[aciu ir uz palinkejimus dekoju
ir dar idomu pasidare kurie krastai matyti Kaisiadoriu ar Jurbarko?
Jurbarko
QUOTE(Magnet @ 2009 10 04, 22:47)
bet ir budria aki turi niekas iki siol to nepastebejo, kiek ziurejo dekoju uz pastebejima
toks darbas jei čia fotografas blogai padarė, tai pabarkit
Sveikos praejo ir mano dienele tad dalinuosi nuotraukytem su jumis
Musu dienele )
Musu dienele )
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 12:33)
grazios nuotraukytes grazi jaunoji tik labai jau daug nespalvotu nuotrauku
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 15:33)
Grazu Kur su poromis nuotraukos tai grazesnes spalvotos,nes atsiskleidzia grazios pamergiu ir svocios sukneles
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 14:33)
Labai gražu Graži jaunoji Gražios pamergių ir svočios suknelių spalvos,todėl labai miela akiai spalvotos nuotraukytės Gero ir gražaus Jums gyvenimo
QUOTE(angeber @ 2009 10 05, 13:21)
grazios nuotraukytes grazi jaunoji tik labai jau daug nespalvotu nuotrauku
QUOTE(Ledime @ 2009 10 05, 14:00)
Grazu Kur su poromis nuotraukos tai grazesnes spalvotos,nes atsiskleidzia grazios pamergiu ir svocios sukneles
QUOTE(Amor69 @ 2009 10 06, 10:43)
Labai gražu Graži jaunoji Gražios pamergių ir svočios suknelių spalvos,todėl labai miela akiai spalvotos nuotraukytės Gero ir gražaus Jums gyvenimo
Aciu labai visoms uz ivertinimus ir sveikinimus o nespalvotos, nes cia dauguva sudejau vadinamas albumines nuotraukas nes siaip nuotrauku lb daug ir sunku atsirinkt
Aciu
QUOTE(Reika @ 2009 10 05, 19:04)
cia tai geros
QUOTE(saule21 @ 2009 09 29, 22:14)
Sveikos busimos ir esamos nuotakeles,vis ziurinedavau foto albumus,ir grozedavaus jusu svente savaja atsventem ir mes,taigi noreciau parodyti ir as savo nuostabiausios sventes foto http://public.fotki....my-perfect-day/
Grazios foto Sukuosena super
Aciu dar karteli
QUOTE(Ruutaaa @ 2009 09 02, 18:17)
Sveikos super mamos
visų nuotraukytės labai gražios, norėčiau ir aš pasidalinti su jumis savo vestuvių nuotraukomis
Nors vestuvės buvo paprastos ir kuklios, bet mūsų vestuvių fotografas padarė labai gražias nuotraukas.
Prašau įvertinti: http://www.facebook....1...7&ref=share
visų nuotraukytės labai gražios, norėčiau ir aš pasidalinti su jumis savo vestuvių nuotraukomis
Nors vestuvės buvo paprastos ir kuklios, bet mūsų vestuvių fotografas padarė labai gražias nuotraukas.
Prašau įvertinti: http://www.facebook....1...7&ref=share
na nuotraukos neblogos, tik gal kiek mazokai? ar ten sudetos tik geriausios? gal galiu suzinoti kiek kianavo fotografas?
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2009 09 04, 15:49)
Esu tokia nekantri, kai reikia laukti nuotraukų! Pagrindinio fotografo darbų sulauksim po savaitės - pusantros, tačiau keliomis antrojo fotografo, kuris kartu buvo ir pabrolys, nuotraukėlėmis jau galiu pasipuikuoti:
Kelios mano vestuvių nuotraukėlės
Kelios mano vestuvių nuotraukėlės
tikrai labai puiki suknia: ir grazi ir patogi , super.
ir nuotraukos tavo draugo visai neblogos, gal kiek isdege spalvos, bet aki jis turi, mato vaizda.
as siaip irgi vestuves fotografuoju, tik kol kas dar nesusigaudau kaip cia esantiems parodyt ka moku, ta prasme kaip galima butu pavyzdzius parodyti
Papildyta:
QUOTE(Cheekyyy @ 2009 10 05, 14:33)
daug neblogu nuotrauku. gal galima butu suzinoti , kiek laiko vyko fotosesija?
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 09 12, 21:30)
mušt tokius 'profesionalus' reikia...
butent, fotografas turi atiduoti visas jo galva vykusias nuotraukas irasytas i CD ir jaunavedziams pageidaujant dar gatava albuma . be to didzioji dalis nuotrauku turi buti pateikiama RAW formate, kad galima butu jas keisti ir nenukentetu kokybe.