Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

QUOTE(gintarelele @ 2010 05 26, 01:17)
grazios nuotraukos, ypac ta su geltonu skeciu wub.gif
is kur toky gavai?

pirkau vietiniame turguje pas zmogu, kuris veza ivairius daiktus is Vokietijos.. sketis begaaaalo didziulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 14:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Vestuves

jau vaizdai kokie grazus thumbup.gif wub.gif ir aisku jaunavedziai nuostabus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pitchy @ 2010 05 25, 19:34)
jeigu kam idomu, stai ir mano keletas vestuviniu nuotrauku ax.gif
http://www.facebook.com/#!/album.php?i...a9306d30813cbb8

as isvis dar nesu maciusi negraziu vestuviu foto lotuliukas.gif jusu tokios linksmos nuotaikos, tokie nesusikauste, laisvi, "lengvi".. super, lb grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 13:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Vestuves

Labai gražu wub.gif pasaka wub.gif Rojus wub.gif
Įdomu kiek mokėjote fotografui, nes matosi, kad ne iš Lietuvos ir ne vietinis, o atvažiavęs iš Rusijos...
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 05 25, 18:34)

Vis uzsuku ce pasiziureti graziu foto bet retai komentuju, bet kai pamaciau tavo foto, kur esi i upe isibridusi tai viskas wub.gif susilydziau. Seip pati mekstu peizazus ir visokius gamtos elementus fotografuoti, tai ce man kazkas nerelaus.
Dar kazka pasakyti noreiu bet neatsiziuriu nuotrauka smile.gif
Atsakyti

Įdomu, labai įdomu, kad ceremonija vyko lauke,pievoje wub.gif Labai originalu thumbup.gif Nuotraukytės labai gražios, ypač tos, kur upėje wub.gif tik ar nesušalot g.gif vanduo dar šaltas g.gif
Šaunu,kad jaunieji tokie atsipalaidavę, laimingi thumbup.gif
Didžiausios sėkmės šeimyniniam gyvenime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amor69 @ 2010 05 27, 14:46)
Įdomu, labai įdomu, kad ceremonija vyko lauke,pievoje wub.gif Labai originalu thumbup.gif Nuotraukytės labai gražios, ypač tos, kur upėje wub.gif tik ar nesušalot g.gif vanduo dar šaltas g.gif
Šaunu,kad jaunieji tokie atsipalaidavę, laimingi thumbup.gif
Didžiausios sėkmės šeimyniniam gyvenime drinks_cheers.gif

dekui smile.gif kai visa diena esi euforijoje, tai ir vanduo neatrodo saltas wink.gif beto ko tik nepadarysi del geru kadru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 13:53)
Vestuves

Tiesiog nuostabu! aplinka, nuotaika, spalvos, svente dviems.. wub.gif
Papildyta:

Grazu ir jausminga.. wub.gif Ir paskutinej foto tie pyragaiciai labai skaniai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
pitchy, sveikinu sukūrus šeimą ir tikrai tie pyragaičiai superiniai, kur darėt? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liutasirde @ 2010 05 28, 12:45)
pitchy, sveikinu sukūrus šeimą  ir tikrai tie pyragaičiai superiniai, kur darėt?  bigsmile.gif 4u.gif

dekoju uz sveikinimus mirksiukas.gif pyragaicius ir torta padare viena konditere daug metu pradirbusi Stikliuose.. ji gyvena ukmergeje.. tortas ir 50 pyragaiciu kainavo 150lt
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 05 28, 14:27)
dekoju uz sveikinimus mirksiukas.gif  pyragaicius ir torta padare viena konditere daug metu pradirbusi Stikliuose.. ji gyvena ukmergeje.. tortas ir 50 pyragaiciu kainavo 150lt

o man praso slaptazodzio... negaliu paziureti jusu nuotraukytes... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 28, 22:49)
o man praso slaptazodzio... negaliu paziureti jusu nuotraukytes...  verysad.gif

reik uzsiregistruoti facebooke.
Atsakyti
Sveikos,mergaitės, na va, ši savaitgalį triukšmingai atšokom savo vestuves wub.gif

turiu vieną savo nuotraukytę wub.gif
kitos bus kiek vėliau ax.gif

user posted image
Atsakyti