Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

labas visoms smile.gif sergat uz krepsini???smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 09 08, 18:43)
Sveikutes.. 4u.gif na va ir as parsiradau..MB savo dziaugiausi..db vel isleidau ..smagu kad grazeja dantukai  bigsmile.gif einu paziureti rezultatu..wink.gif

natikrai pakeitimas jei 500lt kainavo uz damon breketu vielute tai ohoho/..o kas kiek laiko keicia?
Papildyta:
achiles tikrai matosi pokyciai labai net..grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

šiek tiek matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 08, 21:01)
labas visoms smile.gif sergat uz krepsini???smile.gif

taip sergam 4u.gif tik kitoj temoj,ten kur apie viska plepam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 08, 11:28)

dar tolimas tolimas kelias, bet svarbiausia kad jis pradetas  thumbup.gif
Papildyta:
trecias tai iltinis tau istrauktas?? man tie iltiniai tokie stiprus dantys atrodo, toks vaizdas kad juos butu sunkiausia istraukti...

Ta prasme cia jau trecias dantis kuri man trauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 08, 22:03)
Ta prasme cia jau trecias dantis kuri man trauke biggrin.gif

tiek daug dantuku istrauke??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 08, 13:33)
vajei kaip fainai ou jeaa, veiksmas vadinasi vyksta pagal pilna programa...  as ir taip tikiuosi kad ir man skaudes po mano paverzimo  ax.gif

joa, mane taip nerviskai veikia tas dantu skausmas , kad sakes, pikta kaip pipiras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 08, 16:07)
kodel nelauki? as tai jau laukiu savo vizito..  4u.gif

Del ko nelaukiu-manau nemazai rasiau anoj temoj mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 08, 22:06)
tiek daug dantuku istrauke??? blink.gif

Aha,ir dar vienas laukia rolleyes.gif Bet nieko,grozis reikalauja auku biggrin.gif Tik tikiuosi kad per ta grozi neteks ansciau laiko dantu pamest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 08, 20:09)
joa,  mane taip nerviskai veikia tas dantu skausmas , kad sakes, pikta kaip pipiras  schmoll.gif

isgerk kokiu nuskausminamuju, nes skausmas cia rimtas, buna kad ir galva nuo to isiskauda... cia normalu ir gerai, vadinas dantukai juda!
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 09, 10:40)
isgerk kokiu nuskausminamuju, nes skausmas cia rimtas, buna kad ir galva nuo to isiskauda... cia normalu ir gerai, vadinas dantukai juda!

nakty galvojau isprotesiu blink.gif neuzmigiau ,nors tu ka schmoll.gif kaip beprote nuejau nakty visus stalcius verciu kad rasciau tabletele bent viena sad.gif neradau, citramono isgeriau doh.gif nieko nepadejo, skauda dar dabar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 09, 13:58)
nakty galvojau isprotesiu  blink.gif  neuzmigiau ,nors tu ka  schmoll.gif  kaip beprote nuejau nakty visus stalcius verciu kad rasciau tabletele bent viena sad.gif neradau, citramono isgeriau  doh.gif  nieko nepadejo, skauda dar dabar sad.gif

Tu gal nubėk iki vaistinės, nusipirk vaistukų nuo skausmo, nes kai dantis skauda, tai ojojoj kaip nemalonu yra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 09, 11:58)
nakty galvojau isprotesiu  blink.gif  neuzmigiau ,nors tu ka  schmoll.gif  kaip beprote nuejau nakty visus stalcius verciu kad rasciau tabletele bent viena sad.gif neradau, citramono isgeriau  doh.gif  nieko nepadejo, skauda dar dabar sad.gif

odontologe nepatare jokiu nuskausminamuju? man ketanovas gerai veikia nuo skausmo, nors nuo dantu judejimo skausmo man dar nereikejo. ketanovui dabar praso receptu, bet man kelis kartus ir taip dave... matyt nelabai grieztai ten tu receptu reikia, paverk nuejus gal uzjaus ir duos
Atsakyti