Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 09 20, 16:15)
nusipirkai skalavimo skysti.Listerine  user posted image
tikra bomba.as tai is buteliuko gurksniuka pavariau neskiesdama  doh.gif  tikrai ten visi mikrobai zusta,taip degina  user posted image

Iš buteliuko gerti negalima, o ir skiesti nereikia. Paskaityk ką rašo ant pakuotės. Man iš pradžių buvo bomba, dabar jau pripratau, netgi patinka jausti burnoj tokią šaldančią gaivą smile.gif

QUOTE(Gabado @ 2009 09 20, 16:16)
O kas čia per skalavimo skystis? Man kažkaip apie jokius skysčius nieko nesakė  g.gif

Daug tų skysčių yra, tik spėk rinktis smile.gif Aš apsistojau ties Listerine ir nežadu jo keisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 20 rugsėjo 2009 - 15:42
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 20, 17:39)
As  pati sugalvojus LACALUT ACTIV  skalavimo skysti nusipirkau, pabandziau, po keliu kartu kai kuriose vietose dantys patamsejo..po to veliau dariausi higienini valyma tai nusivale..
mano gyd sake kad nera porekio ji naudoti tai ir nebenaudoju jokio..

bigsmile.gif mano kol kas nenusidaze schmoll.gif as tai sita pagal atsiliepimus pirkau,gire cia panos tai pasidaviau bangai- nusipirkau isbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 09 20, 16:39)
As  pati sugalvojus LACALUT ACTIV  skalavimo skysti nusipirkau, pabandziau, po keliu kartu kai kuriose vietose dantys patamsejo..po to veliau dariausi higienini valyma tai nusivale..
mano gyd sake kad nera porekio ji naudoti tai ir nebenaudoju jokio..

Įdomu, kodėl gydytoja sakė, jog nėra poreikio naudoti? Man pirmą kartą atėjus į kliniką, kurioje dabar lankausi, padarius higieninį valymą pasakė, jog būtinai naudot tarpdančių siūlą ir skalavimo skystį. O kai uždėjo breketus, tai dar tarpdančių šepetėlius sakė nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 20, 17:41)
Iš buteliuko gerti negalima, o ir skiesti nereikia. Paskaityk ką rašo ant pakuotės. Man iš pradžių buvo bomba, dabar jau pripratau, netgi patinka jausti burnoj tokią šaldančią gaivą  smile.gif
Daug tų skysčių yra, tik spėk rinktis  smile.gif  Aš apsistojau ties Listerine ir nežadu jo keisti  smile.gif

Zinau zinau kad negalima,perskaiciau ir pamirsau dabar va vis galvoju gal nesuges mano skystis nuo tu pora kartu kai is buteliuko traukiau rolleyes.gif o pas tave zalias ar melynas? ax.gif
Atsakyti
As tai is buteliuko kamstelio skalauju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 20, 17:48)

O! bigsmile.gif geras variantas tongue.gif nes jauciu vel pamirsiu atsainest puoduko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 20, 17:48)

as visada taip skalauju. ten net yra suzimeta iki kur pilt ant kamstuko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 20, 17:44)
Įdomu, kodėl gydytoja sakė, jog nėra poreikio naudoti? Man pirmą kartą atėjus į kliniką, kurioje dabar lankausi, padarius higieninį valymą pasakė, jog būtinai naudot tarpdančių siūlą ir skalavimo skystį. O kai uždėjo breketus, tai dar tarpdančių šepetėlius sakė nusipirkti  mirksiukas.gif

user posted image lotuliukas.gif
foto neikelei su sesute is jusu keliones user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 20, 17:52)
user posted image  lotuliukas.gif
foto neikelei su sesute is jusu keliones  user posted image

i kita musu temele keliauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 20, 17:51)
as visada taip skalauju. ten net yra suzimeta iki kur pilt ant kamstuko  smile.gif  4u.gif

tai gal rimtai is kamstuko reikia traukti jei ten net suzimeta kiek reikia piltis? bigsmile.gif as tai net nepastebejau reikes panagrinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 20, 16:45)
Zinau zinau kad negalima,perskaiciau ir pamirsau  dabar va vis galvoju gal nesuges mano skystis nuo tu pora kartu kai is buteliuko traukiau  rolleyes.gif  o pas tave zalias ar melynas? ax.gif

Žalias, aš mėlyno net nemačiau pardavime g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 20, 17:53)
i kita musu temele keliauk biggrin.gif

user posted image lotuliukas.gif neradau ten doh.gif
Atsakyti