Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada sterilizuoti buteliukus?

Aš sterilizuoju jau 6 mėnesius ir buteliukus ir indukus iš ko tyreles valgom. Iki metuku tai tikrai sterilizuosiu. Manau kad tai tikrai nepakenks nes motinos piene yra daug apsauginių antikūnų kurie padeda kovoti su mikrobais. Jei kūdikis valgo mišinuka, tai tokios apsaugos jis netenka. Pienas yra puiki terpė bakterijoms daugintis, o mikrobai gali sukelti žarnyno infekcija, kuri pasireiškia vėmimu ir viduriavimu, ir tuo pasiekoje organizmo dehidratacija. Skysčių praradimas yra labai pavojinga naujagimiams ir kūdikiams, ir gali sukelti rimtų pasekmių.
Manau viskas turi būti su protu ir aišku ne perdėtai smile.gif . Turiu sterilizatoriu ir labai džiaugiuosi, superinis pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
Mes MP valgom, o buteliuko prireikia labai retai, jai mam nori kur išbėgti:), bet visada sterelizuojam buteliuką.
Atsakyti
Is pradziu sterilizuodavau, nuo 9 men nuplikau
Atsakyti
nuo pat pradžių išplaunu kaštu vandeniu iš krano ir nuplikau verdančiu ir jokių problemų nėra tongue.gif o dubenėlį ir šaukštelį, su kuriuo valgom, tik nuplaunu kažštu vandeniu iš krano, iššluostau ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kaip ir JAUTUKE21 tik po karštu vandeniu plaunu, neturiu jokio sterilizatoriaus. Su pirmuoju sūnumi elgiaus visiškai taip pat. Mano manymu, vaikas turi ir šiokį tokį imunitetą ugdytis, o ne tik steriliai būti auginamas.
Atsakyti
pradzioj dedavau i sterilizatoriu po kiekvieno maitinimo buteliukus, kazkaip baisoka buvo, o dabar isplaunu po kranu, po to virintu vandenuku ir tiek, labai retai kada i sterilizatoriu dedu.
Atsakyti