Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

sveikinu Astulia su graziu seimos pagausejimu smile.gif
Atsakyti
Ir aš pasveikinsiu, čia jau išskirtinė proga. Svarbu, kad augtų didelė ir sveika.

Ir noriu paklausti, ar čia tik man stringa gallery.ru (nerodo kai kurių nuotraukų), ar čia pas visas tokia problema.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 14, 12:52)
Ir aš pasveikinsiu, čia jau išskirtinė proga. Svarbu, kad augtų didelė ir sveika.

Ir noriu paklausti, ar čia tik man stringa gallery.ru (nerodo kai kurių nuotraukų), ar čia pas visas tokia problema.

Prisidedu ir aš prie sveikinimų Astuliai ir noriu pasakyt, jog jau vakar streikavo tas puslapiukas, ale galvojau kad darbo kompas toks durnas, kad neužkrauna.... O šiandien dar nebuvau įlindus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 14, 12:04)
Prisidedu ir aš prie sveikinimų Astuliai ir noriu pasakyt, jog jau vakar streikavo tas puslapiukas, ale galvojau kad darbo kompas toks durnas, kad neužkrauna.... O šiandien dar nebuvau įlindus smile.gif

Pas mane ir užvakar ir vakar tas pats.
Atsakyti
Na tegu nepyksta tos,kuriom čia sveikinimai nepatinka,bet ir aš jau labai noriu pasveikint Astulia sulaukus džiaugsmelio. Ale gi galėjo diena anksčiau gimt,būtų data mistinė.Aišku juokauju. Bus pagalbininkė tau,siūlus parušiuos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų Astuliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://img151.images.../dsc03821p.jpg/

cia mano vienas is senesniu darbeliu blush2.gif smile.gif rolleyes.gif

P.S sweikinimai Jaunajai mamytei clap_1.gif soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivitalija: 14 rugsėjo 2009 - 13:59
Florestina ,man gallery.ru jau kelias dienas streikuoja ,į paštą gaunu pranešimus ,kad naujovių yra ,o kai nueinu pasižiūrėt,tai nerodo nieko schmoll.gif ..matyt pertvarkos ten pas jos ,kol kas nesinervuoju ,laukiu... rolleyes.gif

Tuo pačiu-
Dideli sveikinimai ASTULIAI ,sulaukus savojo džiaugsmelio!user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 14, 11:48)
ačiū labai už sveikinimus  wub.gif  labai jau vėl nagai niežti siuvinėt, tik kad mažyle dar atsidžiaugt negaliu, tai, kol miega, bent į čia įkišu nosį į kitų grožius paspoksot  biggrin.gif

Ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Dar ir dėl to, kad bendravardę turėsiu smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif astulia wub.gif sveikinimai dideliausi ir noris palinkėt ramių naktelių ir daug šilto pienelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
labuka, didziausi sveikinimai Astuliai wub.gif
Atsakyti
Vivitalija
Nerodo man unsure.gif
Sveikinimai Astuliai wub.gif wub.gif
Gallery.ru yra pranešimas kad sugedo ju kietieji diskai ir atseit dabar tvarko tuos nesklandumus, ir visi musu paveiksleliai dingo, ir visi meldžiasi kad viskas atsigautu blink.gif aš rusiškai nesuprantu tiek, vertejas padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 14 rugsėjo 2009 - 15:58