Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(tute28 @ 2009 09 11, 19:37)
Ir knygelė bus labai labai.Ir aš noriu,bet bijau nesigaus apvilkti.
PS. Kas yra lazy daisies? Ar kas siuvinėjot staltiesę?Kur gaut medžiagytes tokios?

As irgi pirma karta tai darysiu, rengsiu knygele, susigundziau sio forumo pirmam puslapy pamacius pamokele.... atrodo nera taip labai sudetinga.... na ziuresim kas gausis kartu mirksiukas.gif Dar pabaigt siut reikia.....

Nezinau kas yra lazy daisies. O staltieses kai siuvineju dazniausiai lina renkuosi (bet cia turbut ne i tema as.... doh.gif )
Atsakyti
Labutis, gražūs darbeliai ir procesai. wub.gif

Aš tai dirbau visą dieną šiandien. Rytoj naktinėj tęsiu savo skirtuką.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 11, 20:01)

Aš tai dirbau visą dieną šiandien. Rytoj naktinėj tęsiu savo skirtuką.

Oho... tai koki skirtuka darai? Gal labai sudetingas, kad tiek laiko..... As jau viena skirtuka irgi padarius esu dukrai dovanu rugsejo pirmaja, bet ten viens du, per diena ir padariau doh.gif O i sia knygele irgi planavau det skirtuka padarius....turiu visokiu minciu... bet dar nesubrandinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 11, 19:13)
Oho... tai koki skirtuka darai? Gal labai sudetingas, kad tiek laiko..... As jau viena skirtuka irgi padarius esu dukrai dovanu rugsejo pirmaja, bet ten viens du, per diena ir padariau doh.gif O i sia knygele irgi planavau det skirtuka padarius....turiu visokiu minciu... bet dar nesubrandinau g.gif

Va tokį:
user posted image

Aš jį siuvinėju tik darbe (dar tik praeitą naktį pradėjau), namuose siuvinėju kitą paveikslą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 11 rugsėjo 2009 - 19:32
Florestina, labai grazus bus thumbup.gif Man jis irgi pakliuvo i akirati, bet kazkaip persigalvojau, nes pasirode, kad platokas........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 11, 20:05)
Florestina, labai grazus bus  thumbup.gif  Man jis irgi pakliuvo i akirati, bet kazkaip persigalvojau, nes pasirode, kad platokas........ g.gif

Čia yra rinkinukas, man jį padovanojo pusserė vardadienio proga. g.gif
Atsakyti
Lazy daisy yra tokia kilpute, Va cia parodyta kaip daroma. Neteko kryziuku siuvinejant dar daryt tokiu, bet zinau kazkada mokykloj kai reikejo siuvinet tokius darydavom, grandinele tokia gaudavosi. Darosi taip: islendam i geraja puse toj vietoj kur bus smailusis kampas, tada duriam i ta pacia vieta ir lendam i bloga puse, bet neistraukiam visai siulo, lieka kilpute, tada islendam vel i gera puse toj vietoj kur schemoj pazymeta kad turi but apvalus galas ir pralendam adata pro kilpute ir duriam vel i bloga puse, gaunasi kad apkabina siulas kilpute, ir taip ir palieka toks kaip laselio formos BS. Vat. Kazi ar suprasit g.gif blush2.gif

O taip atrodo schemoje (tos kilpeles):
user posted image

Tikiuosi kam nors pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 11 rugsėjo 2009 - 20:38
QUOTE(Florestina @ 2009 09 11, 21:06)
Čia yra rinkinukas, man jį padovanojo pusserė vardadienio proga. g.gif

Matai kaip... o as kazkur schema sito skirtuko uzmacius buvau....... matyt irgi internete plaukioja is rinkinuko ideta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 11, 20:35)
Matai kaip... o as kazkur schema sito skirtuko uzmacius buvau....... matyt irgi internete plaukioja is rinkinuko ideta 4u.gif

Aha, plaukioja ir aš turiu iš interneto.
Atsakyti
Dantiste labai ačiū. Aš galvojau toks mandras pav.,kažkas sudėtingo. Mokykloj tikrai reikėjo daryt ir grandinėlę ir gėlytę. Viskas aišku. doh.gif PS. O staltiesė ant lino turbūt pasakiškai atrodytų,tik kur jo rast? Visur,kur mažais gabaliukais parduoda, tai būtų kaina nežmoniška. g.gif GYTE,o ant kokio lino kryžiavojai ir kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 09 11, 22:34)
  PS. O staltiesė ant lino turbūt pasakiškai atrodytų,tik kur jo rast? Visur,kur mažais gabaliukais parduoda, tai būtų kaina nežmoniška.  g.gif  GYTE,o ant kokio lino kryžiavojai ir kur pirkai?

Nu bliamba, apie lina neismanau nieko doh.gif pirkau audiniu parduotuvej. Is akies, kaip sakoma doh.gif Gaila neturiu staltieses foto- vaizdas tikrai geras, bet ji jau ne pas mane ir rysiai kazkaip nutruke, nebegausiu foto parodyt.
Dabar knygeles aplankala ant lino siuvineju. Man gaunasi kryziukai imant po 2x2 lino siuliukus mazesni nei 12 aida. Biski veliau, kai sulakstysiu su reikalais siandien, pabandysiu islygint siuvini ir imest nuotrauka gal net ne viso darbaknyges aplankalo, o tik fragmenta, manau butu aiskiau. Aisku jei parasytum savo mail'a man i az ten imesciau daugiau ir ivairaus dydzio- suprast eitu kazka labiau. Nezinau ar padejau blush2.gif
Atsakyti
Aš visad perku tik lietuvišką liną.Pasižiūriu,kad būtų vienodi siūlai ir pirmyn biggrin.gif Gaunasi daaaaaug pigiau.1mx1,5m apie 15 litų.
Atsakyti