Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 09 18, 11:05)
Labukas  4u.gif  Kas perima temos kūrimą, nieko nebespėju, turiu tiek daug darbelio  (maketavimas) Atsiųsiu duomenis jau sutvarkytus ir visą kitą info !!!

na jei smarkei nesukritikuosit galeciau pamegint sukurti ax.gif kaip ir neturiu ka veikt daba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 09 18, 11:42)
na jei smarkei nesukritikuosit galeciau pamegint sukurti ax.gif  kaip ir neturiu ka veikt daba blush2.gif

Ok, parašyk savo el.paštą, atsiųsiu viską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 18, 11:49)
Ok, parašyk savo el.paštą, atsiųsiu viską  4u.gif

parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 09 18, 11:52)

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 09 17, 23:36)
Va taip buvo prieš breketukus user posted image

Va taip, po 23 dienų su breketukais user posted image
Realiai tai man daug blogiau atrodo unsure.gif

tu cia pilnai sukandus dantis ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 09 17, 22:36)
Sveikutės 4u.gif Na mano breketukams jau 23 dienos.....

Realiai tai man daug blogiau atrodo unsure.gif

man tai matosi, kad kairej pusej antrukas jau maziau uz pirmuko uzlindes, ir iltinis toj pusej jau gerai zemyn nusileides. po truputi lyginasi... 4u.gif turbut dar daug dantukai keis savo padeti per gydymo trukme, tai nesirupink kad tie priekiniai truputi susistume, juk dar tik vos 23 dienos, buk kantri, po truputi viskas atsistos i savo vietas.
man dar 3 men nera, bet as irgi nekantrauju, vis ziuriu i savo tuos dantukus... paziurejau i nuotraukas kur pirma diena su breketais ir dabar tai jau skirtuma dideli matau, nors dar to stumimo ir tiesinimo daug daug liko, bet svarbu progresas yra ir matomas gerai. laukiu kol sueis 3 menesiai, tada jau fotkinsiu ir desiu i fotki,com ax.gif
Atsakyti
pasistenkit neprikalbet visos temos smile.gif vakare sukursiu nauja wink.gif beliko sudet info cia o maketuka visa jau turiu smile.gif
Atsakyti
Mergytės, labukas.
SOS... man išrovė dantuką prieš 2 val, ir dar kraujo yra.. ar ilgai jis bėgs? doh.gif
Atsakyti
Man kai antraji danti trauke tai irgi ilgokai kraujavo,gal kokias 3 val,paskui dar kokia val jautes truputi kraujo,bet nieko,viskas gerai uzgijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 09 18, 16:27)
Mergytės, labukas.
SOS... man išrovė dantuką prieš 2 val, ir dar kraujo yra.. ar ilgai jis bėgs? doh.gif

man ilgokai kraujavo, istrauke danti apie 17val, kraujavo gal iki pat vakaro, kol miegot nuejau. o ryte jau lyg ir nebuvo kraujo. bet liepe gyd jokiu pirciu, sportu, jokio alkoholio, kuo maziau aktyvumo.
Atsakyti
labas norejau paklausti, gal kas dejotes breketus kaune Neodenta? kaip ten kas ten? nes niekaip nesugalvoju, kur kreiptis spali gryztu is norvegijos ir noreciau jau but apsisprendus kur kreiptis g.gif
Atsakyti
pas mane virsuje yra israutas vienas ketvertukas pries dedant breketus kad iltinis galetu teisingai atsistoti, dabar kaip ir viskas tvarkoj, tik yra tarpai like, bet cia kaip suprantu uztrauks juos veliau..
bet o ka daro po breketu nuemimo kad dantukai negryztu i ta puse kur dantuko nera, man gyd is pradziu kazka minejo, bet nelb atsimenu.. doh.gif
Atsakyti