Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 21:55)
jo? o tas tepalas papildomai kainuoja?  bigsmile.gif  tada reiks ir man paprašyt  bigsmile.gif

tikrai yra.man tai toki braskio skonio patepa,tada duria.tai nieko nejauti thumbup.gif cia as pas dantiste kai eidavau dantukus taisyt "braskes valgiau" ax.gif
Papildyta:
aj,tiesa nieko nekainuoja 4u.gif bent is manes nieko neeme papildomai
Atsakyti
labas mergaites, kaip laikotes? man vizitas tik 10,02
Atsakyti
po vizitu visos rodysimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 07, 22:11)

tai turbut nesenai buvai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruke @ 2009 09 06, 23:05)
Neseniai buvau pasikeisti vieluciu (paverzti breketus) ant abieju zandikauliu ir gavau soka uz ju pakeitima sumokejusi 500 Lt. Gal galit tos, kurios nesiojat damon breketus parasyti, kiek uz vielutes pakeitima mokate pas savo gydytoja, jei rasciau pigiau, bandyciau keisti gydytoja, o gal be reikalo issigandau ir tokia kaina yra normali.
Busiu labai dekinga uz informacija.

Pas mus tai kažkaip lanko pakeitimas kainuoja tiek pat ar su damonais ar su safyriniais ar su pigiausiais metaliniais: 150 lt, o jei tik gumas pakeičia - 70 litų..

QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 09 06, 23:16)
Sveika,
kaip tik pries kelias dienas buvau pas gydytoja, tai apacioje uzdejo storesne vielute, virsuje irgi pakeite vielute, bet tokia pacia kokia ir buvo, nes ana per trumpa buvo issitraukinejo. Dar priklijavo viena nauja breketuka ant antro dantuko, dar priklijavo du atsokusius breketus ir uz viska sumokejau tik 80 Lt.  g.gif

Ogho... aš vien už vieno metalinio priklijavimą tiek suplojau, na dar paveržė truputį, bet man atrodo kad už tai neėmė...

QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 20:15)
pas mane problema del spalvos, geltoni visi dantys kaip velniai, nei del rukymo nei del kavos nes nevartoju situ, kaulas toks naturaliai, bet galvosiu ka daryti kai jau issitiesinsiu, tikiu, kad bus keli variantai ka galima daryti...

Pas mane ir ta pati problema sad.gif bet balintis dantis man kažkaip dar labiau gaila unsure.gif
Atsakyti
Idomu poliklinikoj yra toks dalykas kaip tas tepalas? g.gif Nes rytoj einu traukti danti apacioj tai jauciu nemalonu bus kai viduj leis tuos vaistus blink.gif

Man visai patinka mano dantu forma biggrin.gif O su spalva irgi nekas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 07 rugsėjo 2009 - 20:22
QUOTE(smilsee @ 2009 09 07, 21:21)
Idomu poliklinikoj yra toks dalykas kaip tas tepalas? g.gif  Nes rytoj einu traukti danti apacioj tai jauciu nemalonu bus kai viduj leis tuos vaistus blink.gif

Man visai patinka mano dantu forma biggrin.gif  O su spalva irgi nekas rolleyes.gif

man forma ir nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 07, 22:21)
Idomu poliklinikoj yra toks dalykas kaip tas tepalas? g.gif  Nes rytoj einu traukti danti apacioj tai jauciu nemalonu bus kai viduj leis tuos vaistus blink.gif

Man visai patinka mano dantu forma biggrin.gif  O su spalva irgi nekas rolleyes.gif

as poliklinikoj taisiau dantukus,ten buvo.cia dazniau vaikams naudoja,bet ir man pritaike.nes as irgi bijau tu visu adatu ir graztu.
Atsakyti
kas liecia stomatologus ,tai man ir labiau prie sirdies vyrai, ta prasme kai taiso ,plombuoja, rauna ir pan smile.gif pasitikiu, nezinau kodel, gal del to , kad visa gyvenima tevas man dantis taise biggrin.gif o ortodonto vyro kazkodel nenoreciau, man mano gyd. labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 07, 16:22)
sveikos smile.gif as po vizito smile.gif su ruzavom gumelem  thumbup.gif  priverze man juos ,uzdejo nauju gumu ant tu kruminu,kad trauktu juos ... skauda,dar paslifavo viena danti smile.gif dave ir tokiu elastiku maisiuka ,bet juos reik kist po ta spyruokle kaip sakant, nes ji remias i dantenas ir gali jos apmirt, tai po tuo lanku liepe ant nakties uzkist smile.gif tai dabar spalio 12d. o 13 mano gimtadienis biggrin.gif vakare gal foto imesiu smile.gif

Niu kaip vė grįžti prie rūžavų gumelių bigsmile.gif ?
Norėjau paklausti, kodėl ir ką būtent šlifavo (priekius ar pačius galiukus) ir ar skaudėjo? unsure.gif Ar sunku elastikus užsdėti?
O per gimtadienį tai kaži ar ko stipresnio norėsi apart kefyro lotuliukas.gif Man po vizito tiek buvo nubraižę burnos ertmę, o ėjau kitą dieną į sesių dvynių gimtadienį, kad nieko iš alkoholio negalėjau vartoti - nudegindavo nerealiai doh.gif Tad gėriau KOLA be brendžio lotuliukas.gif
Beje, mano dantistas irgi vyras ir man patinka kaip jis dirba thumbup.gif (beje, pats tiks egzotiškas, pavardė rusiška, o atrodo kaip turkas, o man tokiai grynai geltonkasei mėlynakei lietuvaitei labai patinka ne tipiniai lietuviai vyrai, o egzotiškesni blush2.gif )

QUOTE(vilmosius @ 2009 09 07, 20:11)

Man 10-30 biggrin.gif (nes buvau 09-04)
Atsakyti
labas rytas, imeciau i fotki nuotraukele 2 men su breketais ax.gif kol kas nera ten labai didelio skirtumo pries ir po 2 men, bet apatiniai dantukai truputi pasilygino, jau taip nera, kad vienas i prieki, kitas i gala... tik iltinukas vis i vidu nulinkes nelabai nori judeti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 09 08, 10:56)
labas rytas, imeciau i fotki nuotraukele 2 men su breketais  ax.gif  kol kas nera ten labai didelio skirtumo pries ir po 2 men, bet apatiniai dantukai truputi pasilygino, jau taip nera, kad vienas i prieki, kitas i gala... tik iltinukas vis i vidu nulinkes nelabai nori judeti...  unsure.gif

pas atve matau irgi klijai ant dantu prie breketu ,kaip ir pas mane biggrin.gif kaip jus taip sypsotes ,akd jum tiek daug dantu matosi,man neiseina biggrin.gif
Atsakyti