romanciuke
RRRRrr
Dėl siuvinėjimo dienos, tai fotgrafuosim ryte ką padarėm ir poto vakare, pamatysim rezultatą, kaip kažkas jau taip minejo, o kažin ar tam nebutu patogu atskira tema sukurti? Ar į einama tuometu
Na temos atskiros manau tikrai nereikia. A tai poto tik spėk gaudyt,kas kur. Tą dieną kaip tik bus vyras grįžęs iš užsienio,tai su vaiku išprašysiu pas anytą. Oi bus gerai,nieks nemaišys ir pasiteisinimas geras-šventė
Papildyta:
Kad man tokį tėvą kaip Florestinos. O papasakot apie muziejų nebandyk pamiršt. Aš vaikystėj buvau kažkokiam ar dvare,ar muziejuj kokiam neatsimenu maža buvau,žemaitijoj žinau.Ten buvo išsiuvinėtas didžiulis paveikslas,tą atsimenu l.gerai. Gaila kur ir kas pavaizduota nepamenu.Gal kas ir matėt,žinot?Jau pasirodo tada sirgau šia liga,nes tik paveikslas įstrigo.
Papildyta:
Kad man tokį tėvą kaip Florestinos. O papasakot apie muziejų nebandyk pamiršt. Aš vaikystėj buvau kažkokiam ar dvare,ar muziejuj kokiam neatsimenu maža buvau,žemaitijoj žinau.Ten buvo išsiuvinėtas didžiulis paveikslas,tą atsimenu l.gerai. Gaila kur ir kas pavaizduota nepamenu.Gal kas ir matėt,žinot?Jau pasirodo tada sirgau šia liga,nes tik paveikslas įstrigo.
QUOTE(Dvi @ 2009 09 10, 10:53)
O tavo antra parodyta schema bijau, kad rezultate gali būti ne tokia graži. Turiu įtarimą, kad ten tiesiog nuotrauka, perleista per programą.
Bet kokiu atveju gražių balerinų schemų yra ir daugiau. Lanarte irgi turi labai gražią baleriną.
Bet kokiu atveju gražių balerinų schemų yra ir daugiau. Lanarte irgi turi labai gražią baleriną.
na net nzn, lyg ir normali ta schema 57 spalvytes va imetu spalvu lapa
o kokia lanarte balerina turi galvoje?imesk paveiksliuka, jei gali aciu
sveikutes,
norejau jusu patarimo - kai siuvinejat kiek ant krasto paliekat? Turint minty jei bus veliau dedamas pasportas - ar reikia palikt tiek kad uz pasporto istisai but krastai ar gali maziau like but nei visas pasportas? (kazi aiskiai cia as paklausiau )
norejau jusu patarimo - kai siuvinejat kiek ant krasto paliekat? Turint minty jei bus veliau dedamas pasportas - ar reikia palikt tiek kad uz pasporto istisai but krastai ar gali maziau like but nei visas pasportas? (kazi aiskiai cia as paklausiau )
QUOTE(perkrauta @ 2009 09 10, 23:53)
sveikutes,
As labai ivairiai. Priklausomai nuo to, kiek medziagos turiu. Jei turiu daugiau medziagos palieku po 15 - 20 langeliu, jei maziau po 10.
Kiek esi reminusi su pasportu, palieku tiek, kad uzeitu ir uz pasporto.
Nezinau, aiskiai cia pasakiau, ar ne
Uj kaip sparciai puslapiukas pilneja Vakar nebespejau parasyt, tai siandien trumpai necituodama.....
Visu labai labai grazus darbeliai
Mintis del siuvinetoju dienos ypac patiko data XX isirasau i dalyviu sarasus ir as
Buvo klausimu apie siuvinejima per keleta skyluciu kias duria. As pati visada per 2 skylutes duriu. Zodziu kryziukui 2 duriai gaunas. Kryziukai grazus Man atvirksciai jei siuvineciau per viena skylute nesigauna. Gal cia kas kaip iprates.....
Beje ant aidos ir as siuvineju be lankelio. Su lankeliu procesas ne toks spartus kai medziagos gabalas didesnis....... Lankeli naudoju tik ant lino. Dabar kaip tik darau aplankala darbo knygutei ant lino- gal vakare pasirodysiu procese su nuotrauka- tai irgi siuvu kaip per 2 skylutes. Aisku adata buka.
O su remu net nezinau. Tiesa sakant niekada nebandziau maciau parduotuvej pardavime, bet kaip su juo dirbt neisivaizduoju. Man rodos- viena ranika virsuj adata stumi, kita apacioj trauki- logiska butu. Bet ta rema reikia kazkur pasidet? Ant stalo ar kaip? Ar nugaru merginos neiskausta kas su jais dirbat? nebent as procesa neteisingai isivaizduoju..... o cia su siuviniu as isitaisau bet kur- sofoj, fotely kur geras apsvietimas, ant keliu su tvirtu pagrindu schema, kurioje butinai pasizymiu ka issiuvau ir pirmyn. Procesas juda gan neblogai Cia jau kiekvienai reikia stiliu savo pagaut.....ir be abejo nebijot eksperimentuot proceso eigoj
Beje, kai dukra mokykloj moke siuvinet ant lino irgi mokytoja reikalavo siut be lankelio o del siuvinejimo per viena skylute vis zyziu ir zyziu jau kad taip nieks nedaro...... teks atsiprasyt..... pasirodo daro ir ne viena..... soriukas, nieko asmenisko
Tik vat ka reiks siuvinet kai savaitgali pabaigsiu ta aplankala darbaknyges....
Merginos kas siuvat ant juodos kanvos, sakykit kaip darbelis ant sienos atrodo? Niekada nemaciau naturoj. Nuotraukos super, darbelis vienas irgi man superinis vaizdas, o vat kaip su panaudojimu....? Niekada to nedariau......
Visu labai labai grazus darbeliai
Mintis del siuvinetoju dienos ypac patiko data XX isirasau i dalyviu sarasus ir as
Buvo klausimu apie siuvinejima per keleta skyluciu kias duria. As pati visada per 2 skylutes duriu. Zodziu kryziukui 2 duriai gaunas. Kryziukai grazus Man atvirksciai jei siuvineciau per viena skylute nesigauna. Gal cia kas kaip iprates.....
Beje ant aidos ir as siuvineju be lankelio. Su lankeliu procesas ne toks spartus kai medziagos gabalas didesnis....... Lankeli naudoju tik ant lino. Dabar kaip tik darau aplankala darbo knygutei ant lino- gal vakare pasirodysiu procese su nuotrauka- tai irgi siuvu kaip per 2 skylutes. Aisku adata buka.
O su remu net nezinau. Tiesa sakant niekada nebandziau maciau parduotuvej pardavime, bet kaip su juo dirbt neisivaizduoju. Man rodos- viena ranika virsuj adata stumi, kita apacioj trauki- logiska butu. Bet ta rema reikia kazkur pasidet? Ant stalo ar kaip? Ar nugaru merginos neiskausta kas su jais dirbat? nebent as procesa neteisingai isivaizduoju..... o cia su siuviniu as isitaisau bet kur- sofoj, fotely kur geras apsvietimas, ant keliu su tvirtu pagrindu schema, kurioje butinai pasizymiu ka issiuvau ir pirmyn. Procesas juda gan neblogai Cia jau kiekvienai reikia stiliu savo pagaut.....ir be abejo nebijot eksperimentuot proceso eigoj
Beje, kai dukra mokykloj moke siuvinet ant lino irgi mokytoja reikalavo siut be lankelio o del siuvinejimo per viena skylute vis zyziu ir zyziu jau kad taip nieks nedaro...... teks atsiprasyt..... pasirodo daro ir ne viena..... soriukas, nieko asmenisko
Tik vat ka reiks siuvinet kai savaitgali pabaigsiu ta aplankala darbaknyges....
Merginos kas siuvat ant juodos kanvos, sakykit kaip darbelis ant sienos atrodo? Niekada nemaciau naturoj. Nuotraukos super, darbelis vienas irgi man superinis vaizdas, o vat kaip su panaudojimu....? Niekada to nedariau......
QUOTE(aga1 @ 2009 09 10, 16:28)
Labai jau man idomiai skamba "leidzia pasiuvinet".
Keista, toks jausmas, kad pries kazka darant reikia paklausti, ar leis.
Mano, tai tik dziaugiasi, kad uzsiimu visokiais, kaip jis sako moteriskais darbais.
Keista, toks jausmas, kad pries kazka darant reikia paklausti, ar leis.
Mano, tai tik dziaugiasi, kad uzsiimu visokiais, kaip jis sako moteriskais darbais.
Va mano taip pat. Po vestuvių buvau truputį aptingus siuvinėt ir stalčiuose gulėjo keletas anksčiau pradėtų paveikslų, tai jis juos ištraukė ir prašė, kad pabaigčiau. Vis vakarais po darbo būdavo pirmas klausimas, kiek pasistūmėjai į priekį Tai net smagiau siuvinėt būdavo, nes žinodavau, kad apsidžiaugs, jei matysis geresnis rezultatas.
QUOTE(perkrauta @ 2009 09 10, 22:53)
sveikutes,
Na aš palieku iš visų šonų po 3-5cm. Priklauso nuo medžiagytės išmatavimų. Bet yra atvejų, kai tik vos po 1 cm likdavo, nes daugiau medžiagytės neužtekdavo. Tikiuos teisingai supratau tavo klausimą. O palieku daugiau todėl, kad siuvinėjimo metu truputį apspūra, tai kad vėliau to nesimatytų
QUOTE(Gytė @ 2009 09 11, 09:05)
Aš esu išsisiuvinėjus žirgą ant juodos kanvos ir jis kabo pakabintas ant baltos sienos. Man asmeniškai žiūrisi gerai ir visų akį traukia.
Na tai taip gaunasi, kad tik mano vyrui daugiau dėmesio reikia ir nelabai patinka, kai aš visą dieną siuvinėju Na gal vėliau situacija pasikeis
QUOTE(tildushka @ 2009 09 11, 10:56)
Na tai taip gaunasi, kad tik mano vyrui daugiau dėmesio reikia ir nelabai patinka, kai aš visą dieną siuvinėju Na gal vėliau situacija pasikeis
Maniškiam irgi nepatiko, sakydavo, kad siuvinėčiau kai jo nėra namie Bet dabar kai turi savo žaidimą, tai jau nieko nebesako, matyt, bijo, kad teliką užsimanysiu žiūrėt ir jam žaist neleisiu
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 11, 13:37)
rodausi kiek per pora vakaru issiuvinejau matuokles
keistai atrodo be bs ... MB sako kas cia per nesamone vat paveikle tai matosi kad medis ir kur ausys nosis ... sakau tai bus dar apvadai ... o jis "kas tokie ?"
keistai atrodo be bs ... MB sako kas cia per nesamone vat paveikle tai matosi kad medis ir kur ausys nosis ... sakau tai bus dar apvadai ... o jis "kas tokie ?"
Šauniai darbuojiesi bus nuostabi matuoklė, sėkmės darbuojantis toliau ir laukiu galutinio vaizdo
Nu va kaip sakiau imetu darbaknyges virseli darbiniame procese. Jau nedaug liko, konturai visi tik uzpildyt ir dar man norisi BS padaryt....
URL=http://img27.imageshack.us/i/darbaknyge001.jpg/][/URL]
Atsiprasau uz "sulamdyta" nuotrauka, bet gi darbinis procesas cia ir linas, o ne kanva.....
Gyvai vaizdas o cia nekaip, ta maza nuotraukyte ir dar aplamdyta... ne kas kita karta desiu jau islyginta ir sutvarkyta
URL=http://img27.imageshack.us/i/darbaknyge001.jpg/][/URL]
Atsiprasau uz "sulamdyta" nuotrauka, bet gi darbinis procesas cia ir linas, o ne kanva.....
Gyvai vaizdas o cia nekaip, ta maza nuotraukyte ir dar aplamdyta... ne kas kita karta desiu jau islyginta ir sutvarkyta