Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 03, 10:24)
Kokie mieluciai metrikiukai. Labai labai siltuciai.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū labai, man tikrai svarbu nuomonė 'iš šalies':)

QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 03, 11:59)
Manyka
Tavo kryželiai tokie dailūsss drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif o man atrodo, kad kreivi, siūliukai persisukę... blush2.gif

QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 13:40)
as dar i savo opera  lotuliukas.gif o plaunat tik su vandeniu ar su kokiu muilu? ir ar lyginat slapia ar laukiat kol isdzius?  blush2.gif

aš tai turiu nusipirkusi ekologiško rūbų ploviklio, jame pamirkau porą val., išskalauju, rankšluosčiu nusausinu (dažniausiai ant kokio kūno losiono užsukus:), ir einu lygint:)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 03, 14:06)
puikūs metrikiukai

spėkit, kas buvo nuolatiniu pavyzdžiu prieš akis ax.gif - Paulius ir Antanas iš tamstos svetainės 4u.gif
Atsakyti
Manyka, Metrikiukai labai dailūs drinks_cheers.gif vardai ypač ryškiai gražiai žiūrisi 4u.gif
Rne, super darbeliai thumbup.gif ten kaip suprantu, ant medžio rašomi skaičiukai matuoklėje?
o dama kokia stilinga bigsmile.gif puikiai įrėminta.
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 09 03, 16:12)
spėkit, kas buvo nuolatiniu pavyzdžiu prieš akis ax.gif  - Paulius ir Antanas iš tamstos svetainės 4u.gif

4u.gif malonu, kad patiko wub.gif

aš veidukus su 712nr siuvinėjau, man truputi šviesesni gražiau ax.gif
Atsakyti
Minimalistiniai maišeliai arbatžolėms.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 03, 15:54)
Aš pvz. plaunu su ūkišku (bekvapiu) muilu drungnu vandeniu, tada suvynioju į rankšluostį ir dar drėgną lyginu iš blogosios pusės per ploną rankšluostuką... Taip galima lygint ir iš gerosios pusės, nes siūlai neįgaus blizgesio  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif pabaigiau siuvinet, dabar einu valgyt daryt o paskui plauti ir lyginti bigsmile.gif tikiuos gerai gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 03, 16:12)
Rne, super darbeliai  thumbup.gif ten kaip suprantu, ant medžio rašomi skaičiukai matuoklėje?
o dama kokia stilinga  bigsmile.gif puikiai įrėminta.

Aciu uz pagyrimus 4u.gif uz ireminima visi laurai mano vyrui ax.gif taip skaiciukus rasau su markeriu ant sviesaus medinio remelio - galima ir isdeginti, kas tokiais dalykais domisi, butu dar graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 09 03, 17:25)

Šauniai atrodo wub.gif

Rne
Kai tu išsiuvinejai ta matuokle ugio, aš ja pažejauper tavo galerija o kita diena tu idejai i foruma, o su iremintu tai taspats gavosi, vakar ar užvakar pamačiau drinks_cheers.gif
Ir ta stiliova mergina ir ugio matuokliai tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 03, 16:57)
Rne
Kai tu išsiuvinejai ta matuokle ugio, aš ja pažejauper tavo galerija o kita diena tu idejai i foruma, o su iremintu tai taspats gavosi, vakar ar užvakar pamačiau  drinks_cheers.gif
Ir ta stiliova mergina ir ugio matuokliai tiesiog super  thumbup.gif

Aciu uz grazius zodelius 4u.gif .Pas mane labai letai viskas vyksta, kol sukeliu i gallery tai visa vakara vargstu nes internetas letas, o jau po to nervai nelaiko jei dar pakoreguoti reikia ka nors, ir dar kitur rodausi blush2.gif taip ir gaunasi kelios dienos atstumas(kad tu zinotum kiek dar fotike prastovi doh.gif kol sitai operacijai prisiruosiu rolleyes.gif )
Atsakyti
Na va,mano Kukas jau pasiruošęs į gimtadienį. Taip jį pakrikštijo mano dukriukas. Tik rėmelio trūksta. Man labai patiko,kaip kažkas labai išsamiai aprašė savo darbą,net klausimų nebeliko. Taigi bandau ir aš: DMC dizainas,ačiū DVI dar kartelį už schemą,siuvinėta ant 18ct Aidos, 30 DMC spalvyčių. Dydis 14*20cm.Taigi,tikiuosiu,kad įvertinsit ir pasakysit,kas blogai. Noriu tobulėti. Man pačiai kliūna raidės,nes ne visi įskaito, kas parašyta ir vietomis BS. Raides siuvinėjau pirmą kartą,kitą tikiuosiu pavyks geriau,o BS gražiai nesigauna,kai pvz per 10langelių (eilutėj) reikia nuo pirmo langelio iki paskutinio padaryti tiesią įstrižą liniją. Jei kam kils kl,ar čia sunki schemutė, tai tikrai sunki,bet įveikiama. Visas sunkumas spygliukai: penki spalvų mix‘ai ir vien pavieniai kryžiukai. Užsiknisau su jais, išprotėt galima,bet,kai suradau būdą nepasiklysti margumyne, gavosi visai greitai. Tiesiog žymėjau schemoj ryškiais žymekliais spalvas. Susižymiu vieną spalvą,visą nukryžiuoju,tada kitą ir tt.Atsiprašau, jei kam nepatiks, kad taip išsiplėčiau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 03, 17:11)
Na va,mano Kukas jau pasiruošęs į gimtadienį. Taip jį pakrikštijo mano dukriukas. Tik rėmelio trūksta. Man labai patiko,kaip kažkas labai išsamiai aprašė savo darbą,net klausimų nebeliko. Taigi bandau ir aš: DMC dizainas,ačiū DVI dar kartelį už schemą,siuvinėta ant 18ct Aidos, 30 DMC spalvyčių. Dydis 14*20cm.Taigi,tikiuosiu,kad įvertinsit ir pasakysit,kas blogai. Noriu tobulėti. Man pačiai kliūna raidės,nes ne visi įskaito, kas parašyta ir vietomis BS. Raides siuvinėjau pirmą kartą,kitą tikiuosiu pavyks geriau,o BS gražiai nesigauna,kai pvz per 10langelių (eilutėj) reikia nuo pirmo langelio iki paskutinio padaryti tiesią įstrižą liniją. Jei kam kils kl,ar čia sunki schemutė, tai tikrai sunki,bet įveikiama. Visas sunkumas spygliukai: penki spalvų mix‘ai ir vien pavieniai kryžiukai. Užsiknisau su jais, išprotėt galima,bet,kai suradau būdą nepasiklysti margumyne, gavosi visai greitai. Tiesiog žymėjau schemoj ryškiais žymekliais spalvas. Susižymiu vieną spalvą,visą nukryžiuoju,tada kitą ir tt.Atsiprašau, jei kam nepatiks, kad taip išsiplėčiau.

user posted image

labai grazu ir kruostu , ir dziaugiuos kad aprasei thumbup.gif as biski pradedancioji, tai pasakyk ka reiskia BS blush2.gif beje zodziu ir as nelabai suskaitau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 17:17)
labai grazu ir kruostu , ir dziaugiuos kad aprasei  thumbup.gif  as biski pradedancioji, tai pasakyk ka reiskia BS  blush2.gif beje zodziu ir as nelabai suskaitau  unsure.gif  doh.gif

labas, adiavl biggrin.gif

cituodama nuotraukytes ištrink mirksiukas.gif

BS - Backstitch, siūlė atgal, mašininė siūlė.

tute28, labai gražu thumbup.gif

metrikiukai ir ūgio matuoklė taip pat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 09 03, 16:25)

Ba galo mieli tavo maišeliai. Smagu tokius gauti, smagu jais naudotis. wub.gif
QUOTE(tute28 @ 2009 09 03, 17:11)
Na va,mano Kukas jau pasiruošęs į gimtadienį.

Labai gražus Kukas wub.gif Vargti gal ir teko, bet rezultatas atperka vargą. Dabar tik į gražius rėmelius, o tada jau galėsi pradžiuginti gimtadienininką. thumbup.gif
Atsakyti