Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

[aciu ir uz palinkejimus dekoju 4u.gif
ir dar idomu pasidare kurie krastai matyti Kaisiadoriu ar Jurbarko? smile.gif

Jurbarko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux7: 05 spalio 2009 - 10:11
QUOTE(Magnet @ 2009 10 04, 22:47)
bet ir budria aki turi  biggrin.gif niekas iki siol to nepastebejo, kiek ziurejo  smile.gif dekoju uz pastebejima  smile.gif

toks darbas ax.gif jei čia fotografas blogai padarė, tai pabarkit wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif praejo ir mano dienele ax.gif tad dalinuosi nuotraukytem su jumis blush2.gif
Musu dienele smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 12:33)
Sveikos  4u.gif  praejo ir mano dienele  ax.gif  tad dalinuosi nuotraukytem su jumis  blush2.gif
Musu dienele smile.gif)

grazios nuotraukytes wub.gif grazi jaunoji thumbup.gif tik labai jau daug nespalvotu nuotrauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 15:33)
Sveikos  4u.gif  praejo ir mano dienele  ax.gif  tad dalinuosi nuotraukytem su jumis  blush2.gif
Musu dienele smile.gif)

Grazu wub.gif Kur su poromis nuotraukos tai grazesnes spalvotos,nes atsiskleidzia grazios pamergiu ir svocios sukneles 4u.gif
Atsakyti
http://tackyweddings...wedding-photos/
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 14:33)
Musu dienele smile.gif)

Labai gražu 4u.gif Graži jaunoji wub.gif Gražios pamergių ir svočios suknelių spalvos,todėl labai miela akiai spalvotos nuotraukytės thumbup.gif Gero ir gražaus Jums gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 10 05, 13:21)
grazios nuotraukytes  wub.gif  grazi jaunoji  thumbup.gif tik labai jau daug nespalvotu nuotrauku  g.gif

QUOTE(Ledime @ 2009 10 05, 14:00)
Grazu  Kur su poromis nuotraukos tai grazesnes spalvotos,nes atsiskleidzia grazios pamergiu ir svocios sukneles

QUOTE(Amor69 @ 2009 10 06, 10:43)
Labai gražu  Graži jaunoji  Gražios pamergių ir svočios suknelių spalvos,todėl labai miela akiai spalvotos nuotraukytės  Gero ir gražaus Jums gyvenimo

Aciu labai visoms uz ivertinimus ir sveikinimus 4u.gif o nespalvotos, nes cia dauguva sudejau vadinamas albumines nuotraukas ax.gif nes siaip nuotrauku lb daug ir sunku atsirinkt blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 10 05, 19:04)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geros
Atsakyti
QUOTE(saule21 @ 2009 09 29, 22:14)
Sveikos busimos ir esamos nuotakeles,vis ziurinedavau foto albumus,ir grozedavaus jusu svente 4u.gif savaja atsventem ir mes,taigi noreciau parodyti ir as savo nuostabiausios sventes foto wub.gif  smile.gif http://public.fotki....my-perfect-day/

Grazios foto 4u.gif Sukuosena super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyra82: 07 spalio 2009 - 21:00
Aciu dar karteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutaaa @ 2009 09 02, 18:17)
Sveikos super mamos  smile.gif
visų nuotraukytės labai gražios, norėčiau ir aš pasidalinti su jumis savo vestuvių nuotraukomis smile.gif
Nors vestuvės buvo paprastos ir kuklios, bet mūsų vestuvių fotografas padarė labai gražias nuotraukas.
Prašau įvertinti: http://www.facebook....1...7&ref=share

na nuotraukos neblogos, tik gal kiek mazokai? ar ten sudetos tik geriausios? gal galiu suzinoti kiek kianavo fotografas?
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2009 09 04, 15:49)
Esu tokia nekantri, kai reikia laukti nuotraukų! Pagrindinio fotografo darbų sulauksim po savaitės - pusantros, tačiau keliomis antrojo fotografo, kuris kartu buvo ir pabrolys, nuotraukėlėmis jau galiu pasipuikuoti:
Kelios mano vestuvių nuotraukėlės

tikrai labai puiki suknia: ir grazi ir patogi , super.

ir nuotraukos tavo draugo visai neblogos, gal kiek isdege spalvos, bet aki jis turi, mato vaizda.

as siaip irgi vestuves fotografuoju, tik kol kas dar nesusigaudau kaip cia esantiems parodyt ka moku, ta prasme kaip galima butu pavyzdzius parodyti
Papildyta:
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 14:33)
Musu dienele smile.gif)

daug neblogu nuotrauku. gal galima butu suzinoti , kiek laiko vyko fotosesija?
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 09 12, 21:30)
mušt tokius 'profesionalus' reikia...

butent, fotografas turi atiduoti visas jo galva vykusias nuotraukas irasytas i CD ir jaunavedziams pageidaujant dar gatava albuma . be to didzioji dalis nuotrauku turi buti pateikiama RAW formate, kad galima butu jas keisti ir nenukentetu kokybe.
Atsakyti