Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(vilmado @ 2009 09 13, 23:26)
Įdomiai sakyčiau skaičiuoji  g.gif , pagal mane tai jei vienas yra 50x55, tai du ir bus 100x55, nes dažniausiai gi dauginamas pirmas skaičius, čia kažkas minėjo, kad gamyklinis plotos 110 cm, tai matyt pardavėjai kerpa tą gamyklinį per pusę (kad neliktų nereikalingų pakraščių), o jau į ilgį - kiek reikia: 50; 100; 150 ir t.t. čia manau jie visai gudriai sugalvojo. Vistiek kur nors sunaudosi...  mirksiukas.gif

tai as neskaiciuoju o taip nurodyta ju puslapyje doh.gif
Atsakyti
tyli_tyla, amiyra, Florestina, čiole, tute28, prazuvusi siela, Vivitalija, zundyte, Angie_Kiras, paukščiukas, adiavl, ssamantaa, ačiū jums visoms laaaaabai labai už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Siuvinėjam taip sparčiai, kad jau reikalinga NAUJA TEMA.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 18:49)
Siuvinėjam taip sparčiai, kad jau reikalinga NAUJA TEMA.

TAIP GREITAI blink.gif Netikiu pati savo akim lotuliukas.gif
Atsakyti
manau gallery susitaisys ir mūsų schemos niekur nebus dingusios

Greit pabaigiam šią temą, nes gausim velnių nuo moderatorių už plepėjimą naujoj temoj
Atsakyti
Labai grazus visu rodyti paskutiniai darbukai 4u.gif Ciole, o tie karoliukai ant sono dar labiau tinka tiems juriniams augalams - koralams, atrodo lyg butu sakose skylutes, tokie jie ir yra thumbup.gif

Astulia, labai labai sveikinu ir as 4u.gif wub.gif

o as va labai labai po truputeli tulpytes savo siuvineju, darbai uzgule visu svoriu doh.gif negaliu daug siuvineti. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 14 rugsėjo 2009 - 17:59
Baiginėjam. Aš priėjau išvados, kad reiks ko gero tuos paukštelius imt iš rėmo ir neštis darban siuvinėti. Namie šviesos per mažai.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 14, 19:48)
manau gallery susitaisys ir mūsų schemos niekur nebus dingusios

Greit pabaigiam šią temą, nes gausim velnių nuo moderatorių už plepėjimą naujoj temoj

Taip ir aš manau ir tikiuosi

QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 20:00)
Baiginėjam. Aš priėjau išvados, kad reiks ko gero tuos paukštelius imt iš rėmo ir neštis darban siuvinėti. Namie šviesos per mažai.

Net nemaniau kad tp sunku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 14 rugsėjo 2009 - 18:04
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 14, 18:03)

Net nemaniau kad tp sunku  unsure.gif

Ant juodos medžiagos bent jau man ne taip gerai matosi skylutės. O kai šviesa iš dešinės krinta- tai dar ir ranka ją užstoji. O darbe pas mus trys sienos su langais, o ir stalinė lempa gera yra, tokia halogeninė, prie jos labai smagu siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 20:08)
Ant juodos medžiagos bent jau man ne taip gerai matosi skylutės. O kai šviesa iš dešinės krinta- tai dar ir ranka ją užstoji. O darbe pas mus trys sienos su langais, o ir stalinė lempa gera yra, tokia halogeninė, prie jos labai smagu siuvinėti.

Tai jau ten geresnės salygos biggrin.gif biggrin.gif Galvoju kad reiktu koki darbeli mažiuka ant juodos padaryti, pažėsiu ar sunku ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti