Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

QUOTE(Amor69 @ 2009 09 15, 09:40)
kaip gaila,kad ištrynėt  verysad.gif
kiekvienos vestuvinės nuotraukos savaip gražios, visos nuotakos gražiausios būna, taip smagu pažiūrėti,pasidžiaugt kartu wub.gif
Nekreipkit dėmesio į kritiką 4u.gif
mes daug praradom pamatyti jūsų šypsenas, juk tos šypsenos ir yra svarbiausia wub.gif

tiesiog mums musu svente buvo super, ir viskas labai patiko buvo tokia tema drugeliai ir raudona balta todel taip ir buvo ir vaziavom su labai senu autobusu, bet visiems labai patiko ir buvo smagu, tiesiog nesvarbu jei kitiem nepatinka svarbiausia kad mum svente patiko smile.gif o suknele pusta galesiu uzsidet tik viena karta gyvenime todel ir buvau su balta pusta suknele, tiesiog nesivaikau madu o deviu tai kas patinka man ax.gif
tikrai kitu kritika as vertinu ir tikrai nenusiminu
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 15, 12:41)
O gal kuri nors uzsisakinejote vestuviniu nuotrauku knyga? anksciau kazkur maciau viena nuotaka tikrai rode, bet jau dabar neberandu... blush2.gif  nes bent jau man tos knygos labai patiko, domintu kokia mzd kaina butu?

Aš dariausi vestuvių knygą biggrin.gif , tai man sudejo apie 220 nuotrauku, o knygutė kainavo 220 Lt ax.gif , bet kaina aisku priklauso nuo tiek kiek nuotrauku jus norit sudet, kokio norit viršelio it t.t.
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2009 09 13, 19:56)
na ir as jau galiu pasirodyti savo keleta nuotraukyciu smile.gif) man jos grazios  ax.gif  bet isklausysiu ir jusu nuomone  mirksiukas.gif
http://www.fotostudi...o... 07 31.html

jei ne paslaptis,kiek sumokejot fotografui?jei ka i az parasyk 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2009 09 15, 12:41)
O gal kuri nors uzsisakinejote vestuviniu nuotrauku knyga? anksciau kazkur maciau viena nuotaka tikrai rode, bet jau dabar neberandu... blush2.gif  nes bent jau man tos knygos labai patiko, domintu kokia mzd kaina butu?

http://www.manofotoknyga.lt/
Čia info apie fotoknygas.
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 09 15, 13:07)
Mums buvo idealus,nes buvo nei per karsta nei per salta bigsmile.gif Vos tik isejus is baznycios "pakrapijo" lietus, bet juokiames,kad buvo kaip palaiminimas thumbup.gif O daugiau sviete saule bigsmile.gif

Mus irgi kai tik išėjome iš CMB "pakrapijo" ir po dar kartą Trakuose "pakrapijo" ir dar kai buvom prie ežero tai nuo vėjo užsiliepsnojo dangaus žibintas, tai vietoje to kad pažiūrėtume, kaip jis gražiai kyla į dangų, žiūrėjom kaip jis gražiai dega ant žemės 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2009 09 13, 17:56)
na ir as jau galiu pasirodyti savo keleta nuotraukyciu smile.gif) man jos grazios  ax.gif  bet isklausysiu ir jusu nuomone  mirksiukas.gif
http://www.fotostudi...o... 07 31.html

wub.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Lietuvoje gamintis fotoknygų tikrai neverta - kokybė prasta (arba net visai baisi), o kaina net didesnė, nei užsienietiškų. Minėtas blurb - tikrai vertas dėmesio. 60-80 puslapių knyga ant premium popieriaus su parsiuntimu gaunasi apie 150 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 16 rugsėjo 2009 - 07:54
ZmoNa_ labai gražios nuotraukos ir pati šventė, suknelė pasaka wub.gif Žodžiu viskas patiko, savo švente irgi įsivaizduoju panašia blush2.gif
Atsakyti
Drisciau papriestrauti,kad Lieuvoje negalima pasidaryti kokybiskos fotoknygos.
Cia yra gana kokybiska fotoknyga storais lapais, spausdinta ant fotopopieriaus. Gaila, negaliu rodyti vidiniu sio knygos vidiniu puslapiu(esu isipareigojusi uzsakovui). Bet pavyzdziu galima pamatyti mano galerijoje Cia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovile11 @ 2009 09 14, 19:16)
Nežinau, kaip jums,  bet man žiūrint tiek į savo, tiek į kitų vestuvines nuotraukas, tokia nostalgija apima (nors viskas buvo neseniai), norisi dar ir dar kartą teketi  4u.gif 

Ir kokios mes tą dieną visos nuostabios  biggrin.gif

Mūsų vestuvių nuotraukos - http://www_fotoz_lt/DovileC/vestuves/

slaptažodis - vestuves

thumbup.gif nuostabu. Paprasta, žavu, nuoširdu. Nei vienoj nuotraukoj nesuabejojau meile ir laime. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2009 09 16, 14:34)
Drisciau papriestrauti,kad Lieuvoje negalima pasidaryti kokybiskos fotoknygos.
Cia yra gana kokybiska fotoknyga storais lapais, spausdinta ant fotopopieriaus. Gaila, negaliu rodyti vidiniu sio knygos vidiniu puslapiu(esu isipareigojusi uzsakovui). Bet pavyzdziu galima pamatyti mano galerijoje Cia
user posted image

Man šita mamytė darė fotoknygą, ir mes su vyru esam ja labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti