Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 09 13, 21:07)
kiekvienas darbas gražus ,nes jis rankomis sukurtas thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif nesvarbu ,didelis ar mažas...pirmas ar šimtas pirmas( šimtas pirmas be pirmojo neegzistuotų lotuliukas.gif )..

drinks_cheers.gif Ir visai nesvarbu, kas išsiuvinėta, juk visų skoniai skirtingi.
Atsakyti
O kuo MH karoliukai skiriasi nuo paprastu? blush2.gif Man irgi reikes mazgelius daryt. Suskaiciavau is viso 46 doh.gif O man buna, kad vienas iseina, antras ne...Isardau, vel per nauja doh.gif jei pora mazgeliu tai nieko, bet kai tiek daug... doh.gif Galvoju irgi karoliukus prisiut, bet as tik paprastus turiu tai ko gero reikes tu MH uzsisakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 13, 20:41)
sveikos panos ... turiu toki klausima ... uzsisakiau is kasiulai.lt medziagos ...
raso jei vienas gabaliukas tai 50x55cm ... jei du tai 110x50cm o man atsiunte 100x55cm ... ir pritruko man tu 10cm  doh.gif  uzsisakinejau baltos ir juodos medziagos po 2 gabaliukus ir abu atsiunte tokiais ismatavimais  doh.gif  ar jum taip buvo ?  g.gif

Įdomiai sakyčiau skaičiuoji g.gif , pagal mane tai jei vienas yra 50x55, tai du ir bus 100x55, nes dažniausiai gi dauginamas pirmas skaičius, čia kažkas minėjo, kad gamyklinis plotos 110 cm, tai matyt pardavėjai kerpa tą gamyklinį per pusę (kad neliktų nereikalingų pakraščių), o jau į ilgį - kiek reikia: 50; 100; 150 ir t.t. čia manau jie visai gudriai sugalvojo. Vistiek kur nors sunaudosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaiptai net ir kasiulai parasyta cituoju:
"Medžiaga yra karpoma. Pasirinkus kiekį 1 vnt. atkirpsime jums 50x55 cm gabaliuką, 2 vnt. - 50x110 cm, 4 vnt. - 100x110 cm"
nepasakyciau kad aprasyme ar kai pati gavau butu sukciauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 09 14, 00:18)
Siaiptai net ir kasiulai parasyta cituoju:
"Medžiaga yra karpoma. Pasirinkus kiekį 1 vnt. atkirpsime jums 50x55 cm gabaliuką, 2 vnt. - 50x110 cm, 4 vnt. - 100x110 cm"
nepasakyciau kad aprasyme ar kai pati gavau butu sukciauta  g.gif

Šiaip tada reikia klausti KaSiuluose, nes jei žmogus pasiskaičiavo, kad jam reikia būtent tiek medžiagos ir tokiais parametrais, o gauna ,kad ir kelių cm skirtumu, bet tai jau nuostolis arba, kaip sakoma: "Klientas visada teisus..."
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 13, 21:25)
cry.gif nesigauna man tie prancūziški mazgeliai...  schmoll.gif  verysad.gif Tiesiog beviltiška. Medelio gadinimas, tad vietoj mazgelių, išsiuvinėjau paprastus kryželius ta spalva. Jau geriau taip tegul būna...  unsure.gif

LAbas rytas mirksiukas.gif Aš kaip zundyte ir minėjo, vietoj tų prancūziškų mazgelių užsiuvau panašios spalvos karoliukus (visai paprastus, gal net norfoj galanterijos skyriuj pirktus g.gif g.gif ) Manau jog darbo nesugadinau, nes susilaukiau tikrai nemažai pagyrų... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytukas visoms smile.gif Gal galėtum tada čiolė įdėti savo darbeli mums visoms parodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 13, 21:49)
Cacukas aš ir iš Ukmergės. Kokių tu karoliukų nori? Stela ir Lana gi visokiausių turi. Nebent MH,tada jau beviltiška jų gaut mūsų mieste. PS. O tos siuvinėtojos,kur per Vaitiekuno laidą rodė,darbai labai gražus. Bet visų mūsų čia tikrai neprastesni.

bigsmile.gif o kaip malonu, kad kraštiečių čia yra. Reikės į Lana užeit, senokai buvau.

QUOTE(čiolė @ 2009 09 14, 08:40)
LAbas rytas  mirksiukas.gif Aš kaip zundyte ir minėjo, vietoj tų prancūziškų mazgelių užsiuvau panašios spalvos karoliukus (visai paprastus, gal net norfoj galanterijos skyriuj pirktus  g.gif  g.gif ) Manau jog darbo nesugadinau, nes susilaukiau tikrai nemažai pagyrų...  ax.gif  ax.gif

Reikės paieškoti...
Papildyta:
Turiu dar vieną durną klausimą blush2.gif doh.gif (čia toms kurios iš Panevėžio) Gal kuri nors siuvinėjote metriką Paulinai 2008 12 29? Noriu pusbrolio dukrytei išsiuvinėt, o gal jie jau turi tokį? doh.gif Klaust nenoriu, nebebus staigmena. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 09 14, 09:41)
Labas rytukas visoms smile.gif Gal galėtum tada čiolė įdėti savo darbeli mums visoms parodyti?  blush2.gif

Galiu pasikartot ir dar kartą pasirodyt ax.gif http://images35.fotk...P1040299-vi.jpg čia bendras vaizdas, o va čia http://images50.fotk...P1040302-vi.jpg tie karoliukai, kuriuos rėmintojai suguldė ant šono lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 14, 09:49)
bigsmile.gif o kaip malonu, kad kraštiečių čia yra. Reikės į Lana užeit, senokai buvau.
Reikės paieškoti...
Papildyta:
Turiu dar vieną durną klausimą  blush2.gif  doh.gif (čia toms kurios iš Panevėžio) Gal kuri nors siuvinėjote metriką Paulinai 2008 12 29? Noriu pusbrolio dukrytei išsiuvinėt, o gal jie jau turi tokį?  doh.gif Klaust nenoriu, nebebus staigmena.  unsure.gif

Siuvinejau as. pioneer.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 14 rugsėjo 2009 - 08:57
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 14, 09:57)
Siuvinejau as. 

A čia ne tas tongue.gif Ji 2008 gruodžio 29 gimusi, vadinasi ne ta Paulina ax.gif Labai gražus metrikas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 14 rugsėjo 2009 - 09:00
Čiole, labai grazus darbukas smile.gif man žiauriai patinka smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti