Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Baby.. aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 20:51)
Baby.. aciu wub.gif

na stai sian buvau paverzime, paverze bet nekeite vieluciu, ir ant vieno danties uzsuko tokia vielute, kad dantis apsisuktu i reikiama vieta. skauda viena zandikaulio puse nezmoniskai g.gif
Atsakyti
na ka, siandien buvau "Domus Dentes" ju vadinamoje konsultacijoje..... neislaike ne penkiu minuciu, paeme 50 lt ir isejau nieko naujo nesuzinojusi unsure.gif Kad breketus greiciausiai teks nesioti 1,5 - 2 metus, po to paie 2 m. ploksteles, kaina apie 5000-6000 lt, vienas apsilankymas per du menesiu 170 LT doh.gif Visa sitai galejo pasakyti ir telefonu unsure.gif
Liepe pasidaryti nuotraukas ir vel ateiti konsultacijai doh.gif

As suprantu, kad per pirma vizita breketu neuzdes, bet tada iskart pasakytu, kad jie nuotrauku patys nedaro ir geriau ateiti jau pasidarius jas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 16, 20:00)
na stai sian buvau paverzime, paverze bet nekeite vieluciu, ir ant vieno danties uzsuko tokia vielute, kad dantis apsisuktu i reikiama vieta. skauda viena zandikaulio puse nezmoniskai g.gif

kaip suprast apsisuktu??man viela nekeicia jau 3 menesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2009 09 16, 21:33)
na ka, siandien buvau "Domus Dentes" ju vadinamoje konsultacijoje..... neislaike ne penkiu minuciu, paeme 50 lt ir isejau nieko  naujo nesuzinojusi  unsure.gif  Kad breketus greiciausiai teks nesioti 1,5 - 2 metus, po to paie 2 m. ploksteles, kaina apie 5000-6000 lt, vienas apsilankymas per du menesiu 170 LT  doh.gif  Visa sitai galejo pasakyti ir telefonu  unsure.gif
Liepe pasidaryti nuotraukas ir vel ateiti konsultacijai  doh.gif

As suprantu, kad per pirma vizita breketu neuzdes, bet tada iskart pasakytu, kad jie nuotrauku patys nedaro ir geriau ateiti jau pasidarius jas  unsure.gif

Man tas pats buvo doh.gif bet ka daryt,sako gera gyd tai galvoju zino ka daro. pasidariau foto ir laukiu kada jau uzdes breketukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 21:34)

mano dantis stovi nusisukes i kita puse visai, nei turetu but, tai ten tokia vielyte uzsuko kad atsisuktu jis atgal i reikiama vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 21:34)

tai gal dantukas nusisiukes buvo,tai atsuka ji,tiesina g.gif gal spiruokle uzdejo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 09 16, 21:37)
mano dantis stovi nusisukes i kita puse visai, nei turetu but, tai ten tokia vielyte uzsuko kad atsisuktu jis atgal i reikiama vieta  4u.gif

ej,as atspejau ax.gif o ant foto nesimato kad turi toki "nusisukeli" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 16, 21:39)
tai gal dantukas nusisiukes buvo,tai atsuka ji,tiesina  g.gif  gal spiruokle uzdejo? g.gif
Papildyta:

ej,as atspejau  ax.gif o ant foto nesimato kad turi toki "nusisukeli"  bigsmile.gif

nesimato, nes apatiniai dantis mazai matosi nuotraukoje, bet ryt idesiu kur matysis..
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 16, 20:39)
tai gal dantukas nusisiukes buvo,tai atsuka ji,tiesina  g.gif  gal spiruokle uzdejo? g.gif
Papildyta:

ej,as atspejau  ax.gif o ant foto nesimato kad turi toki "nusisukeli"  bigsmile.gif

kam sitas klauismas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 16, 20:36)
Man tas pats buvo  doh.gif bet ka daryt,sako gera gyd tai galvoju zino ka daro. pasidariau foto ir laukiu kada jau uzdes breketukus  thumbup.gif

o kur tu lankaisi? ten pat?

na taip jau yra.... bet man cia pinigu rinkimas pasirode unsure.gif gerai pagalvosiu ar grizti g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 16, 21:41)
nesimato, nes apatiniai dantis mazai matosi nuotraukoje, bet ryt idesiu kur matysis..

lauksim photo.gif photo.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 21:41)
kam sitas klauismas? ax.gif

cia ne klausymas cia mano pasvarstymai.sakau gal jai ten spiruokle uzdejo,kad ta dantuka atsukt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gold_fish @ 2009 09 16, 21:43)
o kur tu lankaisi? ten pat?

na taip jau yra.... bet man cia pinigu rinkimas pasirode  unsure.gif  gerai pagalvosiu ar grizti  g.gif

nu abejoju,nei bent ta pati gyd.as is Kauno.Pas Dalia Latkauskiene. o tu kur ir pas ka?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 16, 20:46)
nu abejoju,nei bent ta pati gyd.as is Kauno.Pas Dalia Latkauskiene. o tu kur ir pas ka?

As "Domus Dentes" pas Mindauga Sarva siandien buvau Vilniuje, o pas Dalia eiles i prieki dviem menesiams - mane uzrase tik lapkricio 18 d., bet ten normaliai iskart paklause apie nuotraukas ir pasake, kad galima pas juos pasidaryti jei reikes.
Atsakyti