Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

QUOTE(Laurita* @ 2010 05 24, 14:14)
moony - labai gražu, nuostabu  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

p.s. ir mes šitame viešbutyje ilsėtis buvome  thumbup.gif

Jaučiu nualpsiu kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Nerealios foto, nerealios vestuvės!!!!!!!
Va čia tai tobulybė..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 11:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Vestuves

pasaka...manau,uztenka tiek zodziu wub.gif wub.gif
Atsakyti
prisidedu prie visu, nuostabios nuotraukos, vestuves buvo tikrai isskirtines, ne kaip daugumos, grazu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 14:53)
Visad svajojau apie grazias, meniskas fotografijas ypac vestuviu diena. Keleta jau gavau is fotografo ir tikrai nenusivyliau smile.gif
Vestuves

Labai grazu wub.gif Tikrai vestuves rojaus kampelyje wub.gif
Atsakyti
pritariu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim daugiau foto, nes labai jau grazu viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 12:53)
Vestuves

na cia tai tikra TIK JAUNUJU svente thumbup.gif wub.gif ypac ta fotke, kur jaunikis vandeny laiko jaunaja wub.gif wub.gif
Atsakyti
jeigu kam idomu, stai ir mano keletas vestuviniu nuotrauku ax.gif
http://www.facebook.com/#!/album.php?i...a9306d30813cbb8
Atsakyti
fainos lengvos foto smile.gif jaunieji tokie nesusikauste thumbup.gif laisvi, grazu ziuret 4u.gif
Atsakyti
viskas labai faina pitchy, bet negaliu susilaikyti nepasakius apie suknele, biski minusas kad pirma buvo fotosesija, nes ceremonijos metu labai jau ta sukneles apacia nekokia krito i aki verysad.gif
tik nesupyk 4u.gif siaip tai man kas patiko kad nesimate dirbtinumo visai jokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 05 25, 19:34)

Smagios nuotraukytes,tikrai atsipalaidave jaunieji,matosi megavosi diena 100% thumbup.gif
Nematyta ceremonija pievoje wub.gif
Grazaus seimyninio gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 05 25, 22:18)
viskas labai faina pitchy, bet negaliu susilaikyti nepasakius apie suknele, biski minusas kad pirma buvo fotosesija, nes ceremonijos metu labai jau ta sukneles apacia nekokia krito i aki  verysad.gif
tik nesupyk  4u.gif  siaip tai man kas patiko kad nesimate dirbtinumo visai jokio  4u.gif

priimu visokia kritika smile.gif diena pasitaike labai lietinga (nelijo gal kokias tris valandas) , todel nori nenori apacia issitepe, o pries ceremonija nebuvo laiko kada ja praplauti, nes ir taip velavom pradeti viska... todel tik po tuoktuviu bridom i upe, kad baliuje pasirodyciau ''svari'' 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 25 gegužės 2010 - 22:09
QUOTE(pitchy @ 2010 05 25, 16:34)

grazios nuotraukos, ypac ta su geltonu skeciu wub.gif
is kur toky gavai?
Atsakyti