Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

dėkui 4u.gif
samanta, čia Anchor nr. 47.
Atsakyti
tyli tyla, nuostabaus grožio širdelė wub.gif
Atsakyti
tyli_tyla
aciu smile.gif Reikes man kur panaudoti. bigsmile.gif
Dar karta - laaaabai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
tyli_tyla, grooooožis ta tavo širdis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ir as prisidedu prie pagyrimu sirdelei wub.gif 4u.gif
ziurejau dabar vaitiekuno laida, bet kad ta siuvinetoja kokias 2 min parode ir viskas doh.gif
Bet va dabar pagalvojau, kazi nevyksta kur nors siuvinetu paveikslu parodos? Taip idomu butu apsilankyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 13, 11:54)
doh.gif aciu visoms  4u.gif  bet negaliu daryt skirtuko!!!! doh.gif  pradejau ziurinetis, matuotis- o gi skirtuka reikia daryt dvipusi, dar norisi bent kazkiek pasiuvinet ant vienos puses bent jau ir bent maza  motyva ant kitos. O jau nesiuvinejus jau vien koks storis gaunas!!! doh.gif O dar reiks ikist plastiko plono kad tvirciau butu  doh.gif  eina sau, man darbaknyge issipus kaip verysad.gif pas mane panika lotuliukas.gif arba cia nuo BieSinimosi (BS) jau taip pas mane...... lotuliukas.gif ufffff.....

O tu pabandyk kokia grazia juostele iklijuoti vietoj skirtuko, na kokia atlasine auksine, ar gal buna kokiu gatavai ornamentuotu g.gif as bent jau taip daryciau blush2.gif
Atsakyti
tyli tyla tikrai labai gražus darbelis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivitalija: 13 rugsėjo 2009 - 16:12
tyli_tyla labai graži širdelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei  smile.gif

begalo gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei  smile.gif

tiesiog super wub.gif
Atsakyti
sveikos panos ... turiu toki klausima ... uzsisakiau is kasiulai.lt medziagos ...
raso jei vienas gabaliukas tai 50x55cm ... jei du tai 110x50cm o man atsiunte 100x55cm ... ir pritruko man tu 10cm doh.gif uzsisakinejau baltos ir juodos medziagos po 2 gabaliukus ir abu atsiunte tokiais ismatavimais doh.gif ar jum taip buvo ? g.gif
Atsakyti
mergaitės, oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti