iena , sveikinu didziausios seimynines laimes jums ir santarves atrodete nuostabiai labai grazi nuotaka. ir plauku papuoslas pacios darbas??? labai grazu
o auskaru grozis man irgi tokiu reikia
labai ačiū , taip papuošimai į plaukus daryti mano pačios Kai turėsiu daugiau nuotraukų pažadu pasirodyti
lauksim
iena sveikinimai vestuviu proga
lauksim daugiau foto, nes si viena labai grazi, tai dabar jau labai norisi ir kitas pamatyt
lauksim daugiau foto, nes si viena labai grazi, tai dabar jau labai norisi ir kitas pamatyt
iena labai labai grazu man tokie virpuliukai uzvalde.. nesulaukiu savo dienos o kokios ten melynos gelytes? labai grazios
ačiū puokštė iš irisų arba vilkdagių ir rožių, tik diena labai vėjuota buvo, tai irisai iki vakaro nelabai atlaikė...
Sveikinimai iena Matosi iš spindinčios šypsenos, kad ši diena buvo tikrai ypatinga! Linkiu, kad ir visas gyvenimas toks būtų
QUOTE(@leja @ 2010 06 01, 15:20)
iena , sveikinu didziausios seimynines laimes jums ir santarves atrodete nuostabiai labai grazi nuotaka. ir plauku papuoslas pacios darbas??? labai grazu
sutinku 100proc,. su kiekvienu zodziu
QUOTE(iena @ 2010 06 01, 14:15)
Sveikute, tikiuosi nesupyksi, noriu paklausti kur tokius auskariukus pirkai, nes as tokiu ieskau ir nerandu. Busiu dekinga jei pasakysi
iena nuostabiai atrodei Grazaus seimyninio gyvenimo,lauksime daugiau foto
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 13:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau
Vestuves
Vestuves
be zodziu nuostabu
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 10:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau
Vestuves
Vestuves
wow
kazkas nepakartojomo