Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Dew23 @ 2009 09 12, 08:37)
.1mx1,5m apie 15 litų.

Panasiai ir as mokejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri turit DMC-Ariadna konvereteri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 09 12, 09:26)
gal kuri turit DMC-Ariadna konvereteri? ax.gif

Paziurek cia, rodos galima atsisiusti http://www.filestube...ea/details.html

o cia yra konverteris
http://www.haft.waw.pl/zamiennik.php

Atsakyti
Labas rytas siuvejeles 4u.gif vat apie lina prikalbejot vakar, buvau siandien urmo bazej tai nusipirkau lietuvisko. (Reik suzinot pagaliau su kuo jis valgomas biggrin.gif ) Na ten ne visai linas, nes kiek buvo 100 proc.lino tai man arba spalva netiko arba siuliukai labai nevienodi buvo, tai paemiau rusvo tokio, bet 55proc. linas, 45 proc. medvilne, metras 19 lt. g.gif Pasiprasiau 32 ct, tai pardavejos akis ispute "o kas tas yr?" ir dar paklause ar cia man mokyklai darbams tai pasidziaugiau, kad labai jaunai atrodau lotuliukas.gif Emiau is akies, tik vat skystas jisai toks, sakau gal pabandyt pries siuvinejant pakrakmolint truputi. Ar tas spec. siuvinejimui irgi buna skystas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2009 09 12, 08:37)
Aš visad perku tik lietuvišką liną.Pasižiūriu,kad būtų vienodi siūlai ir pirmyn biggrin.gif Gaunasi daaaaaug pigiau.1mx1,5m apie 15 litų.

o kur tokį pigų perkat? g.gif
pamenu burda salone siūlė lietuvišką, sakė lb kokybiškas - apie 50 lt unsure.gif
Atsakyti
Kaune-Urmo bazėj geltona galerija,4 skyrius ,11 vieta(Panevėžio linas).dar yra toj pačioj Urmo bazėj -vyšninė galerija(stoties) ,atrodo 6 sandėlys(Alytaus linas).""Lino namai"-Laisvės al.prieš centrinį knygyną(Biržų linas,Laaaaabai didelis pasirinkimas spalvų),dar žinau parduotuvikę Vilniaus g. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif gal kam pravers, va toks skirtukas:

user posted image
Atsakyti
Na va kaip zadejau dedu savo darbaknyges nuotraukas. Pamaniau kad atsivertusios fotki.com daugiau pamatysit ir geriau nei cia maza foto arba didele istampancia puslapius.

http://public.fotki....iva/darbaknyge/

Ir dar. Ieskosiu dabar skirtuka dar prie to pacio padaryt ir iklijuot toki atverciama. Turiu ideja tam, reikia tik schemos.
O jusu, merginos, prasau pasakyti nuomone ar ant tos darbaknyges man daryt BS ar jau ne.... g.gif niekaip neapsisprendziu... doh.gif

Beje, mintis paskutini ziedlapi siuvinejant kilo- siuvinetoju diena tai thumbup.gif bet.... na mes ir taip siuvinejam siuvinejam, mintimis dalinames cia, taciau man pasirode kad turetu naudos ta spalio 10 diena suorganizuot susitikimus real- gal pagal miestus susiburt ar kaip- verta pamastyt jei bus norinciu. Tikslas- kad realiai pasidalint patirtimi, paziuret vienom kitu darbiniu schemu bei darbiniu procesu. Vienos siuva vienaip, kitos kitaip- o gal tokiu budu besidalinant patirtim butu dar daugiau naudos? Suprantu, kad matyt pagrindine problema bus plotas.... taciau..... norint viskas juk imanoma, tereikia nuomoniu. Tad ka manot....? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 12, 16:26)
Beje, mintis paskutini ziedlapi siuvinejant kilo- siuvinetoju diena tai  thumbup.gif  bet.... na mes ir taip siuvinejam siuvinejam, mintimis dalinames cia, taciau man pasirode kad turetu naudos ta spalio 10 diena suorganizuot susitikimus real- gal pagal miestus susiburt ar kaip- verta pamastyt jei bus norinciu. Tikslas- kad realiai pasidalint patirtimi, paziuret vienom kitu darbiniu schemu bei darbiniu procesu. Vienos siuva vienaip, kitos kitaip- o gal tokiu budu besidalinant patirtim butu dar daugiau naudos? Suprantu, kad matyt pagrindine problema bus plotas.... taciau..... norint viskas juk imanoma, tereikia nuomoniu. Tad ka manot....? 4u.gif

Knygute nuostabi bus wub.gif Dėl bs ir aš nežinau ..
O dėl susitikimu, kaip faina jum jei pavyks susitikti, nes aš negyvenu dideliame mieste, o iš joniškio turbut nieko čia nebus be manęs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 12 rugsėjo 2009 - 14:43
[quote=Gytė,2009 09 12, 15:26]

O jusu, merginos, prasau pasakyti nuomone ar ant tos darbaknyges man daryt BS ar jau ne.... g.gif niekaip neapsisprendziu... doh.gif

Mano nuomone BS reikia.Pagyvina Visą vaizdą. smile.gif Bet čia tik mano nuomonė,spręsk pati.Šiaip bus labai gražu. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 12, 16:50)

Mano nuomone BS reikia.Pagyvina Visą vaizdą.  smile.gif  Bet čia tik mano nuomonė,spręsk pati.Šiaip bus labai gražu. thumbup.gif

Jau pradejau su BS zaist.....uffff.... doh.gif
Atsakyti
Ech kaip iškraipe tas skirtukas puslapi,kita karta sumažinti reikia..
Ar kasnors siuvinejat šiais siulais? parašyti kad jie siuvinejimo/nerimo ..
Bet nežinau kaip čia su jais ...
http://www.kasiulai....vu-pi-3087.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 12 rugsėjo 2009 - 17:36