Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(giedress @ 2009 09 03, 17:24)
labas, adiavl biggrin.gif

cituodama nuotraukytes ištrink mirksiukas.gif

labas biggrin.gif ir tu cia lotuliukas.gif visad istrinu, o daba palikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 09 03, 14:24)
Na idedu du darbus kuriuos jau seniai isiuvinejau ir tik dabar ireminau
Stai jusu teismui taip pat laukiu ir kritikos mirksiukas.gif

Rne - lauki kritikos? KRITIKOS? blink.gif blink.gif blink.gif tai tikriausiai juokauji!!! Na net išsisaugojau tavo ūgio matuoklę kad vis galėčiau pažiūrėti wub.gif wub.gif wub.gif NUOSTABI!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manyka, gražu. Labai. Šaunuolė smile.gif Nemaniau, kad taip rimtai tuo jau užsiimi. Labai mieli
Atsakyti
Na pagaliau pažiūrėjau ūgio matuoklę. Kažkodėl labai ilgai atidarinėjo. Oi koks grožis thumbup.gif . Dedu į savo planus. mirksiukas.gif
Ačiū Dvi ir Adiavl. ax.gif
Atsakyti
Visad varvinu seile ziuredama i ugio matuokles. Noreciau ir as kazka tokio issiuvineti, tik beda ta, kad nezinau kur as paskui desiu ta ugio matuokle. Nepazystu nieko, kas turetu mazu vaiku ax.gif
Atsakyti
Pasirodysiu kukliai siandien blush2.gif Rugsejo 1-osios proga dukrai skirtuka padovanojau bigsmile.gif Ji labai norejo, o specialios juostos jskirtukui neturejau, teko improvizuot.....
[img=http://img212.imageshack.us/img212/8584/skirtukas001.th.jpg]

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 09 03, 19:07)
Visad varvinu seile ziuredama i ugio matuokles. Noreciau ir as kazka tokio issiuvineti, tik beda ta, kad nezinau kur as paskui desiu ta ugio matuokle. Nepazystu nieko, kas turetu mazu vaiku  ax.gif

oj susijuokiau, atrodo kad mano mintis parašei lotuliukas.gif aš net schemelių daug ūgio matuoklių prisisaugojus turiu, vis atsiverčiu pasižiūriu, nu man kaip gražu tai negaliu wub.gif aš tai pažįstu tų mažų vaikų, bet dar dėl savęs daug planų planelių turiu... ax.gif
Atsakyti
Rne- tavo ūgio matuoklė- viena gražiausių, kokias esu mačiusi wub.gif wub.gif wub.gif . Labai puikiai parinkta medžiaga (čia jei teisingai supratau iškart tie debesėliai buvo).
Be abejo prisidėsiu ir prie pagyrų Florestinos laiveliui ir Čiolės žuvelėms, na o metrikėliai kaip visada mieli (kada leliukai tokie nebuvo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 03, 19:27)
Pasirodysiu kukliai siandien blush2.gif  Rugsejo 1-osios proga dukrai skirtuka padovanojau  bigsmile.gif  Ji labai norejo, o specialios juostos jskirtukui neturejau, teko improvizuot.....

ax.gif

Sakyčiau labai šauniai pavyko thumbup.gif thumbup.gif O tai siuvinėjai ant paprastos aidos, o į vidų dėjai plastikinę kanvą?... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 03, 20:26)
Sakyčiau labai šauniai pavyko  thumbup.gif  thumbup.gif  O tai siuvinėjai ant paprastos aidos, o į vidų dėjai plastikinę kanvą?... g.gif  g.gif

Aciuka 4u.gif
taip paptrasta dmc aida ir i vidu idejau plastiko juostele (dukra turejo tokius plastikinius lapus vitrazam daryt, tai ir panaudojom juos) mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet ir Jūs labai gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 09 03, 19:29)
oj susijuokiau, atrodo kad mano mintis parašei  lotuliukas.gif  aš net schemelių daug ūgio matuoklių prisisaugojus turiu, vis atsiverčiu pasižiūriu, nu man kaip gražu tai negaliu  wub.gif aš tai pažįstu tų mažų vaikų, bet dar dėl savęs daug planų planelių turiu...  ax.gif

o gal nori pasidalinti tom schemutem blush2.gif as labai noreciau 4u.gif
na ka idedu savo PIRMAJI darbeli, tai prasau labai neiskritikuot, bet tiesiai sviesiai pasakyt kas gerai, kas ne, nes noriu mokintis 4u.gif beje cia bus toks ale krikstynu metrikas.. mergaites vardas, kriksto vardas ir data krisktynu bigsmile.gif bigsmile.gif tik neisejo normaliai nufotkint bet kuriuo kampu kaip bedeciau atsvaitai krenta visokie g.gif
user posted image
Atsakyti