Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(maza_maza @ 2009 09 03, 15:50)
ir dar vienas dalykelis, ne mes vienos cia pliurpiam, maciau ir tavo yra zinuciu ne i tema  tongue.gif
tik cia paskutinej kazkaip uzsiutai  cry.gif  cry.gif

jau mano zinuciu ne i tema tikrai minimalus skaicius ax.gif as juk jum nesakau neplepet plepekit kiek norit,tik kitur ir palikit sita tema vien breketams, kad atejas zmogus galetu rasti info. Beja kelios mergaites is seniau nebenori grizt i sita tema, nes tema ne tokia kaip buvo anksciau unsure.gif
Atsakyti
kokia grazi temele wub.gif .aciu AchilLes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

TAi dabar kai nueisiu pirmam vizituj apziures mano dantukus.jei viska sgerai ir nereikia traukti ateiti kita karta su tom nuotraukom ir jau antra karta irdes man? ar trecia karta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 15:52)
Tai galit ir dabar sukurt bendraminciuose nauja ir pliurpt sau kiek tik norit i valias, o sita palikt tik breketams  blush2.gif

pasiduodu hi.gif
Atsakyti
nesipykstam mielosios.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 15:55)
jau mano zinuciu ne i tema tikrai minimalus skaicius  ax.gif as juk jum nesakau neplepet plepekit kiek norit,tik kitur ir palikit sita tema vien breketams, kad atejas zmogus galetu rasti info. Beja kelios mergaites is seniau nebenori grizt i sita tema, nes tema ne tokia kaip buvo anksciau  unsure.gif

Na va, o aš jau žadėjau klausti, kur meri_ceri dingo verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2009 09 03, 15:56)
kokia grazi temele wub.gif .aciu AchilLes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

TAi dabar kai nueisiu pirmam vizituj apziures mano dantukus.jei viska sgerai ir nereikia traukti ateiti kita karta su tom nuotraukom ir jau antra karta irdes man? ar trecia karta? blush2.gif

man tai tik iš trečio karto dėjo breketus. kai atėjau su nuotraukom, tai pasižiūrėjo, tada paėmė mano dantukų atspaudus ir paskui užrašė mane kitam vizitui, jau breketų klijavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 03, 16:59)
Na va, o aš jau žadėjau klausti, kur meri_ceri dingo  verysad.gif

Papildyta:

man tai tik iš trečio karto dėjo breketus. kai atėjau su nuotraukom, tai pasižiūrėjo, tada paėmė mano dantukų atspaudus ir paskui užrašė mane kitam vizitui, jau breketų klijavimui  4u.gif

aiskumelis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 03, 15:59)
Na va, o aš jau žadėjau klausti, kur meri_ceri dingo  verysad.gif

O prie ko cia deta Meri-Ceri g.gif , as apie kitas kalbejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 17:01)
O prie ko cia deta Meri-Ceri g.gif , as apie kitas kalbejau  unsure.gif

sekancia temele kursi tamsta 4u.gif lotuliukas.gif i vades tinki 4u.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 09 03, 15:56)

Man uzdejo breketus is karto per antra karta, nueme is karto antspaudus ir uzlipde breketus mirksiukas.gif Tai man atrodo nuo gydytojos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 17:04)
Man uzdejo breketus is karto per antra karta, nueme is karto antspaudus ir uzlipde breketus  mirksiukas.gif Tai man atrodo nuo gydytojos priklauso  mirksiukas.gif

a mat kaip tada gali visko but.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 09 03, 16:03)
sekancia temele kursi tamsta 4u.gif  lotuliukas.gif i vades tinki 4u.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Cia kas isakymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 17:05)
Cia kas isakymas  lotuliukas.gif

nea..komplimentas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti