Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

Truputį ne į temą.Gal kam įdomu.Rytoj rodys Vaitiekuno laidą 16val per btv. Jei čia bus kartojimas,tai rodys apie tą kryžiavotoją,kur čia kažkas minėjo. Bet,jei sekmad rodo naują laidą,tada verysad.gif P.S O medžiagų staltiesei kasiulai turi labai labai gražių,kaina irgi nieko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 12, 21:19)
Truputį ne į temą.Gal kam įdomu.Rytoj rodys Vaitiekuno laidą 16val per btv. Jei čia bus kartojimas,tai rodys apie tą kryžiavotoją,kur čia kažkas minėjo. Bet,jei sekmad rodo naują laidą,tada  verysad.gif P.S O medžiagų staltiesei kasiulai turi labai labai gražių,kaina irgi nieko. biggrin.gif

Man atrodo, kad Vaitiekūno laida yra rodoma antradieniais g.gif g.gif , tada vadinasi bus kartojimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2009 09 12, 13:43)
Kaune-Urmo bazėj geltona galerija,4 skyrius ,11 vieta(Panevėžio linas).dar yra toj pačioj Urmo bazėj -vyšninė galerija(stoties) ,atrodo 6 sandėlys(Alytaus linas).""Lino namai"-Laisvės al.prieš centrinį knygyną(Biržų linas,Laaaaabai didelis pasirinkimas spalvų),dar žinau parduotuvikę Vilniaus g. 4u.gif

bandysiu vilniuj iš smalsumo paieškoti tokio lietuviško lino. bet kažin ar neatrodys jis man per skystas g.gif rankos jau prie kitokio pripratę rolleyes.gif

pribaigiau ką tik parolin širdelę yahoo.gif jau buvo trupučiuką pabodus, tai labai džiaugiuosi, kad pabaigiau.
ryt pabandysim pasifotografuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 12, 22:36)
bandysiu vilniuj iš smalsumo paieškoti tokio lietuviško lino. bet kažin ar neatrodys jis man per skystas  g.gif rankos jau prie kitokio pripratę  rolleyes.gif

tai vat man jis irgi toks skystokas atrodo, as kazkaip pratus kad siuvinejant medziaga turi buti kieta ir itempta laaabai ax.gif galvoju issikrakmolint, bet kai viena karta vos nesusvilinau darbelio bekrakmolindama tai kazkaip prisibijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 12, 23:30)
tai vat man jis irgi toks skystokas atrodo, as kazkaip pratus kad siuvinejant medziaga turi buti kieta ir itempta laaabai  ax.gif galvoju issikrakmolint, bet kai viena karta vos nesusvilinau darbelio bekrakmolindama tai kazkaip prisibijau  blush2.gif

Su lankeliu siuvinek ir nebus minksta, itempsi juk mirksiukas.gif As ant kanvos be nieko siuvineju, o vat linas- be lankelio neina niekaip.....

Zinau kad ne i tema, bet gal kas turit kokia schema skirtukui (butinai kad juodai balta atspausdint galeciau ax.gif ) o pats rasciukas pageidautina kazkas is rudu atspalviu, auksiniu....... bigsmile.gif labai noriu darbaknyge aprengt ir truksta tik skirtuko. BS'intis (o gal biesintis....?? doh.gif ) tuoj pabaigsiu..... tad reikia kazka mikliai sumastyt bigsmile.gif jei galit i mail'a permeskit sigita.iva@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 13, 10:22)
Su lankeliu siuvinek ir nebus minksta, itempsi juk  mirksiukas.gif As ant kanvos be nieko siuvineju, o vat linas- be lankelio neina niekaip.....

Zinau kad ne i tema, bet gal kas turit kokia schema skirtukui (butinai kad juodai balta atspausdint galeciau ax.gif ) o pats rasciukas pageidautina kazkas is rudu atspalviu, auksiniu....... bigsmile.gif labai noriu darbaknyge aprengt ir truksta tik skirtuko. BS'intis (o gal biesintis....?? doh.gif ) tuoj pabaigsiu..... tad reikia kazka mikliai sumastyt  bigsmile.gif  jei galit i mail'a permeskit sigita.iva@gmail.com

Schemu paieškos temelei imečiau jau nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 12, 23:30)
tai vat man jis irgi toks skystokas atrodo, as kazkaip pratus kad siuvinejant medziaga turi buti kieta ir itempta laaabai  ax.gif galvoju issikrakmolint, bet kai viena karta vos nesusvilinau darbelio bekrakmolindama tai kazkaip prisibijau  blush2.gif

na lankelio tai bet kuriuo atveju reikia. tik aš turėjau omeny, kad gal lt linas ne toks tankus g.gif pavyzdžiui lyginant su zweigart linu man dmc yra ne toks mielas. jis grubesnis ir ne toks tankus nors count ir toks pats.
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 13, 09:22)
.... labai noriu darbaknyge aprengt ir truksta tik skirtuko. BS'intis (o gal biesintis....?? doh.gif ) tuoj pabaigsiu..... tad reikia kazka mikliai sumastyt  bigsmile.gif 

doh.gif aciu visoms 4u.gif bet negaliu daryt skirtuko!!!! doh.gif pradejau ziurinetis, matuotis- o gi skirtuka reikia daryt dvipusi, dar norisi bent kazkiek pasiuvinet ant vienos puses bent jau ir bent maza motyva ant kitos. O jau nesiuvinejus jau vien koks storis gaunas!!! doh.gif O dar reiks ikist plastiko plono kad tvirciau butu doh.gif eina sau, man darbaknyge issipus kaip verysad.gif pas mane panika lotuliukas.gif arba cia nuo BieSinimosi (BS) jau taip pas mane...... lotuliukas.gif ufffff.....
Atsakyti
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei smile.gif
user posted image
Atsakyti
tyli_tyla
Kaip gražuuu wub.gif wub.gif clap.gif clap.gif
Kokia čia spalva siuvinėjai, žiauriai graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 13:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei  smile.gif

Laaaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 13, 12:28)
na va, Renato Parolin "La fuxia" 32 ct linas. Dar galutinai neapsisprendžiau, bet tikriausiai nerėminsiu, o darysiu užvalkalą pagalvėlei  smile.gif

Fainuolis. wub.gif
Atsakyti