Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 15:13)
Įdėjau į foto albumą dantukų foto (dadėjau dantukus nufotkintus beveik 4 mėnesį) 4u.gif

kokie dantukai grazuuuus! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 07, 17:53)
na jau turbut ne sampanu skalausiu, juk 18tas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
100lt, tiek kiek turejau, cia tokia nedekinga diena mane uzrase, nes as tik 10d pinigus gaunu, tai kita kart kokius 300lt nunesiu biggrin.gif

issimoketinai dejais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 07, 18:19)
kokie dantukai grazuuuus!  bigsmile.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif čia turbūt ne man buvo skirtas šis komentaras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 18:31)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  čia turbūt ne man buvo skirtas šis komentaras unsure.gif

kurie tau dantukai buvo traukti?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 07, 18:34)
kurie tau dantukai buvo traukti?

Man dar netraukė unsure.gif kol kas yra šonuose tarpai, vienam šone buvo (tai ir buvo problema), kitam šone nebuvo, bet padarė specialiai, tai man dabar ir trauks tą, ant kurio nėra breketo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 18:37)
Man dar netraukė  unsure.gif  kol kas yra šonuose tarpai, vienam šone buvo (tai ir buvo problema), kitam šone nebuvo, bet padarė specialiai, tai man dabar ir trauks tą, ant kurio nėra breketo  unsure.gif

pas tave matau antras dantukas yra lygiau su pirmu vienam sone,negu kitas pas mane irgi taip ir galvoju ar susilygins,o gal mazesnis vienoj psuej jis,tai pati nzn g.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 07, 18:39)
pas tave matau antras dantukas yra lygiau su pirmu vienam sone,negu kitas pas mane irgi taip ir galvoju ar susilygins,o gal mazesnis vienoj psuej jis,tai pati nzn g.gif

ispradziu maniau ,kad pas tave ten iltinis,nes vienas didesnis g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ten kur nėra breketo, tai jį ištrauks, už jo yra išdygęs kitas dantis, jį stums man vietoj to ištraukto, tikiuos jis bus didesnis už šitą lotuliukas.gif nes jo aš nematau, tai neįsivaizduoju, kaip atrodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 19:45)
lotuliukas.gif ten kur nėra breketo, tai jį ištrauks, už jo yra išdygęs kitas dantis, jį stums man vietoj to ištraukto, tikiuos jis bus didesnis už šitą  lotuliukas.gif  nes jo aš nematau, tai neįsivaizduoju, kaip atrodys  lotuliukas.gif

oho,cia tai variantas smile.gif gerai ten tau paplanavo su dantuku stumimais biggrin.gif
o komentaras tau buvo,dantukai tikrai rodo gera rezultata ir jie grazus.lyyygis biggrin.gif aisku dar yra kur padirbet, bet jau vaizdas tai geras jei lygint su pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 16:45)
lotuliukas.gif ten kur nėra breketo, tai jį ištrauks, už jo yra išdygęs kitas dantis, jį stums man vietoj to ištraukto, tikiuos jis bus didesnis už šitą  lotuliukas.gif  nes jo aš nematau, tai neįsivaizduoju, kaip atrodys  lotuliukas.gif

vau koks pas tave variantas, du dantukai vienas uz kito, ka gi, netrukus pasakysi savo tam anam dantukui "sveikas isvydes dienos sviesa" smile.gif o tai ten vadinasi iltinis slepiasi uz antruko, ar atvirksciai?
pokyciai matosi nuo pirmos foto iki dabartines thumbup.gif

as dabar savo nuotraukeles paziurejau, ziuriu, kad pas mane jau truputi kitaip dantukai atrodo, apatiniai jau nebe tokie banguoti, nors vistiek dar pasvire i viena sona, jei nepamirsiu rytoj foto atsinesiu ir imesiu
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 07, 19:20)
oho,cia tai variantas smile.gif gerai ten tau paplanavo su dantuku stumimais biggrin.gif
o komentaras tau buvo,dantukai tikrai rodo gera rezultata ir jie grazus.lyyygis biggrin.gif aisku dar yra kur padirbet, bet jau vaizdas tai geras jei lygint su pradzia  mirksiukas.gif

Lyginant su pradžia
, tai ir aš džiaugiuosi smile.gif
Papildyta:
4u.gif
QUOTE(ajaja @ 2009 09 07, 19:58)
vau koks pas tave variantas, du dantukai vienas uz kito, ka gi, netrukus pasakysi savo tam anam dantukui "sveikas isvydes dienos sviesa" smile.gif o tai ten vadinasi iltinis slepiasi uz antruko, ar atvirksciai?
pokyciai matosi nuo pirmos foto iki dabartines  thumbup.gif

as dabar savo nuotraukeles paziurejau, ziuriu, kad pas mane jau truputi kitaip dantukai atrodo, apatiniai jau nebe tokie banguoti, nors vistiek dar pasvire i viena sona, jei nepamirsiu rytoj foto atsinesiu ir imesiu

nežinau, koks ten slepiasi. aš jo nematau, nebent veidroduką kaip nors įkišus ir per kitą veidrodį žiūrėt g.gif na žodžiu, nedaug liko laukti, rugsėjo 15 dieną einu pas daktarę, jei viskas ok, tai jau trauks dantuką. o šiaip, situacija tikrai įdomi ir sudėtinga, daktarė pamačius sakė "neeilinė situacija" unsure.gif pavydžiu toms, kurioms tik tiesinti reikia, kurioms tik biški kreivi, ir kurios formą gražią turi.. bet - sakė man formą biškuti pakeis, pašlifuos (na kai jau viską sutvarkys, tai ir man turėtų biški keistis tie dantukai)

Laukiam ir tavo foto, nepamiršk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 07, 17:19)
issimoketinai dejais?smile.gif

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 07, 21:01)

Lyginant su pradžia
, tai ir aš džiaugiuosi  smile.gif
Papildyta:
4u.gif
nežinau, koks ten slepiasi. aš jo nematau, nebent veidroduką kaip nors įkišus ir per kitą veidrodį žiūrėt  g.gif  na žodžiu, nedaug liko laukti, rugsėjo 15 dieną einu pas daktarę, jei viskas ok, tai jau trauks dantuką. o šiaip, situacija tikrai įdomi ir sudėtinga, daktarė pamačius sakė "neeilinė situacija"  unsure.gif  pavydžiu toms, kurioms tik tiesinti reikia, kurioms tik biški kreivi, ir kurios formą gražią turi.. bet - sakė man formą biškuti pakeis, pašlifuos (na kai jau viską sutvarkys, tai ir man turėtų biški keistis tie dantukai)

Laukiam ir tavo foto, nepamiršk  4u.gif

man mano dantuku ir forma man nepatinka:(
Atsakyti