QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 20:51)
na stai sian buvau paverzime, paverze bet nekeite vieluciu, ir ant vieno danties uzsuko tokia vielute, kad dantis apsisuktu i reikiama vieta. skauda viena zandikaulio puse nezmoniskai

na ka, siandien buvau "Domus Dentes" ju vadinamoje konsultacijoje..... neislaike ne penkiu minuciu, paeme 50 lt ir isejau nieko naujo nesuzinojusi
Kad breketus greiciausiai teks nesioti 1,5 - 2 metus, po to paie 2 m. ploksteles, kaina apie 5000-6000 lt, vienas apsilankymas per du menesiu 170 LT
Visa sitai galejo pasakyti ir telefonu
Liepe pasidaryti nuotraukas ir vel ateiti konsultacijai
As suprantu, kad per pirma vizita breketu neuzdes, bet tada iskart pasakytu, kad jie nuotrauku patys nedaro ir geriau ateiti jau pasidarius jas

As suprantu, kad per pirma vizita breketu neuzdes, bet tada iskart pasakytu, kad jie nuotrauku patys nedaro ir geriau ateiti jau pasidarius jas

QUOTE(justyte** @ 2009 09 16, 20:00)
na stai sian buvau paverzime, paverze bet nekeite vieluciu, ir ant vieno danties uzsuko tokia vielute, kad dantis apsisuktu i reikiama vieta. skauda viena zandikaulio puse nezmoniskai 

kaip suprast apsisuktu??man viela nekeicia jau 3 menesiai

QUOTE(gold_fish @ 2009 09 16, 21:33)
na ka, siandien buvau "Domus Dentes" ju vadinamoje konsultacijoje..... neislaike ne penkiu minuciu, paeme 50 lt ir isejau nieko naujo nesuzinojusi
Kad breketus greiciausiai teks nesioti 1,5 - 2 metus, po to paie 2 m. ploksteles, kaina apie 5000-6000 lt, vienas apsilankymas per du menesiu 170 LT
Visa sitai galejo pasakyti ir telefonu

Man tas pats buvo

QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 21:34)
mano dantis stovi nusisukes i kita puse visai, nei turetu but, tai ten tokia vielyte uzsuko kad atsisuktu jis atgal i reikiama vieta

QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 21:34)
tai gal dantukas nusisiukes buvo,tai atsuka ji,tiesina

Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 09 16, 21:37)
mano dantis stovi nusisukes i kita puse visai, nei turetu but, tai ten tokia vielyte uzsuko kad atsisuktu jis atgal i reikiama vieta 

ej,as atspejau

QUOTE(natale @ 2009 09 16, 21:39)
gal spiruokle uzdejo? 
Papildyta:
ej,as atspejau
o ant foto nesimato kad turi toki "nusisukeli" 

Papildyta:
ej,as atspejau

nesimato, nes apatiniai dantis mazai matosi nuotraukoje, bet ryt idesiu kur matysis..
QUOTE(natale @ 2009 09 16, 20:39)
gal spiruokle uzdejo? 
Papildyta:
ej,as atspejau
o ant foto nesimato kad turi toki "nusisukeli" 

Papildyta:
ej,as atspejau

kam sitas klauismas?

QUOTE(natale @ 2009 09 16, 20:36)
Man tas pats buvo
bet ka daryt,sako gera gyd tai galvoju zino ka daro. pasidariau foto ir laukiu kada jau uzdes breketukus 

o kur tu lankaisi? ten pat?
na taip jau yra.... bet man cia pinigu rinkimas pasirode

QUOTE(justyte** @ 2009 09 16, 21:41)
nesimato, nes apatiniai dantis mazai matosi nuotraukoje, bet ryt idesiu kur matysis..
lauksim

Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 16, 21:41)
cia ne klausymas cia mano pasvarstymai.sakau gal jai ten spiruokle uzdejo,kad ta dantuka atsukt

Papildyta:
QUOTE(gold_fish @ 2009 09 16, 21:43)
o kur tu lankaisi? ten pat?
gerai pagalvosiu ar grizti 

nu abejoju,nei bent ta pati gyd.as is Kauno.Pas Dalia Latkauskiene. o tu kur ir pas ka?
QUOTE(natale @ 2009 09 16, 20:46)
nu abejoju,nei bent ta pati gyd.as is Kauno.Pas Dalia Latkauskiene. o tu kur ir pas ka?
As "Domus Dentes" pas Mindauga Sarva siandien buvau Vilniuje, o pas Dalia eiles i prieki dviem menesiams - mane uzrase tik lapkricio 18 d., bet ten normaliai iskart paklause apie nuotraukas ir pasake, kad galima pas juos pasidaryti jei reikes.