Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

tiesa sakant kiek man siuntė jie, tai nematavau ,nes tokio dydžio medžiagos nereikėjo blush2.gif ,visada atsikirpdavau kiek reikia ,bet aš manau ,kad tu drąsiai rašyk emailą į kasiūlai ,ta savininkė tikrai labai maloni ,tai tikrai pagelbės tau,pakeis,jie tau būtent 110cm reikia..
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 12, 18:34)
Ar kasnors siuvinejat šiais siulais? parašyti kad jie siuvinejimo/nerimo ..
Bet nežinau kaip čia su jais ...
http://www.kasiulai....vu-pi-3087.html

kažkada parduotuvėj patraukė jie mano dėmesį ir nusipirkau rolleyes.gif bet dar nespėjau panaudoti.. kai išmėginsiu papasakosiu kaip ten smile.gif nors esu skaičius, kad jie tinkami hardanger technikai.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 13, 20:45)
tiesa sakant kiek man siuntė jie, tai nematavau ,nes tokio dydžio medžiagos nereikėjo blush2.gif ,visada atsikirpdavau kiek reikia ,bet aš manau ,kad tu drąsiai rašyk emailą į kasiūlai ,ta savininkė tikrai labai maloni ,tai tikrai pagelbės tau,pakeis,jie tau būtent 110cm reikia..

na baltos man uzteko nes matuokel 90cm tai liko po 5cm krastam ... o va juoda tai trys paveikslai galvojau iseis ... 40cm(30cm paveikslui), 40cm(30cm paveikslui) ir 30cm(20cm paveikslui) bet vat nesigavo ... sesei atkirpau ta 40 cm ir liko 60... 40 man tikrai reiks ir liks 20x55cm ... nei sis nei tas doh.gif
Atsakyti
na o as truputuka pasigirsiu blush2.gif jau greitai pabaigsiu sawo laaivelius daryti smile.gif ir tada idesiu jums visoms parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 13, 20:41)
sveikos panos ... turiu toki klausima ... uzsisakiau is kasiulai.lt medziagos ...
raso jei vienas gabaliukas tai 50x55cm ... jei du tai 110x50cm o man atsiunte 100x55cm ... ir pritruko man tu 10cm  doh.gif  uzsisakinejau baltos ir juodos medziagos po 2 gabaliukus ir abu atsiunte tokiais ismatavimais  doh.gif  ar jum taip buvo ?  g.gif

kaip idomiai as kaip siunciausi tai viskas ok buvo, juk gamykliskai jau buna 110 cm. g.gif
Atsakyti
cry.gif nesigauna man tie prancūziški mazgeliai... schmoll.gif verysad.gif Tiesiog beviltiška. Medelio gadinimas, tad vietoj mazgelių, išsiuvinėjau paprastus kryželius ta spalva. Jau geriau taip tegul būna... unsure.gif
Atsakyti
ir paprasti kryzeliai yra labai grazus smile.gif smile.gif
Atsakyti
kažkas iš mūsų profų sakė ,kad vietoj mazgelių galima karoliukus prisiūti,gal pamėgink?verkti tikrai nereikia
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 09 13, 21:28)
ir paprasti kryzeliai yra labai grazus smile.gif  smile.gif

4u.gif Tai jau tikraaai geriau paprasti kryželiai, nei mano siuvinėti mazgeliai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 09 13, 21:30)
kažkas iš mūsų profų sakė ,kad vietoj mazgelių galima karoliukus prisiūti,gal pamėgink?verkti tikrai nereikia
mirksiukas.gif

Galima būtų, bet čia Ukmergėje tokių nėra, reikia arba į Vilnių važiuot, arba specialiai užsakyt internetu unsure.gif
Atsakyti
na cia jau tikrai sunkokas reikalas su tais karoliukais smile.gif man dar puse bedos su jais, nes as is Alytaus galima rasti, bet paprasciausiu DMC siulu nera sad.gif turejau sesers prasyti, kad parveztu is Vilniaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 20:48)
kažkada parduotuvėj patraukė jie mano dėmesį ir nusipirkau  rolleyes.gif bet dar nespėjau panaudoti.. kai išmėginsiu papasakosiu kaip ten  smile.gif nors esu skaičius, kad jie tinkami hardanger technikai.

Mano mieste vienoje siulu parduotuveje yra jie bet niekada nebandziau smile.gif yra ir siuvinejimo siulu tokiu...
Atsakyti
Cacukas aš ir iš Ukmergės. Kokių tu karoliukų nori? Stela ir Lana gi visokiausių turi. Nebent MH,tada jau beviltiška jų gaut mūsų mieste. PS. O tos siuvinėtojos,kur per Vaitiekuno laidą rodė,darbai labai gražus. Bet visų mūsų čia tikrai neprastesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 13 rugsėjo 2009 - 20:51
kiekvienas darbas gražus ,nes jis rankomis sukurtas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif nesvarbu ,didelis ar mažas...pirmas ar šimtas pirmas( šimtas pirmas be pirmojo neegzistuotų lotuliukas.gif )..
Atsakyti