Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 11:55)
Sveikos, merginos. Vakar buvau paveržime ir žinote ką, kuo arčiau ta diena kai breketus nuims, tuo man dantukai labiau nepatinka cray.gif Sąkandis kaip ir normalus, bet abu pirmukai nu niekaip nestoja į savo vietas, nors tu ką doh.gif . Dabar pasidarė kaip pas zuikį, o vienas iš viso pasisuko verysad.gif Iš šono žiūrint, labai jau jie atsikišę. Ai, dar noriu paklausti, ar yra kurioms taip buvę, kad viršutiniai dantys liestųsi į apatinius breketus?

man lieciasi smile.gif
QUOTE(smilsee @ 2009 09 11, 12:06)
Man zinokit kaip dabar atsitiko doh.gif  Toj vietoj kur danti istrauke,prie dantenu man atrodo pulinukas pasidare,nes skauda jau nuo antradienio ir ten kazkoki burbuliuka jauciu unsure.gif  Ka daryt dabar? g.gif  Pas gydytoja pirm eisiu kito danties traukt,tai tik tada galesiu paklaust,bet gal jus ka nors patarsit ax.gif

tai jis ir turi but,jokiu budu nekrapstyk,paskui iskris pats gi,ten krauju kresuliukas susidare
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 09:55)
Sveikos, merginos. Vakar buvau paveržime ir žinote ką, kuo arčiau ta diena kai breketus nuims, tuo man dantukai labiau nepatinka cray.gif Sąkandis kaip ir normalus, bet abu pirmukai nu niekaip nestoja į savo vietas, nors tu ką doh.gif . Dabar pasidarė kaip pas zuikį, o vienas iš viso pasisuko verysad.gif Iš šono žiūrint, labai jau jie atsikišę. Ai, dar noriu paklausti, ar yra kurioms taip buvę, kad viršutiniai dantys liestųsi į apatinius breketus?

tai tu gyd sakyk, kad esi nepatenkinta, turetu gi padaryti taip kaip reikia...
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 09 11, 11:10)
Ai,tiek to palauksiu iki pirm,bandysiu ramunelem ar dar kuo praskalaut  smile.gif

man sake gerai yra su virinto vandens ir druskos tirpalu skalauti. tikiuosi tau viskas greit praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 11, 13:10)
Ai,tiek to palauksiu iki pirm,bandysiu ramunelem ar dar kuo praskalaut  smile.gif

Aš tai tą skalavimo skystį lesnoj balsam kur buvau pirkus, su ąžuolo ekstraktu, iškart visi patinimai praėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 09:55)
Ai, dar noriu paklausti, ar yra kurioms taip buvę, kad viršutiniai dantys liestųsi į apatinius breketus?

man kad dantys nesiliestu prie breketu is pat pradziu buvo "kalnelius" ant galiniu dantu uzlipine. o dabar kai apatiniai truputi i prieki pasislinko, tai remiasi i virsutinius dantis, tai i breketus nesiremia niekas...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 11, 13:26)
tai tu gyd sakyk, kad esi nepatenkinta, turetu gi padaryti taip kaip reikia...

Sakiau, jei nebūčiau sakius, jau per sekantį vizitą būtų nuėmus doh.gif Kažkaip nesinori, sukišus beveik 7000 lt, šypsotis prisidengus ranka verysad.gif O gal aš tikiuosi daugiau negu galima padaryti g.gif Nu nežinau, žiūriu aš į savo dančius, nu nepatinka ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 14:50)
Sakiau, jei nebūčiau sakius, jau per sekantį vizitą būtų nuėmus doh.gif Kažkaip nesinori, sukišus beveik 7000 lt, šypsotis prisidengus ranka verysad.gif O gal aš tikiuosi daugiau negu galima padaryti g.gif  Nu nežinau, žiūriu aš į savo dančius, nu nepatinka ir taškas.

ikelk savo dantuku foto smile.gif gal tik tau paciai taip atrodo, kad viskas ten nelb gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 11, 13:52)
ikelk savo dantuku foto smile.gif gal tik tau paciai taip atrodo, kad viskas ten nelb gerai  g.gif

Nuotraukytės Jūsų teismui ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nu bet ir sunku pačiai nusifotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naidra: 11 rugsėjo 2009 - 13:31
QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 15:30)
Nuotraukytės Jūsų teismui ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nu bet ir sunku pačiai nusifotkint doh.gif

visuma labai grazi 4u.gif bet tikrai kai ziuri is sono atrodo du priekiniai dantukai i prieki pasvire g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 11, 14:33)
visuma labai grazi  4u.gif  bet tikrai kai ziuri is sono atrodo du priekiniai dantukai i prieki pasvire g.gif

va, man tie du ir nepatinka baisiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 15:36)
va, man tie du ir nepatinka baisiai doh.gif

pas mano drauge visas virsus po breketu niemimo liko toks i prieki pasvires g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 11 rugsėjo 2009 - 13:38
QUOTE(justyte** @ 2009 09 11, 14:37)
pas mano drauge visas virsus po breketu niemimo liko toks i prieki pasvires g.gif

Man sakė, kad jie bus truputį pasvirę į priekį, bet man tai čia ne truputis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naidra @ 2009 09 11, 15:39)
Man sakė, kad jie bus truputį pasvirę į priekį, bet man tai čia ne truputis schmoll.gif

isivazaiduoju kad norisi idealaus varianto 4u.gif
Atsakyti