Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

QUOTE(TENPHOTO @ 2009 09 11, 01:14)
Natūraliai galite vienas į kitą žiūrėti kasdien arba į veidrodį. O kai žmonės ateina į fotosesiją, jie nori pamatyti save iš kitos pusės, kad nuotraukos būtų ryškesnės, spalvingesnės, gyvesnės. Kiekvienam-savo  smile.gif

Taigi taigi, kiekvienam savo. As pvz uz reportaza + keletas pastatiminiu "prie medzio", kad tevai turetu ka isiremint, ir manau, kad photoshopas reikalingas tik fotografo brokui taisyt. Bet gi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, o jei jaunieji norejo ryskesniu, spalvingesniu, tai valio, svarbiausia, kad susitarimas pries o ne po fakto ivyktu.
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2009 09 04, 15:49)
Esu tokia nekantri, kai reikia laukti nuotraukų! Pagrindinio fotografo darbų sulauksim po savaitės - pusantros, tačiau keliomis antrojo fotografo, kuris kartu buvo ir pabrolys, nuotraukėlėmis jau galiu pasipuikuoti:
Kelios mano vestuvių nuotraukėlės

Laaabai graziai atrodei thumbup.gif Ypac man sukuosena patinka wub.gif Beje, kur plaukucius dazai ir kokiais dazais? Labai spalvyte puiki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 09 11, 15:17)
Laaabai graziai atrodei  thumbup.gif  Ypac man sukuosena patinka  wub.gif Beje, kur plaukucius dazai ir kokiais dazais? Labai spalvyte puiki  rolleyes.gif

bigsmile.gif Oi tai ačiū ačiū! bigsmile.gif
Dažausi pati namuose, o naudoju profesionalius plaukų dažus Perla Color, antras numeris berods (dabar neturiu po ranka pakuotės).
Atsakyti
Sveikos Panelytes,
Na ir as turiu savo pradines nuotraukytes nuo vestuviu sventes, kuri vyko 2009 08 22, ikeliu keleta Jusu teismui smile.gif
Originaliu nuotrauku neturiu, tik tokias smile.gif

http://public.fotki....older/0040.html

Atsakyti
QUOTE(Jurgitaza @ 2009 09 12, 19:12)
Sveikos Panelytes,
Na ir as turiu savo pradines nuotraukytes nuo vestuviu sventes, kuri vyko 2009 08 22, ikeliu keleta Jusu teismui  smile.gif
Originaliu nuotrauku neturiu, tik tokias smile.gif

http://public.fotki....older/0040.html

tai kaip suprantu cia ne profesionalo darytos, cia kolkas ikeltos megejiskos?
Atsakyti
Nuotraukos yra profisionaliu fotografu darytos.
Tiesiog yra paliktas tas pvz ir sumazinta labai rezoliucija, kad sveciai galetu pasirinkti nuotraukas, o kai mazdaug bus pasirinktos nuotraukos, tada duos originalus. smile.gif
Atsakyti
mušt tokius 'profesionalus' reikia...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaza @ 2009 09 12, 20:28)
Tiesiog yra paliktas tas pvz ir sumazinta labai rezoliucija, kad sveciai galetu pasirinkti nuotraukas, o kai mazdaug bus pasirinktos nuotraukos, tada duos originalus. smile.gif

kazkaip cia keistai jis , nesu girdejusi, kad kas taip darytu.
Papildyta:
perziurejau nuotraukytes, nuotaka tikrai grazi, bet fotografas niekam tikes, jus jauni, energingi, o nuotraukos vel nuobodzios, standartines ir kelios buvo sukomponuotos labai neskoningai doh.gif neisizeisk, cia komentaras ne tau, o fotografui, kuris fotografavo.Tikrai galejo grazesniu nuotraukyciu padaryti, nes abu matosi, kad grazus ir noriai pozavote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaza @ 2009 09 12, 20:28)

doh.gif doh.gif
o kas fotografavo??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 13 rugsėjo 2009 - 11:48
na ir as jau galiu pasirodyti savo keleta nuotraukyciu smile.gif) man jos grazios ax.gif bet isklausysiu ir jusu nuomone mirksiukas.gif
http://www.fotostudi...o... 07 31.html
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2009 09 13, 19:56)
na ir as jau galiu pasirodyti savo keleta nuotraukyciu smile.gif) man jos grazios  ax.gif  bet isklausysiu ir jusu nuomone  mirksiukas.gif
http://www.fotostudi...o... 07 31.html

labai grazios nuotraukos smile.gif o jau suknele.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2009 09 13, 20:07)
labai grazios nuotraukos smile.gif o jau suknele....  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif suknele reik kazkaip prisiruosti pardavineti smile.gif bet ir as labai dziaugiausi ja .. nors nei makijazas nei juo labiau puokste nenudziugino ta ryta .. tai bent jau suknele dziaugiausi smile.gif
Atsakyti