Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Nu virsune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 17, 14:41)

na va ten apacioje matosi mano apsisukelis. ir ant kurio net nera gumytes tik ta susukta viela...

4u.gif 4u.gif  4u.gif

vajai kokie grazus dantukai Justyte wub.gif wub.gif toks vaizdas kad be to "apsisukelio" jau nieko tau ir nebereikia tiesinti??

beje pas mane irgi panasus apsisukelis yra, iltinis apacioj, tik desinej pusej, labai sunkiai nori suktis i reikiama puse ir atsistot i reikiama vieta...
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 17, 16:18)
Nu virsune doh.gif

tikrai siaubas kazkoks, ar galima taip forume elgtis???? abejoju... turbut jei tokius pagauna tai salina is SM??
Atsakyti
lotuliukas.gif blink.gif Gerai Giedrius pavaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif quiet.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 17, 19:09)
Justyte labai grazuciai tavo dantukai,ir ziuriu iltinis kaip pas mane atrodo,maniau,akd cia tik pas mane jis toks,bet matyt pas visu ji sturi toks buti 4u.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 09 17, 21:00)
vajai kokie grazus dantukai Justyte wub.gif  wub.gif  toks vaizdas kad be to "apsisukelio" jau nieko tau ir nebereikia tiesinti??

beje pas mane irgi panasus apsisukelis yra, iltinis apacioj, tik desinej pusej, labai sunkiai nori suktis i reikiama puse ir atsistot i reikiama vieta...
Papildyta:
tikrai siaubas kazkoks, ar galima taip forume elgtis???? abejoju... turbut jei tokius pagauna tai salina is SM??

aciu 4u.gif wub.gif na liko sakandi sutvarkyt ir apacioj biski palygint smile.gif
Atsakyti
baby,as jau si antradieni eisiu breketu klijuot 8 val bigsmile.gif Mistika kazkokia,nes kai virsu klijavo irgi 8 val ejau doh.gif Issimiegot visai neleidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na mano breketukams jau 23 dienos biggrin.gif tai galiu pasakyti, kad visas dienas jaučiasi, kad kažkas vyksta, nes paskauda tai vieną šoną, tai kitą, tai atskirai kai kuriuos dantukus... Visada žiūrėjau į savo iltinius dantis, ar vyksta koks pasikeitimas ax.gif bet aišku, nieko dar ten nevyksta, bet įvyko kitas dalykas ir visai nemalonus, pastebįjau tik vakar blink.gif doh.gif Laukiu, kol pradės judėti, kol keisis į gerąją pusę, o vakar pastebėjau, kad man priekinis dantukas pakrypo blink.gif
Tai va kokia sitacija:

Va taip buvo prieš breketukus user posted image

Va taip, po 23 dienų su breketukais user posted image
Realiai tai man daug blogiau atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 09 18, 00:36)
Sveikutės 4u.gif Na mano breketukams jau 23 dienos biggrin.gif tai galiu pasakyti, kad visas dienas jaučiasi, kad kažkas vyksta, nes paskauda tai vieną šoną, tai kitą, tai atskirai kai kuriuos dantukus... Visada žiūrėjau į savo iltinius dantis, ar vyksta koks pasikeitimas ax.gif bet aišku, nieko dar ten nevyksta, bet įvyko kitas dalykas ir visai nemalonus, pastebįjau tik vakar blink.gif  doh.gif Laukiu, kol pradės judėti, kol keisis į gerąją pusę, o vakar pastebėjau, kad man priekinis dantukas pakrypo blink.gif
Tai va kokia sitacija:

Va taip buvo prieš breketukus user posted image

Va taip, po 23 dienų su breketukais user posted image
Realiai tai man daug blogiau atrodo unsure.gif

man irgi pakrypo priekinis,gydytojas sako keista,kaip cia taip gali but,sako nu maza beda,veliau pasiziuresim,jei ka padarysim nuotarukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 09 17, 17:28)

nu cia del tos radiacijos ,ir tu spinduliu,  g.gif bet seip manau geriau pasidaryti per viena karta 2 foto,nei eiti 2 kartus i menesi fotografuotis.taip daug daugiau tu spinduliu bus .as dvi iskat dariau  mirksiukas.gif

ir as taip galvoju, vienu kartu pasidaryti rolleyes.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 09 17, 20:00)

kazkas kazkur ivyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2009 09 18, 10:13)
kazkas kazkur ivyko  unsure.gif

Cia buvo reklama kazkas ideje vos ne per visa puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 18, 09:35)
man irgi pakrypo priekinis,gydytojas sako keista,kaip cia taip gali but,sako nu maza beda,veliau pasiziuresim,jei ka padarysim nuotarukas g.gif

Na va, siandien jau po vizito... Del pakrypusio dantuko, tai sake, kad cia normalu, nes man kai buvo tarpas atsirades ir paskiau uzsitrauke, tai tie dantukai ir sukrito...
Paskiau man suka kruminius dantukus, kad iltiniui atsirastu vietos, tai sake, jei labai skaudes, kad be vaistu neistversiu, tai reiks iskart pasirodyti. Ar kam suko dantis? Vadinasi ligtai rotacija...
Atsakyti
Sveikutės, einu šiandien dantuko raut ir higienos daryt smile.gif iki breketukų liko tik 10 dienelių yahoo.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Kas perima temos kūrimą, nieko nebespėju, turiu tiek daug darbelio (maketavimas) Atsiųsiu duomenis jau sutvarkytus ir visą kitą info !!!
Atsakyti