Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Sandrulia @ 2009 09 02, 19:23)
Vardas tai mergaitiškas ten. Aš daryčiau batukus rusvus, jų bantukus rausvus ar bordo, taip pat ir kiškučio kaspinėlį. Apvedimo liniją daryčiau bordo, tokį pat ir užrašą

Ot tundra aš doh.gif kaip man ten berniukiškas vardas pasirode blush2.gif Dekui už pasiūlymą, atrodo jau spalvas išsirinkau iš turimų, dabar belieka kibti į darbą. Baigus ateisiu pasirodyti koks galutinis rezultatas gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget-me-not: 02 rugsėjo 2009 - 20:10
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 02, 22:08)
Ot tundra aš  doh.gif kaip man ten berniukiškas vardas pasirode  blush2.gif Dekui už pasiūlymą, atrodo jau spalvas išsirinkau iš turimų, dabar belieka kibti į darbą. Baigus ateisiu pasirodyti koks galutinis rezultatas gavosi  ax.gif

Labai lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos norejau jusu patarimo,ar kokybiskos buna shemos PM formate?Ar is ju kai siuvineji nebuna klaidu privelta,kaip pvz.,siuvineji ir gauni visiskai netoki paveiksla koks buna pavaizduotas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 09 02, 21:03)
Merginos norejau jusu patarimo,ar kokybiskos buna shemos PM formate?Ar is ju kai siuvineji nebuna klaidu privelta,kaip pvz.,siuvineji ir gauni visiskai netoki paveiksla koks buna pavaizduotas? ax.gif

Gali įvertinti, mano laivelis siuvinėtas pagal PM schemą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 02, 23:05)
Gali įvertinti, mano laivelis siuvinėtas pagal PM schemą. g.gif

Labai grazus tavo darbelis 4u.gif Tai kaip supratau pm galima pasitiket,o taip paprastom shemom,atsviestom?
Kvailoki tie mano klausimai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingius272: 02 rugsėjo 2009 - 21:21
QUOTE(Ingius272 @ 2009 09 02, 21:12)
Labai grazus tavo darbelis 4u.gif Tai kaip supratau pm galima pasitiket,o taip paprastom shemom,atsviestom?

PM programos pagalba yra atidaromo xsd formato paveikslėliai. Aš dar mažai siuvinėjau pagal internete rastas schemas, bet jei jos yra iš įvarių žurnalų- tai turėtų būti kokybiškos.
Atsakyti
Adiavl - ilgiau siuvinėjančios turbūt patvirtins, kad maloniausia siuvinėti ant kokybiškos medžiagos. Ji būna ne pigi, bet už tai darbas išlaiko formą ir atrodo dailiai. Taigi pradėti galima nuo DMC Aidos. Linas, mano vertinimu, yra pati maloniausia medžiaga laikyti rankose ir siuvinėti. Evenweave yra mažiau maloni, kaip Burbulinė pastebėjo, nes dažniau ji yra medvilninė ar maišyta su kuo nors (sintetika ar linu). Siuvinėti ant natūralaus lino yra vienas malonumas. Gal tik reikia būti truputį pasipraktikavus ant Aidos. Bet tikrai nereikia lino bijoti (kai kada bijoma, kad langelių nepavyks suskaičiuoti ar pan.). Bet pradėjus, "negali sustot" ir nelabai norisi grįžti prie Aidos. Bent man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 09 02, 22:03)

sveikutės, aš paantrinsiu Florestinai mano delfinai irgi PM formate schema buvo (tai va kiek pagyrų sulaukiau blush2.gif blush2.gif ) Dar kartą visoms dėkui notworthy.gif notworthy.gif
P.S. Samantaa o tai gal kavos nemėgsti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 rugsėjo 2009 - 22:25
Florestina - dar karta giriu mirksiukas.gif pasakiskas laivelis wub.gif uch koks grazumas thumbup.gif
Atsakyti
Del PM, tai dabartinio savo siuvinuko schema turiu ir originalia skanuota ir xsd formate. Perzvelgiau, tai atrodo, kad identiskai suzymeta kur ka siuvineti ax.gif

O Florestinos laivelis tikrai toks kaip is fantaziju salies wub.gif
Ir čiolės delfinukai labai smagus, tokie spalvingi. Siandien kaip tik siulu uzbegau nusipirkt, tai rinkinius apziurejau, atrodo is sitos serijos maciau viena, tokios zuvytes egzotines, na zodziu labai panasaus stiliaus, tai kaip tik sita delfinariuma prisiminiau blush2.gif

Turbut teks ir man mest ir darba, ir mokslus drinks_cheers.gif lotuliukas.gif siandien jei kokia 30 kryzeliu padariau tai dar gerai, nes tikrai...grizti nusikales tai nei siuvinet nesinori, o diena tai taip ir svajoju kaip cia dabar ta spalva daryciau, o dabar gal nuo tos puses pradeciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet va, kad neina siuvinio su savim nesiotis doh.gif
Atsakyti

aciu uz atsakymus, as tai kai dar truputi zalia, nezinau ant kokios medziagos siuvineju blush2.gif pirkau tokia gabalais jau sukarpyta uz A3 formato (20x30) mokejau 7 lt g.gif bet jinai kieta buvo, paskui va nuo lankelio jau suminkstejo doh.gif dabar siuvineju DMC siulais, tik kai pirkau vienos spalvos nebebuvo nusipirkau mulino, tai arba man atrodo arba jie labai daznai deda mazgiukus doh.gif
o dar vienas klausimas kokio storumo siulais siuvinejat? nes as sitam paveiksliukui skyriau siula per puse (po 3 siuliukus) rolleyes.gif cia gerai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 03, 08:11)
aciu uz atsakymus, as tai kai dar truputi zalia, nezinau ant kokios medziagos siuvineju  blush2.gif  pirkau tokia gabalais jau sukarpyta uz A3 formato (20x30) mokejau 7 lt  g.gif  bet jinai kieta buvo, paskui va nuo lankelio jau suminkstejo  doh.gif  dabar siuvineju DMC siulais, tik kai pirkau vienos spalvos nebebuvo nusipirkau mulino, tai arba man atrodo arba jie labai daznai deda mazgiukus  doh.gif 
o dar vienas klausimas kokio storumo siulais siuvinejat? nes as sitam paveiksliukui skyriau siula per puse  (po 3 siuliukus)  rolleyes.gif  cia gerai ar ne?

ziurint kokia aida tankumo ... as dazniausiai siuvineju 2 gijom , bet dabar atsius aida 11 matuoklei nes tokia nurodyta tai ten maziausiai 3 gijom siuvinet reik ... manau kad pasirinkusi 3 gijas mesuklydai jei tik tau graziai atrodo smile.gif
Atsakyti