QUOTE(justyte** @ 2009 09 17, 14:41)
na va ten apacioje matosi mano apsisukelis. ir ant kurio net nera gumytes tik ta susukta viela...

vajai kokie grazus dantukai Justyte

beje pas mane irgi panasus apsisukelis yra, iltinis apacioj, tik desinej pusej, labai sunkiai nori suktis i reikiama puse ir atsistot i reikiama vieta...
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 17, 16:18)
tikrai siaubas kazkoks, ar galima taip forume elgtis???? abejoju... turbut jei tokius pagauna tai salina is SM??
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 17, 19:09)
Justyte labai grazuciai tavo dantukai,ir ziuriu iltinis kaip pas mane atrodo,maniau,akd cia tik pas mane jis toks,bet matyt pas visu ji sturi toks buti 

aciu

Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 09 17, 21:00)
vajai kokie grazus dantukai Justyte
toks vaizdas kad be to "apsisukelio" jau nieko tau ir nebereikia tiesinti??
beje pas mane irgi panasus apsisukelis yra, iltinis apacioj, tik desinej pusej, labai sunkiai nori suktis i reikiama puse ir atsistot i reikiama vieta...
Papildyta:
tikrai siaubas kazkoks, ar galima taip forume elgtis???? abejoju... turbut jei tokius pagauna tai salina is SM??

Papildyta:
aciu

baby,as jau si antradieni eisiu breketu klijuot 8 val
Mistika kazkokia,nes kai virsu klijavo irgi 8 val ejau
Issimiegot visai neleidzia

Sveikutės
Na mano breketukams jau 23 dienos
tai galiu pasakyti, kad visas dienas jaučiasi, kad kažkas vyksta, nes paskauda tai vieną šoną, tai kitą, tai atskirai kai kuriuos dantukus... Visada žiūrėjau į savo iltinius dantis, ar vyksta koks pasikeitimas
bet aišku, nieko dar ten nevyksta, bet įvyko kitas dalykas ir visai nemalonus, pastebįjau tik vakar
Laukiu, kol pradės judėti, kol keisis į gerąją pusę, o vakar pastebėjau, kad man priekinis dantukas pakrypo
Tai va kokia sitacija:
Va taip buvo prieš breketukus
Va taip, po 23 dienų su breketukais
Realiai tai man daug blogiau atrodo

Tai va kokia sitacija:

QUOTE(Vergine @ 2009 09 18, 00:36)
Sveikutės
Na mano breketukams jau 23 dienos
tai galiu pasakyti, kad visas dienas jaučiasi, kad kažkas vyksta, nes paskauda tai vieną šoną, tai kitą, tai atskirai kai kuriuos dantukus... Visada žiūrėjau į savo iltinius dantis, ar vyksta koks pasikeitimas
bet aišku, nieko dar ten nevyksta, bet įvyko kitas dalykas ir visai nemalonus, pastebįjau tik vakar
Laukiu, kol pradės judėti, kol keisis į gerąją pusę, o vakar pastebėjau, kad man priekinis dantukas pakrypo
Tai va kokia sitacija:

Tai va kokia sitacija:

man irgi pakrypo priekinis,gydytojas sako keista,kaip cia taip gali but,sako nu maza beda,veliau pasiziuresim,jei ka padarysim nuotarukas

QUOTE(Baby.. @ 2009 09 17, 17:28)
nu cia del tos radiacijos ,ir tu spinduliu,

ir as taip galvoju, vienu kartu pasidaryti

QUOTE(ajaja @ 2009 09 17, 20:00)
kazkas kazkur ivyko

QUOTE(gold_fish @ 2009 09 18, 10:13)
Cia buvo reklama kazkas ideje vos ne per visa puslapi

QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 18, 09:35)
man irgi pakrypo priekinis,gydytojas sako keista,kaip cia taip gali but,sako nu maza beda,veliau pasiziuresim,jei ka padarysim nuotarukas 

Na va, siandien jau po vizito... Del pakrypusio dantuko, tai sake, kad cia normalu, nes man kai buvo tarpas atsirades ir paskiau uzsitrauke, tai tie dantukai ir sukrito...
Paskiau man suka kruminius dantukus, kad iltiniui atsirastu vietos, tai sake, jei labai skaudes, kad be vaistu neistversiu, tai reiks iskart pasirodyti. Ar kam suko dantis? Vadinasi ligtai rotacija...
Labukas
Kas perima temos kūrimą, nieko nebespėju, turiu tiek daug darbelio (maketavimas) Atsiųsiu duomenis jau sutvarkytus ir visą kitą info !!!