Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

iena , sveikinu 4u.gif didziausios seimynines laimes jums ir santarves wub.gif atrodete nuostabiai bigsmile.gif labai grazi nuotaka. ir plauku papuoslas pacios darbas??? labai grazu wub.gif

o auskaru grozis bigsmile.gif man irgi tokiu reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 01 birželio 2010 - 13:21
labai ačiū 4u.gif , taip papuošimai į plaukus daryti mano pačios 4u.gif Kai turėsiu daugiau nuotraukų pažadu pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
lauksim
Atsakyti
iena sveikinimai vestuviu proga 4u.gif
lauksim daugiau foto, nes si viena labai grazi, tai dabar jau labai norisi ir kitas pamatyt blush2.gif
Atsakyti
iena labai labai grazu wub.gif man tokie virpuliukai uzvalde.. nesulaukiu savo dienos rolleyes.gif o kokios ten melynos gelytes? bigsmile.gif labai grazios wub.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif puokštė iš irisų arba vilkdagių ir rožių, tik diena labai vėjuota buvo, tai irisai iki vakaro nelabai atlaikė...
Atsakyti
Sveikinimai iena 4u.gif Matosi iš spindinčios šypsenos, kad ši diena buvo tikrai ypatinga! Linkiu, kad ir visas gyvenimas toks būtų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunshow: 01 birželio 2010 - 15:14
QUOTE(@leja @ 2010 06 01, 15:20)
iena , sveikinu  4u.gif  didziausios seimynines laimes jums ir santarves  wub.gif  atrodete nuostabiai  bigsmile.gif labai grazi nuotaka. ir plauku papuoslas pacios darbas??? labai grazu  wub.gif

o auskaru grozis  bigsmile.gif  man irgi tokiu reikia  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku 100proc,. su kiekvienu zodziu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 06 01, 14:15)

Sveikute, tikiuosi nesupyksi, noriu paklausti kur tokius auskariukus pirkai, nes as tokiu ieskau ir nerandu. blush2.gif Busiu dekinga jei pasakysi 4u.gif
Atsakyti
iena nuostabiai atrodei wub.gif Grazaus seimyninio gyvenimo,lauksime daugiau foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 13:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Vestuves

be zodziu wub.gif nuostabu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 10:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Vestuves

wow wub.gif
kazkas nepakartojomo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti