Truputį ne į temą.Gal kam įdomu.Rytoj rodys Vaitiekuno laidą 16val per btv. Jei čia bus kartojimas,tai rodys apie tą kryžiavotoją,kur čia kažkas minėjo. Bet,jei sekmad rodo naują laidą,tada P.S O medžiagų staltiesei kasiulai turi labai labai gražių,kaina irgi nieko.
QUOTE(tute28 @ 2009 09 12, 21:19)
Truputį ne į temą.Gal kam įdomu.Rytoj rodys Vaitiekuno laidą 16val per btv. Jei čia bus kartojimas,tai rodys apie tą kryžiavotoją,kur čia kažkas minėjo. Bet,jei sekmad rodo naują laidą,tada P.S O medžiagų staltiesei kasiulai turi labai labai gražių,kaina irgi nieko.
Man atrodo, kad Vaitiekūno laida yra rodoma antradieniais , tada vadinasi bus kartojimas
QUOTE(Dew23 @ 2009 09 12, 13:43)
Kaune-Urmo bazėj geltona galerija,4 skyrius ,11 vieta(Panevėžio linas).dar yra toj pačioj Urmo bazėj -vyšninė galerija(stoties) ,atrodo 6 sandėlys(Alytaus linas).""Lino namai"-Laisvės al.prieš centrinį knygyną(Biržų linas,Laaaaabai didelis pasirinkimas spalvų),dar žinau parduotuvikę Vilniaus g.
bandysiu vilniuj iš smalsumo paieškoti tokio lietuviško lino. bet kažin ar neatrodys jis man per skystas rankos jau prie kitokio pripratę
pribaigiau ką tik parolin širdelę jau buvo trupučiuką pabodus, tai labai džiaugiuosi, kad pabaigiau.
ryt pabandysim pasifotografuoti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 12, 22:36)
bandysiu vilniuj iš smalsumo paieškoti tokio lietuviško lino. bet kažin ar neatrodys jis man per skystas rankos jau prie kitokio pripratę
tai vat man jis irgi toks skystokas atrodo, as kazkaip pratus kad siuvinejant medziaga turi buti kieta ir itempta laaabai galvoju issikrakmolint, bet kai viena karta vos nesusvilinau darbelio bekrakmolindama tai kazkaip prisibijau
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 12, 23:30)
tai vat man jis irgi toks skystokas atrodo, as kazkaip pratus kad siuvinejant medziaga turi buti kieta ir itempta laaabai galvoju issikrakmolint, bet kai viena karta vos nesusvilinau darbelio bekrakmolindama tai kazkaip prisibijau
Su lankeliu siuvinek ir nebus minksta, itempsi juk As ant kanvos be nieko siuvineju, o vat linas- be lankelio neina niekaip.....
Zinau kad ne i tema, bet gal kas turit kokia schema skirtukui (butinai kad juodai balta atspausdint galeciau ) o pats rasciukas pageidautina kazkas is rudu atspalviu, auksiniu....... labai noriu darbaknyge aprengt ir truksta tik skirtuko. BS'intis (o gal biesintis....?? ) tuoj pabaigsiu..... tad reikia kazka mikliai sumastyt jei galit i mail'a permeskit sigita.iva@gmail.com
QUOTE(Gytė @ 2009 09 13, 10:22)
Su lankeliu siuvinek ir nebus minksta, itempsi juk As ant kanvos be nieko siuvineju, o vat linas- be lankelio neina niekaip.....
Zinau kad ne i tema, bet gal kas turit kokia schema skirtukui (butinai kad juodai balta atspausdint galeciau ) o pats rasciukas pageidautina kazkas is rudu atspalviu, auksiniu....... labai noriu darbaknyge aprengt ir truksta tik skirtuko. BS'intis (o gal biesintis....?? ) tuoj pabaigsiu..... tad reikia kazka mikliai sumastyt jei galit i mail'a permeskit sigita.iva@gmail.com
Schemu paieškos temelei imečiau jau nuoroda
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 12, 23:30)
na lankelio tai bet kuriuo atveju reikia. tik aš turėjau omeny, kad gal lt linas ne toks tankus pavyzdžiui lyginant su zweigart linu man dmc yra ne toks mielas. jis grubesnis ir ne toks tankus nors count ir toks pats.
QUOTE(Gytė @ 2009 09 13, 09:22)
.... labai noriu darbaknyge aprengt ir truksta tik skirtuko. BS'intis (o gal biesintis....?? ) tuoj pabaigsiu..... tad reikia kazka mikliai sumastyt
aciu visoms bet negaliu daryt skirtuko!!!! pradejau ziurinetis, matuotis- o gi skirtuka reikia daryt dvipusi, dar norisi bent kazkiek pasiuvinet ant vienos puses bent jau ir bent maza motyva ant kitos. O jau nesiuvinejus jau vien koks storis gaunas!!! O dar reiks ikist plastiko plono kad tvirciau butu eina sau, man darbaknyge issipus kaip pas mane panika arba cia nuo BieSinimosi (BS) jau taip pas mane...... ufffff.....
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei
tyli_tyla
Kaip gražuuu
Kokia čia spalva siuvinėjai, žiauriai graži
Kaip gražuuu
Kokia čia spalva siuvinėjai, žiauriai graži
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei
Laaaabai grazu
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 12:28)
Fainuolis.