Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 09 11, 08:24)
Tegul Achilles savo ortodonte pasiulo,labai gyre ja ax.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(gold_fish @ 2009 09 11, 10:35)
gerai, lauksiu dar ir Achilles rekomendaciju  4u.gif  biggrin.gif
aciu  4u.gif

Labas rytas, mano daktarė Eglė Šaulienė, aš gydaus Milerių klinikoj (Algirdo gatvė) bet ji dar kažkokioj klinikoj dirba. Įrašyk google jos pavardę ir išmes tą kliniką. Tik man rodos toj kitoj klinikoj daugiau ortodontų su breketais dirba, tai gali ir ne pas ją pakliūt g.gif O milerių klinikoj ji viena su beketais dirba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 11, 07:56)
Gitusia geriau KT du metus,meciau nes jie yra pavojingi sveikatai,ir man nuo ju budavo keista savijauta,negaliu sakyt,kad pykino ar skaudejo galva,tikrai ne,bet kai meciau toks geras jausmas pasidare,atrodo taip isvaliau organizma,ir labai dziaugiuosi,kad nebesinuodu,ir visos paneles ,kurios mete tikrai labai patenkintos bigsmile.gif

as manau nuo organizmo priklauso... turiu irgi viena drauge, kuri sienom lipdavo per savo dienas, pradejo kt gerti, viskas i savo vietas atsistojo... subalansavo gal hormonus ar kazkas panasaus.. kitom gal kazka isbalansuoja. visokiu ir tu kt yra, daznai panom buna, kad reikia kelis pabandyti, kad sau prisitaikytu... as atsisakiau, nes pas mane padidejus rizika tam tikru ligu.. bet cia irgi, vieni gyd sako kad gali gerti, ta rizika padideja 0.000000001%, kiti sako jokiu budu negerk... as sau nusprendziau ,kad negersiu... geda2:
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 11, 11:11)
as manau nuo organizmo priklauso... turiu irgi viena drauge, kuri sienom lipdavo per savo dienas, pradejo kt gerti, viskas i savo vietas atsistojo... subalansavo gal hormonus ar kazkas panasaus.. kitom gal kazka isbalansuoja. visokiu ir tu kt yra, daznai panom buna, kad reikia kelis pabandyti, kad sau prisitaikytu... as atsisakiau, nes pas mane padidejus rizika tam tikru ligu.. bet cia irgi, vieni gyd sako kad gali gerti, ta rizika padideja 0.000000001%, kiti sako jokiu budu negerk... as sau nusprendziau ,kad negersiu... geda2:

Kai aš gėriau KT, irgi nebūdavo jokių skausmų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Vakar buvau paveržime ir žinote ką, kuo arčiau ta diena kai breketus nuims, tuo man dantukai labiau nepatinka cray.gif Sąkandis kaip ir normalus, bet abu pirmukai nu niekaip nestoja į savo vietas, nors tu ką doh.gif . Dabar pasidarė kaip pas zuikį, o vienas iš viso pasisuko verysad.gif Iš šono žiūrint, labai jau jie atsikišę. Ai, dar noriu paklausti, ar yra kurioms taip buvę, kad viršutiniai dantys liestųsi į apatinius breketus?
Atsakyti
Man zinokit kaip dabar atsitiko doh.gif Toj vietoj kur danti istrauke,prie dantenu man atrodo pulinukas pasidare,nes skauda jau nuo antradienio ir ten kazkoki burbuliuka jauciu unsure.gif Ka daryt dabar? g.gif Pas gydytoja pirm eisiu kito danties traukt,tai tik tada galesiu paklaust,bet gal jus ka nors patarsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 11, 13:06)
Man zinokit kaip dabar atsitiko doh.gif  Toj vietoj kur danti istrauke,prie dantenu man atrodo pulinukas pasidare,nes skauda jau nuo antradienio ir ten kazkoki burbuliuka jauciu unsure.gif  Ka daryt dabar? g.gif  Pas gydytoja pirm eisiu kito danties traukt,tai tik tada galesiu paklaust,bet gal jus ka nors patarsit ax.gif

juk galima pas dantista nueit ir nebutinai pirmadieni.. sian turetu dar priimti, pasakyk kad skauda ir priims 4u.gif
Atsakyti
Tai va kad negaliu,nes snd ji po pietu dirba nuo 3 iki 7 atrodo,o man pamokos snd nuo 2 iki puses 7 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 11, 11:04)
o kas pas tave per problema su dantukais, ar daug reikes tiesinti, ar tik truputuka??

Apacioj priekinis dantukas i prieki islindes siek tiek-tarpas per mazas. Virsuj iltninis irgi ant virsaus, kitoj pusej prie iltinio dantukas kreivas - iri siaip isikreivaliojes ne vienas dantukas doh.gif Zodziu nieko gero ir man nepatinka schmoll.gif Tai nusprendziau - nu kiek gi galima su tokiais dantimis, nes ir akmenys greiciau renkasi ir apsinesa dantys.....

QUOTE(Achilles @ 2009 09 11, 11:09)
Labas rytas, mano daktarė Eglė Šaulienė, aš gydaus Milerių klinikoj (Algirdo gatvė) bet ji dar kažkokioj klinikoj dirba. Įrašyk google jos pavardę ir išmes tą kliniką. Tik man rodos toj kitoj klinikoj daugiau ortodontų su breketais dirba, tai gali ir ne pas ją pakliūt  g.gif  O milerių klinikoj ji viena su beketais dirba  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

As tai galvoju apie keramikinius breketas, tai idomu ar visose klinikose juos deda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 11 rugsėjo 2009 - 11:53
QUOTE(smilsee @ 2009 09 11, 13:24)
Tai va kad negaliu,nes snd ji po pietu dirba nuo 3 iki 7 atrodo,o man pamokos snd nuo 2 iki puses 7 doh.gif

tai praleisk pamokas ir neuik, nes poto gali baigtis labai blogai. cia nejuokas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 11, 10:39)
na manau kaip ir visur mazdaug  smile.gif  vielos pakeitimas nuo 70-120 ziurint kokia deda smile.gif tik paverzimas 70lt  smile.gif  o paciu breketu kainos tai ivairios nuo 1200iki neatsimenu kiek tiksliai wink.gif dbr gal jau pigesni tie breketai, as dejausi pries metus virsu uz 1800lt, ir kai reikejo det apacia tai dejo tokius pacius uz ta pacia kaina  4u.gif

aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2009 09 11, 12:50)

As tai galvoju apie keramikinius breketas, tai idomu ar visose klinikose juos deda  g.gif

Deda deda smile.gif
Atsakyti
Ai,tiek to palauksiu iki pirm,bandysiu ramunelem ar dar kuo praskalaut smile.gif
Atsakyti