Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

sveikos panelės 4u.gif mano kompiuteris labai lūžta,šią savaitę reiks taisyt,tai todėl prie jo labai mažai būnu.taip pat ir čia blush2.gif labai visu pasiilgau..viska perskaiciau ir pažiurejau visas nuotraukas.. thumbup.gif
o apie mane, tai šia savaite einu i paverzima.prie apatiniu breketu niekaip lupos nepripranta,braižo ir braižo, vaškaas tuoj pasibaigs jau .apačia dar nepajudėjo,viršus stovi vietoj g.gif

QUOTE(saliuke @ 2009 09 10, 09:41)
labas visiems,
O va dabar situacija tokia:

kaip smagu kai tokie akivaizus pokyciai wub.gif sveikinu wub.gif

QUOTE(vampyre @ 2009 09 10, 10:10)
Jou jou jou!!! Šian mano Karolukams sukakojo 3 men! va tai tau kokia grazi svente lotuliukas.gif clap.gif  bis.gif

thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai drinks_cheers.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 10, 15:56)
va ,spalva realiai ryskesne ,bet ir cia mazdaug matosi smile.gif

user posted image

graziai kaip,o jau dantukai tai išvis tiesus wub.gif

Papildyta:

QUOTE(smilsee @ 2009 09 11, 12:24)
Tai va kad negaliu,nes snd ji po pietu dirba nuo 3 iki 7 atrodo,o man pamokos snd nuo 2 iki puses 7 doh.gif

tai aš vien dėl to ir eičiau pas gydytoja pamoku metu ,kad i pamokas nenueit. mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
labas visoms, na šiame forume aš naujokė, bet šiuo metu galvoju, apie breketus, ir labai dvejoju, dėtis juos ar nesidėt, nes ir kainuoja daug ir daug pastangų, mano nuomone, kaip Jūs paneles, įsidejusios juos niekada nesudvejojot šiuo sprendimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 09 13, 22:05)
labas visoms, na šiame forume aš naujokė, bet šiuo metu galvoju, apie breketus, ir labai dvejoju, dėtis juos ar nesidėt, nes ir kainuoja daug ir daug pastangų, mano nuomone, kaip Jūs paneles, įsidejusios juos niekada nesudvejojot šiuo sprendimu? ax.gif

sveika. as tikrai ne, laukiau tos dienos kai sudes breketus kaip isganymo biggrin.gif nesigailejau ir nesigailiu, nes visa gyvenima norejau graziu dantu wub.gif
Atsakyti
Baby,nebuciau 12kl,tai nesukciau sau galvos ir eiciau,bet db tai sazine neleidzia lotuliukas.gif As irgi dar kolkas nesu pasigailejus,nors tiek juos ir teturiu,bet kai matau siokius tokius pokycius TIKRAI gailetis negaliu bigsmile.gif
Atsakyti
Vel grizau be danties biggrin.gif Kaip ir galvojau nk rimto ten nebuvo smile.gif Nuo durio tie burbuliukai.O jau kita antradieni busiu visiskai breketuota bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 09 13, 19:05)

sveikute!
taip, kainuoja daug, ir prieziuros daug reikalauja, ir kartais skaudziai trina ir t.t. bet bent jau as dar nei karto nesigailejau kad uzsidejau, kaip tik kiekviena diena dziaugiuosi, kad vis arciau grazios sypsenos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 12, 21:13)
man su pertraukom tas skausmas,uzeina praeina... jau negaliu kentet, ten tas galiukas nuo tos spyruokles islindes duria ,jau zaizda visa, o valgymas tai kosmaru tapo sad.gif o tai neprarysiu tos vatos? manau nieko gero bus, net as dabar vatos gabaliuka uzsidejau, bet jis man vistiek duria per ta vata  verysad.gif  verysad.gif taip reiketu vasko, jei buciau anksciau zinojus , kad taip bus,buciau taupius , palyginus tada dar buvo menkas trinimas negu dabar  doh.gif

ou jeaa, man vata labai padeda ten kur breketai trina, na o ten kur astrus galiukai isikise aisku reikia kazkokiu kitokiu priemoniu.
man cia bendradarbis sake, kad jam gyd patare uzsideti guminuka (taip taip saldaini guminuka) i ta vieta kur duria. bendradarbis sake kelis kartus bande, jam tiko irt patiko.
man ta mintis is pradziu pasirode nelabai, nes galvoju gi cukrus ir t.t. dantis gadina. bet jei tokia extra situacija kad ten jau tau zaizda pradure tas astrus galas ir nieko daugiau neturi, gali pabandyti... blush2.gif
Atsakyti
Man ryt paverzimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 14, 14:37)
Man ryt paverzimas thumbup.gif

man poryt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Atsiprasau, kad neperskaiciau visu jusu temu, bet jau tieeek priplepejote, kad ... ax.gif Zodziu, atsiprasau. Turiu dideli klausima ir nelabai zinau kurioje jusu temeliu vietoje ieskoti. Taigi, norime sunui klijuoti breketus, jau viskas paruosta, dantys istraukyti, suauge ir tt. Galvojome daryti Vilniaus Zalgirio Odontologijos klinikoje. Pasake, kad reikes nesioti +- 3 metus. Kaina 1500 virsus, 1500 apacia. Visas gydymas kainuos apie 10 000. Sakykite prasau, ar tai yra normali kaina. Noreciau sulyginti su kiitomis klinikomis, Kaune, gal dar kur kitur Vilniuje g.gif Zodziu, kur jus darotes dantukus?? Gal kazkiek apmoka ligoniu kasos ar pan. Na neisivaizduoju, pasidalinkite ieskojimu patirtimi, nesinori pasirasyti bet kokiems pasiulymams ir moketi kruva pinigu ten kur nebutina...
Labai aciu toms kurios atsilieps ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AleAda @ 2009 09 14, 13:43)
Atsiprasau, kad neperskaiciau visu jusu temu, bet jau tieeek priplepejote, kad ... ax.gif  Zodziu, atsiprasau. Turiu dideli klausima ir nelabai zinau kurioje jusu temeliu vietoje ieskoti. Taigi, norime sunui  klijuoti breketus, jau viskas paruosta, dantys istraukyti, suauge ir tt. Galvojome daryti Vilniaus Zalgirio Odontologijos klinikoje. Pasake, kad reikes nesioti +- 3 metus. Kaina 1500 virsus, 1500 apacia. Visas gydymas kainuos apie 10 000. Sakykite prasau, ar tai yra normali kaina. Noreciau sulyginti su kiitomis klinikomis, Kaune, gal dar kur kitur Vilniuje  g.gif  Zodziu, kur jus darotes dantukus?? Gal kazkiek apmoka ligoniu kasos ar pan. Na neisivaizduoju, pasidalinkite ieskojimu patirtimi, nesinori pasirasyti bet kokiems pasiulymams ir moketi kruva pinigu ten kur nebutina...
Labai aciu toms kurios atsilieps  ax.gif

Sveika, as siaip airijoj dejausi, tai negalesiu is savo patirties patarti, bet cia kiek merginos kalbejo apie kainas lietuvoje tai jei gerai atsimenu uz breketus mokejo nuo 1000-1800 uz virsu arba apacia. o po to uz kiekviena vizita priklausomai nuo to ka ten daro, ar keicia vielyte, ar prideda kokiu spyruokliu ir t.t. tai jos moka nuo 70 iki 200 uz kiekviena vizita, bet yra tokiu, kur moka 300-500 uz viena vizita... man atrodo kad visumoj vidutine kaina gydymo su breketais iseina apie 6-8 tukst litu. bet cia turbut vidutiniam laikotarpiui 2 metu. jei 3 metai tai dar apie 10 vizitu prisideda...
yra merginu ir besigydanciu toj Zalgirio klinikoj, tai gal papasakos uzejusios per ateinancias kelias dienas.
jos dar atskirai moka uz nuotraukas ir uz breketu nuemima...
Atsakyti
QUOTE(AleAda @ 2009 09 14, 15:43)
Atsiprasau, kad neperskaiciau visu jusu temu, bet jau tieeek priplepejote, kad ... ax.gif  Zodziu, atsiprasau. Turiu dideli klausima ir nelabai zinau kurioje jusu temeliu vietoje ieskoti. Taigi, norime sunui  klijuoti breketus, jau viskas paruosta, dantys istraukyti, suauge ir tt. Galvojome daryti Vilniaus Zalgirio Odontologijos klinikoje. Pasake, kad reikes nesioti +- 3 metus. Kaina 1500 virsus, 1500 apacia. Visas gydymas kainuos apie 10 000. Sakykite prasau, ar tai yra normali kaina. Noreciau sulyginti su kiitomis klinikomis, Kaune, gal dar kur kitur Vilniuje  g.gif  Zodziu, kur jus darotes dantukus?? Gal kazkiek apmoka ligoniu kasos ar pan. Na neisivaizduoju, pasidalinkite ieskojimu patirtimi, nesinori pasirasyti bet kokiems pasiulymams ir moketi kruva pinigu ten kur nebutina...
Labai aciu toms kurios atsilieps  ax.gif

Sveiki,visu pirma kaina tai truputi sokiruojanti blink.gif Na bet jei 3 metus reikes nesiot,gal ir normali g.gif Nes pas mus paneles nesios apie 2metus,tai kaina kazkur buna apie 6000-7000 tukstancius,tai nezinau kodel jum tiek brangiai g.gif as dejausi latviu g.vilniuje.Ligoniu kasos ,deja,neapmoka verysad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif na su gumuku gal ir nieko ideja, bet kad nesilaikys jis man ant to mazycio galiuko, o beto ir radau iseiti, tiksliau vata mano geriausia drauge biggrin.gif lupa sugijo, odabar visad vaikstau su vata ant breketo biggrin.gif
Atsakyti