Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 09:45)
Labai grazu  wub.gif man savo turbut bus cia geda idet  blush2.gif

4u.gif ačiūsmile.gif
o kodėl gėda??smile.gif visą gyvenimą žmogus mokosi, nieko negėda, kas neskaudina kitos žmogaus:) juk nemanai, kad tavo tokie baisūs, kad mums suskaus bežiūrint? lotuliukas.gif

QUOTE(9kristina @ 2009 09 03, 09:47)
kur galeciau rasti tokiu leliuku schemutes ?

aš tiksliai nepamenu iš kurios siuvinėtojos juos parsisiunčiau g.gif
(jei nori, galiu atsiųsti, parašyk į až savo meiląsmile.gif

QUOTE(burbulinė @ 2009 09 03, 09:48)
manyka, tikrai labai mieli, neperkrauti metrikiukai  4u.gif

ačiū labai 4u.gif
o kaip jums spalvos? ne per daug tos "ugnies"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 03, 10:38)
dar negavau ... rodo pastas kad jau kretingoj bet dar nei siuntinio nei lapelio jokio neatnese  verysad.gif  verysad.gif  neiskentejau ir vakar pradejau vireja dar viena  blush2.gif

Šiaip turėtų tiesiai į namus atnešti. Lapuką palieka tik tada, jei neranda nieko namuose. g.gif Mums tai ne kartą svetimų lapukų iš pašto dėl siuntų yra primetę. Aš paskui pagal adresus pati ir išnešiojau doh.gif Nes yra ir pačios lapukas pasimetęs, tai nepagailiu laiko ir nunešu. blush2.gif Va, kad taip ir nebūtų taviškis siuntinukas pasimetęs? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 03, 11:17)
Šiaip turėtų tiesiai į namus atnešti. Lapuką palieka tik tada, jei neranda nieko namuose.  g.gif Mums tai ne kartą svetimų lapukų iš pašto dėl siuntų yra primetę. Aš paskui pagal adresus pati ir išnešiojau  doh.gif Nes yra ir pačios lapukas pasimetęs, tai nepagailiu laiko ir nunešu.  blush2.gif Va, kad taip ir nebūtų taviškis siuntinukas pasimetęs?  g.gif  unsure.gif

nu gal ne .. o ka daryt tada ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 09 03, 09:05)
Labas rytas 4u.gif
Jūsų teismui - dar vienas mano leliukas:)

Kokie mieluciai metrikiukai. Labai labai siltuciai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 03, 11:22)
nu gal ne .. o ka daryt tada ?  blush2.gif

Jei neklystu, tokius lapukus atneša keletą kartų. Tad jei tavęs nesulauks pašte, po kiek laiko vėl atneš. unsure.gif Gal bandyk į paštą paskambinti?
Atsakyti
Galima nueiti į paštą ir paklausti, ar nėra tavo vardu registruotų laiškų. Turėk dokumentą su savimi.
Atsakyti
dekuj.. kadangi kretinga tik siandien gavo ta mano siuntini tai dar siandien palauksiu o ryt jau nueisiu ... nemanau kad atiduotu kazkam be asmens dokumento doh.gif
Atsakyti
Ne visada atneša siuntinukus, nors ir esi namie. Dabar kur gyvenu, tai nebuvo nė vieno karto, kad siuntinuką atneštų - vis randu lapelį. O gyvenu aštuntam aukšte 4u.gif Kartais vienam siuntinukui randu net du lapelius.
Kol atostogauju, tai labai daug gražių darbelių užderėjo wub.gif... Vienas už kitą gražesni. Aš irgi ne tuščiomis atėjau. Parodysiu vieną darbelį, kurį ne per seniausiai pabaigiau - metrikas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 09 03, 11:38)
Ne visada atneša siuntinukus, nors ir esi namie. Dabar kur gyvenu, tai nebuvo nė vieno karto, kad siuntinuką atneštų - vis randu lapelį. O gyvenu aštuntam aukšte 4u.gif Kartais vienam siuntinukui randu net du lapelius.
Kol atostogauju, tai labai daug gražių darbelių užderėjo wub.gif... Vienas už kitą gražesni. Aš irgi ne tuščiomis atėjau. Parodysiu vieną darbelį, kurį ne per seniausiai pabaigiau - metrikas

man tos pedutes tokkios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 03, 00:24)
P.S. Samantaa o tai gal kavos nemėgsti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mėgstu kavą mirksiukas.gif Lausiu virtuolios kavutės biggrin.gif biggrin.gif

Manyka
Tavo kryželiai tokie dailūsss drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif

tildushka
Puikus darbas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 03 rugsėjo 2009 - 12:00
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 03, 11:29)
dekuj.. kadangi kretinga tik siandien gavo ta mano siuntini tai dar siandien palauksiu o ryt jau nueisiu ... nemanau kad atiduotu kazkam be asmens dokumento  doh.gif

pas mus jei gauna ta diena siuntini pastas tai tik kita diena atnesa, tai jau manau rytpj lauk mirksiukas.gif
QUOTE(tildushka @ 2009 09 03, 11:38)
Parodysiu vieną darbelį, kurį ne per seniausiai pabaigiau - metrikas

as sita jau nusiziurejus irgi wub.gif galvoju savo dukrytei issiuvinet arba sita arba jos foto.

dar klausimas (ot apipyliau jus klausimais doh.gif lotuliukas.gif ) kai jau pabaigiu siuvinet, ir noriu iremint, tai kaip daryt, isplauti ir islyginti ar dar ir pakrakmolint reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 13:13)
kai jau pabaigiu siuvinet, ir noriu iremint, tai kaip daryt, isplauti ir islyginti ar dar ir pakrakmolint reikia? g.gif

Aš tai tik išplaunu ir išlyginu, nekrakmolinu, nes medžiaga nuo lyginimo sustandėja pati
Atsakyti