QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 12:39)
Man sakė, kad jie bus truputį pasvirę į priekį, bet man tai čia ne truputis
man tai is priekio ir is desines tai viskas taip kaip reikia atrodo. is kaires truputi matosi kad atsikisimas yra, nedidelis visai... nors aisku kai sitiek pinigeliu ikisi tai norisi kad butum tikrai 100% patenkinta...
tai ka gyd sako, kad cia geriausia ka galima padaryti, daugiau nieko neimanoma? ar ji zino butent kas tau kliuna? ar sutinka su tavim ar jai atrodo kad cia jau viskas tobula?
matai kai gyd turbut ziuri is savo technines puses, jiem ten turi sutapti vidurio linijos ir kad viskas butu simetriska. mes savo ruoztu labiau ziurim is estetines puses, todel kartais nuomones ir skiriasi...
gal estetini plombavima pasidarysi po breketu ant ant to antro dantuko ir problema issispres? aisku tikiu kad nesmagu kai reikia po breketu dar estetinio plombavimo, nes breketai tam ir skirti kad istaisytu dantu padeti... bet kai kurios be to neapsieina...
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2009 09 11, 13:06)
Labas

Antrasis variantas
Norejau pakalusti...bet gydytoja pastoviai skuba,lekia-tik greiciau greiciau jau kitus priimti

Manau,kad jinai jau dirba "konvejeriu"-tas man jau pradeda nepatikti

Atsiliepkit,mergaite,tos,kurios pas J.Liatukiene lankosi...Ar jums pakankamai skiria laiko?Ar po paverzimo dar pasikalbate su gydytoja?
Norejau paklaust jos del mano isvaziavimo i uzsieni...ka tokiu atveju daryt?kas bus su gydymu?Ar uzsienyje kitas ortodontas mane priims?Tai reiskia,kad reiks vel is naujo pradeti,nes kaip jis suzinos,kokia bukle dantu mano buvo gydymo pradzioj?

Juk gydytoja mano korteles tikriausiai neatiduos...ka man daryti?nebezinau
as tai manau nueik pas savo gyd ir pasakyk jai tiesiai kad situacija tokia ir tokia, isvaziuoju, gal galit duoti koki israsa su duomenim kuriu gali prireikti naujam gydytojui... kodel ji to ir neduotu?? koks jai skirtumas?
manau kitas gyd turetu priimti, bet turbut jei tures is esamo gyd laiskuti ar kazka panasaus tai bus geriau, nes kitaip gali itarti kad nuo praeito gyd pabegai...