sveikinu Astulia su graziu seimos pagausejimu
Ir aš pasveikinsiu, čia jau išskirtinė proga. Svarbu, kad augtų didelė ir sveika.
Ir noriu paklausti, ar čia tik man stringa gallery.ru (nerodo kai kurių nuotraukų), ar čia pas visas tokia problema.
Ir noriu paklausti, ar čia tik man stringa gallery.ru (nerodo kai kurių nuotraukų), ar čia pas visas tokia problema.
QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 12:52)
Ir aš pasveikinsiu, čia jau išskirtinė proga. Svarbu, kad augtų didelė ir sveika.
Prisidedu ir aš prie sveikinimų Astuliai ir noriu pasakyt, jog jau vakar streikavo tas puslapiukas, ale galvojau kad darbo kompas toks durnas, kad neužkrauna.... O šiandien dar nebuvau įlindus
QUOTE(čiolė @ 2009 09 14, 12:04)
Prisidedu ir aš prie sveikinimų Astuliai ir noriu pasakyt, jog jau vakar streikavo tas puslapiukas, ale galvojau kad darbo kompas toks durnas, kad neužkrauna.... O šiandien dar nebuvau įlindus
Pas mane ir užvakar ir vakar tas pats.
Na tegu nepyksta tos,kuriom čia sveikinimai nepatinka,bet ir aš jau labai noriu pasveikint Astulia sulaukus džiaugsmelio. Ale gi galėjo diena anksčiau gimt,būtų data mistinė.Aišku juokauju. Bus pagalbininkė tau,siūlus parušiuos.
Prisidedu prie sveikinimų Astuliai
http://img151.images.../dsc03821p.jpg/
cia mano vienas is senesniu darbeliu
P.S sweikinimai Jaunajai mamytei
cia mano vienas is senesniu darbeliu
P.S sweikinimai Jaunajai mamytei
QUOTE(astulia @ 2009 09 14, 11:48)
ačiū labai už sveikinimus labai jau vėl nagai niežti siuvinėt, tik kad mažyle dar atsidžiaugt negaliu, tai, kol miega, bent į čia įkišu nosį į kitų grožius paspoksot
Ir aš prisidedu prie sveikinimų Dar ir dėl to, kad bendravardę turėsiu
astulia sveikinimai dideliausi ir noris palinkėt ramių naktelių ir daug šilto pienelio
labuka, didziausi sveikinimai Astuliai
Vivitalija
Nerodo man
Sveikinimai Astuliai
Gallery.ru yra pranešimas kad sugedo ju kietieji diskai ir atseit dabar tvarko tuos nesklandumus, ir visi musu paveiksleliai dingo, ir visi meldžiasi kad viskas atsigautu aš rusiškai nesuprantu tiek, vertejas padejo
Nerodo man
Sveikinimai Astuliai
Gallery.ru yra pranešimas kad sugedo ju kietieji diskai ir atseit dabar tvarko tuos nesklandumus, ir visi musu paveiksleliai dingo, ir visi meldžiasi kad viskas atsigautu aš rusiškai nesuprantu tiek, vertejas padejo