egliuchiux, grazi matuokle bus. Aisku be BS tai nelabai eina suprast, kas pavaizduota, kai smulkus paveiksliukai. Vat jums pavyzdelis Katanukas "pries" (pilkai ruzavas kleckas )
Ir "po"
O as irgi saviskiui ilgai aiskinau kas yra BS. Nes ir uzkliuvo, kad kazkoks neaiskus darbelis, tai sakau dar BS bus. "Kas?" Sakau, nu...backstitch'as..."Kas??? konturai..kokie konturai? Paskui schema issinagrinejo tai dabar jau zino, kas yra BS
Gyte, atrodo labai grazi knygele bus, prasom pasirodyt su pabaigtu darbeliu, nes labai jau knieti is arciau apziuret
O as sedziu, laukiu kada i darba ir kai grisiu tai jau kad eisiu siuvinet reiks savaitgali atsigriebt uz darbo dienom prarasta siuvinejimo laika
Sveikutes.
Nu saunuolė. Labai sparčiai judi į priekį.
Vajej koks simpatulka katiniukas. Nu BS tai visagalis - be jo - vaizdo jokio, o atlikus BS - darbelis atgyja.
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 11, 13:37)
rodausi kiek per pora vakaru issiuvinejau matuokles.
keistai atrodo be bs ... MB sako kas cia per nesamone vat paveikle tai matosi kad medis ir kur ausys nosis ... sakau tai bus dar apvadai ... o jis "kas tokie ?"
keistai atrodo be bs ... MB sako kas cia per nesamone vat paveikle tai matosi kad medis ir kur ausys nosis ... sakau tai bus dar apvadai ... o jis "kas tokie ?"
Nu saunuolė. Labai sparčiai judi į priekį.
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 11, 15:09)
egliuchiux, grazi matuokle bus. Aisku be BS tai nelabai eina suprast, kas pavaizduota, kai smulkus paveiksliukai. Vat jums pavyzdelis Katanukas "pries"
O as irgi saviskiui ilgai aiskinau kas yra BS. Nes ir uzkliuvo, kad kazkoks neaiskus darbelis, tai sakau dar BS bus. "Kas?" Sakau, nu...backstitch'as..."Kas??? konturai..kokie konturai? Paskui schema issinagrinejo tai dabar jau zino, kas yra BS
Vajej koks simpatulka katiniukas. Nu BS tai visagalis - be jo - vaizdo jokio, o atlikus BS - darbelis atgyja.
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 11, 15:09)
Gyte, atrodo labai grazi knygele bus, prasom pasirodyt su pabaigtu darbeliu, nes labai jau knieti is arciau apziuret
dekui, ir man rodos kad neprasta bus. Jei tik pasedesiu ilgiau siandien ir savaitgali tai greit ir pasirodysiu su pabaigta ir "aprengta"
Sveikos darbstuolytes. Mano darbeklis ir judajau ipusejau tai pradedu dairytis naujo. Gal patarsit. Ar pasiulysit ka nors. Noriu issiuvinet paveiksla miegamajam virs musu su MB lovos. Ka pasiulitumet isknisau daug bet dar nieko prilimpancio neradau
QUOTE(Frigii @ 2009 09 11, 16:26)
Sveikos darbstuolytes. Mano darbeklis ir judajau ipusejau tai pradedu dairytis naujo. Gal patarsit. Ar pasiulysit ka nors. Noriu issiuvinet paveiksla miegamajam virs musu su MB lovos. Ka pasiulitumet isknisau daug bet dar nieko prilimpancio neradau
Gal toks tiktu:
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 09 11, 16:35)
noris kazko svelnesnio gal vaikai kai buna bet nerandu tokiu
QUOTE(aga1 @ 2009 09 11, 02:01)
As labai ivairiai. Priklausomai nuo to, kiek medziagos turiu. Jei turiu daugiau medziagos palieku po 15 - 20 langeliu, jei maziau po 10.
Kiek esi reminusi su pasportu, palieku tiek, kad uzeitu ir uz pasporto.
Nezinau, aiskiai cia pasakiau, ar ne
Kiek esi reminusi su pasportu, palieku tiek, kad uzeitu ir uz pasporto.
Nezinau, aiskiai cia pasakiau, ar ne
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 11, 09:56)
Na aš palieku iš visų šonų po 3-5cm. Priklauso nuo medžiagytės išmatavimų. Bet yra atvejų, kai tik vos po 1 cm likdavo, nes daugiau medžiagytės neužtekdavo. Tikiuos teisingai supratau tavo klausimą. O palieku daugiau todėl, kad siuvinėjimo metu truputį apspūra, tai kad vėliau to nesimatytų
Aš esu išsisiuvinėjus žirgą ant juodos kanvos ir jis kabo pakabintas ant baltos sienos. Man asmeniškai žiūrisi gerai ir visų akį traukia.
aciu uz patarimus. kaip taret, taip ir padarem
o del siuvinejimo ant juodos kanvos - kaip tik dabar siuvinet ir pradejau ant juodos. vakar pirkau, tai kita pirkeja keistai susnairavo i mane ir sako "o kam juoda? "
net truputi pasimeciau, bet labai knietejo ant juodos pabandyt .. tiesa vakar patamsy siuvinejau, tai jau akyse kryziukai buvo, nes balta lengiau iziuret
Kokia grazi bus uzrasu knygute
o matuokle kaip graziai ryskeja - sekmes dar nemazai liko
katukas be BS tikrai neaiskus - visagalis BS
MB kartais kartu su manimi pasiuvineja, pasiemes medziagos gabala knibinejasi - bet as nelabai tuo patenkinta - tada kambarys kaip is po karo , siulai visur metosi, adatos taip pat, tai pameta tai nuluzta po to nieko nerandu, siugriauna mano tvarka visi stalciai isknisti, matai zirkliu nerado ar panasiai Bet labiausiai juokiausi, kai atvazevo sveciai, tai jis su tokiu uzsidegimu aiskino kaip ten reikia siuvineti su visom subtilybem - tai taip nepatogu pasidare, kazkaip
o matuokle kaip graziai ryskeja - sekmes dar nemazai liko
katukas be BS tikrai neaiskus - visagalis BS
MB kartais kartu su manimi pasiuvineja, pasiemes medziagos gabala knibinejasi - bet as nelabai tuo patenkinta - tada kambarys kaip is po karo , siulai visur metosi, adatos taip pat, tai pameta tai nuluzta po to nieko nerandu, siugriauna mano tvarka visi stalciai isknisti, matai zirkliu nerado ar panasiai Bet labiausiai juokiausi, kai atvazevo sveciai, tai jis su tokiu uzsidegimu aiskino kaip ten reikia siuvineti su visom subtilybem - tai taip nepatogu pasidare, kazkaip
QUOTE(Rne @ 2009 09 11, 17:01)
Maniškis tai tik retkarčiais iš manęs atima mano darbelį. Sako tu truputį pailsėk, o aš pasiuvinėsiu. Padaro kelis dygsniukus ir atiduoda. Siūliau imt atskirą darbelį, tai sakė, kad jam tada bus neįdomu. Kai pabaigiu išsiuvinėt paveikslą, tai tada visiems rodo, va tuos X padariau aš
QUOTE(Gytė @ 2009 09 11, 13:53)
Nu va kaip sakiau imetu darbaknyges virseli darbiniame procese. Jau nedaug liko, konturai visi tik uzpildyt ir dar man norisi BS padaryt....
labai graži knygelė bus
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 11, 18:39)
labai graži knygelė bus
Visoms dekui uz palaikyma ir ivertinima- nors dar nera ko vertint Palaukit pabaigtuviu
Matuoklė fainuoliška bus,vaikutis eis matuotis 100k per dieną,laukia ir pas mane eilėj. Ir knygelė bus labai labai.Ir aš noriu,bet bijau nesigaus apvilkti. PS. Kas yra lazy daisies? Ar kas siuvinėjot staltiesę?Kur gaut medžiagytes tokios?