dėkui
samanta, čia Anchor nr. 47.
tyli tyla, nuostabaus grožio širdelė
tyli_tyla
aciu Reikes man kur panaudoti.
Dar karta - laaaabai grazu
aciu Reikes man kur panaudoti.
Dar karta - laaaabai grazu
tyli_tyla, grooooožis ta tavo širdis
ir as prisidedu prie pagyrimu sirdelei
ziurejau dabar vaitiekuno laida, bet kad ta siuvinetoja kokias 2 min parode ir viskas
Bet va dabar pagalvojau, kazi nevyksta kur nors siuvinetu paveikslu parodos? Taip idomu butu apsilankyt
ziurejau dabar vaitiekuno laida, bet kad ta siuvinetoja kokias 2 min parode ir viskas
Bet va dabar pagalvojau, kazi nevyksta kur nors siuvinetu paveikslu parodos? Taip idomu butu apsilankyt
QUOTE(Gytė @ 2009 09 13, 11:54)
aciu visoms bet negaliu daryt skirtuko!!!! pradejau ziurinetis, matuotis- o gi skirtuka reikia daryt dvipusi, dar norisi bent kazkiek pasiuvinet ant vienos puses bent jau ir bent maza motyva ant kitos. O jau nesiuvinejus jau vien koks storis gaunas!!! O dar reiks ikist plastiko plono kad tvirciau butu eina sau, man darbaknyge issipus kaip pas mane panika arba cia nuo BieSinimosi (BS) jau taip pas mane...... ufffff.....
O tu pabandyk kokia grazia juostele iklijuoti vietoj skirtuko, na kokia atlasine auksine, ar gal buna kokiu gatavai ornamentuotu as bent jau taip daryciau
tyli tyla tikrai labai gražus darbelis
tyli_tyla labai graži širdelė
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei
begalo gražu
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei
tiesiog super
sveikos panos ... turiu toki klausima ... uzsisakiau is kasiulai.lt medziagos ...
raso jei vienas gabaliukas tai 50x55cm ... jei du tai 110x50cm o man atsiunte 100x55cm ... ir pritruko man tu 10cm uzsisakinejau baltos ir juodos medziagos po 2 gabaliukus ir abu atsiunte tokiais ismatavimais ar jum taip buvo ?
raso jei vienas gabaliukas tai 50x55cm ... jei du tai 110x50cm o man atsiunte 100x55cm ... ir pritruko man tu 10cm uzsisakinejau baltos ir juodos medziagos po 2 gabaliukus ir abu atsiunte tokiais ismatavimais ar jum taip buvo ?
mergaitės,