QUOTE(Achilles @ 2009 09 20, 19:45)
Justyte, mačiau naujoj temoj rašei, kad pas tave sąraše tik viršus parašytas. Gali būt, kad išsiunčiau duomenis Shin, o ten buvo nepakoreguota. Nes aš taisydavau tiesiai photoshope, o worde kur mūsų visų duomenys buvo, tai ir nebekeisdavau..
Pasakyk Shin, kad kitoj temelėj tau darašytų apačią
Ir natale reiks darašyt. Mergaitės, labai nepykit, žinot kaip būna, kai vienas perima darbelį iš kito.. nesužiūrėjau visko
Bet kitoj temoj jau turėtų pasitvarkyt viskas 
Pasakyk Shin, kad kitoj temelėj tau darašytų apačią

Ir natale reiks darašyt. Mergaitės, labai nepykit, žinot kaip būna, kai vienas perima darbelį iš kito.. nesužiūrėjau visko

Neimu i galva

Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 20, 20:39)
as va susimasciau del skalavimo skyscio, ar tikrai jis reikalingas jei nera problemu susijusiu su dantenom, kariesu ir kt.
Juk ta pati atlieka dantu pasta, nebent nera galimybes issivalyti su sepeteliu tada greit tik praskalauti tenka..
na reiks uzklausti odontologes..
beje, ar kas naudojat ROCS dantu pasta, susigundziau nusipirkti, tik kaina tokia nemaza
dantukus valausi kokius 4k per diena, po kiekv valgio tai itariu greit jos nebeliktu

na reiks uzklausti odontologes..
beje, ar kas naudojat ROCS dantu pasta, susigundziau nusipirkti, tik kaina tokia nemaza

dantukus valausi kokius 4k per diena, po kiekv valgio tai itariu greit jos nebeliktu

Aha,as irgi norejau sita pasta pirkti,bet kad man sake kad ten visos balinancios,tai man kaip ir netinka jei su breketais tai niekas