Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(cacukas @ 2009 09 14, 09:59)
A čia ne tas  tongue.gif Ji 2008 gruodžio 29 gimusi, vadinasi ne ta Paulina  ax.gif Labai gražus metrikas  wub.gif

verysad.gif verysad.gif Nu va - o taip norejau pagelbeti.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 14, 10:05)
verysad.gif  verysad.gif  Nu va - o taip norejau pagelbeti.

biggrin.gif Ne viskas gerai, jei būtų ta pati Paulina, tai man jau nebebūtų ko siuvinėti mirksiukas.gif O visai norisi... Noriu išsiaiškinti, kad kuri iš Panevėžiečių jau išsiuvinėjo metriką pusbrolio dukrytei. Nes Lietuva maža, visi čia giminės ir artimieji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 09 14, 10:02)
Čiole, labai grazus darbukas smile.gif man žiauriai patinka smile.gif  4u.gif  thumbup.gif

Na man tai smagu girdėt mirksiukas.gif mirksiukas.gif O va čia gali pasižiūrėt ir kitus mano garbelius http://public.fotki....abar/siuviniai/
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 14, 10:08)
biggrin.gif Ne viskas gerai, jei būtų ta pati Paulina, tai man jau nebebūtų ko siuvinėti  mirksiukas.gif O visai norisi... Noriu išsiaiškinti, kad kuri iš Panevėžiečių jau išsiuvinėjo metriką pusbrolio dukrytei. Nes Lietuva maža, visi čia giminės ir artimieji.  g.gif

Aha, nu aisku. Galvojau, kad schmutes reikia.

QUOTE(čiolė @ 2009 09 14, 10:09)
Na man tai smagu girdėt  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif O va čia gali pasižiūrėt ir kitus mano garbelius http://public.fotki....abar/siuviniai/

Wow nu ir darbu gausybe !!! O jau grozis. Negaliu nei vieno isskirti - visi dailus ir grazus !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gražūs darbeliai tavo smile.gif Čiole 4u.gif
Atsakyti
Čiole, ko gero didžiausias darbelis ir buvo delfinukai? bigsmile.gif Labai daug darbelių pas tave... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 14, 10:51)
Čiole, ko gero didžiausias darbelis ir buvo delfinukai?  bigsmile.gif Labai daug darbelių pas tave...  wub.gif

O man gražiausia tai ta lauko gėlių puokštė ax.gif Bet dėl prastos schemos tokio darbo antrą kartą nedaryčiau, ale va dabar smagu, kad užėjus pas draugę į svečius jį matau vos ne garbingiausioj vietoj kabantį lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip dar kartą dėkui už pagyriamuosius žodžius mano darbeliams ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei  smile.gif

laaaaabai dailu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 14, 11:34)
laaaaabai dailu  wub.gif

Gal niekas nesupyks, bet labai noriu pasveikinti Astulia ir jos seimyna su mazyles gimimu. Aukit didutes ir sveikutes. user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 14, 11:34)
laaaaabai dailu  wub.gif

A tau be siuvinėjimo nesisėdi hihihi.gif
Tikiuosi nesupyks nei viena, bet... nuo mūsų visų... sveikinimai tavo mažai mažai mergytei. 4u.gif Dabar galėsi pabaigti metriką. wub.gif
Atsakyti
Astulia, gražiausi sveikinimai jūsų šeimynėlei wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 14, 11:42)
Gal niekas nesupyks, bet labai noriu pasveikinti Astulia ir jos seimyna su mazyles gimimu. Aukit didutes ir sveikutesuser posted image

QUOTE(Dvi @ 2009 09 14, 11:44)
A tau be siuvinėjimo nesisėdi hihihi.gif
Tikiuosi nesupyks nei viena, bet... nuo mūsų visų... sveikinimai tavo mažai mažai mergytei. 4u.gif Dabar galėsi pabaigti metriką. wub.gif

ačiū labai už sveikinimus wub.gif labai jau vėl nagai niežti siuvinėt, tik kad mažyle dar atsidžiaugt negaliu, tai, kol miega, bent į čia įkišu nosį į kitų grožius paspoksot biggrin.gif
Atsakyti