per stovas toks dizdiulis g.gif

Del atomo

Aciu uz patarimus biggrin.gif

Tai kad reikia butent 3 D konstrukcijos doh.gif . Visa kita netinka. Nei tortas kaip pagrindas nei kitas besas

Papildyta:
Tiesa sakant atejau pasiguos. Blin, pritrukau beze puosiant. Neuzteko 5 cm plocio zolytes. Nu gi ne zapadlo. Kiausu neturiu. Nu zodziu. Nu va issakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 03 rugsėjo 2009 - 22:13
QUOTE(Asseni @ 2009 09 04, 00:13)
Del atomo

Aciu uz patarimus biggrin.gif

Tai kad reikia butent 3 D konstrukcijos  doh.gif . Visa kita netinka. Nei tortas kaip pagrindas nei kitas besas

Vau, noreciau pamatyt rezultata! Turetu but kazkas ispudingo. Rutulio formos torta isivaizduoju nebent ant kokiu kojeliu pasmeigta...

Cypsiuk, Asseni, daug temu perziurejau - jusu tortai nuostabus. Galvoju, kad jei kada tekesiu, tai jau zinau, kur torto ieskot.
Atsakyti
Tiesa sakant atejau pasiguos. Blin, pritrukau beze puosiant. Neuzteko 5 cm plocio zolytes. Nu gi ne zapadlo. Kiausu neturiu. Nu zodziu. Nu va issakiau lotuliukas.gif
[/quote]

Asseni nu jei pagautum, mesciau tau kiausini, turiu..... ax.gif bet toli, nedamesiu...o pas kaimyna neina pasiskolinti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwiliute: 03 rugsėjo 2009 - 23:01