Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Kristina112 @ 2009 09 10, 10:01)
Na as dar tik pradedanti siuvinetoja. Esiu siuvinejusi vaikysteje. O dabar... dar tik viena paveiksla issiuvinejau, baigiau vakar. Bet jau zinau koki kita siuvinesiu. Buvau pasveikusi nuo siuvinejimo ligos, bet tai matyt nepagydoma...Ji man vel atsinaujino ir manau ilgam.

Sveika prisijungus, rodyk savo darbelį.
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 10, 08:40)
O tai vyras nepritaria tavo hobiui? Maniškis tai tik apsidžiaugtų...

Na maniškis leidžia pasiuvinėt, bet tikrai ne visą dieną schmoll.gif Dažniausiai siuvinėju kai jis darbe arba prie mašinos knisasi. O taip tai kartais sako - gal jau užteks šiandien? Na mes dar tik antras mėnesiukas kaip vedę, tai nenoriu jo gasdint, kad žmona rankdarbių maniakė lotuliukas.gif Apskritai jau mano rankdarbiai jau gana didelę dalį spintos užima, juo labiau, kad mano hobi ne tik siuvinėjimas 4u.gif
O didžiausios gerbėjos mano siuvinėjimų yra mano ir vyro mamos. Juo labiau, kad darbus dovanoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 10 rugsėjo 2009 - 11:04
Gerai cia sugalvojot, su siuvinetoju diena - as visikai pritariu ir bus geras pretekstas nieko neveikti visa diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik siuvinet, siuvineti - as isivaizduoju kiek daug issiuvinesiu thumbup.gif
Geras pasiteisinimas - MB sakysiu nieko negaliu daryti , as svenciu - snd svente lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot faina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Florestina ,būtinai papasakosi kas ten per siuvinėjimo muziejus Seule g.gif ...žiauriai įdomu bigsmile.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif rodausi su svo procesu katineliu... ax.gif po truputi stumiuosi i prieki... blush2.gif vis ruosiuos padet truputi ji i sona ir draugei pradet metrika siuvinet, bet negaliu, kazkaip labiau patinka viena darba baigt, tada tik kita pradet... bet kad neuzilgo man ir to metriko reikes, tai reikes kazkaip prisiverst kaciuka det i sali... doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 09, 13:21)
cacukai,ziuriu musu dukrytes panasaus amziaus  4u.gif

Aha bigsmile.gif tik mano gimė neišnešiota, tai būtumėm jaunesnės blush2.gif

Dėl siuvinėjimo dienos - drinks_cheers.gif Vajė, kad tik galėčiau visą dieną siuvinėti... cool.gif

QUOTE(Dantiste @ 2009 09 09, 23:44)
ispejau MB kad spalio 10d. niekur neisiu ir nieko nedarysiu, tik siuvinesiu, nes musu siuvinetoju svente bus, tai sake reikia iteisint ir iseigine padaryt  lotuliukas.gif ir dar sake parada surengt: visos su issiuvinetom veliavom turetumem prazygiuot  lotuliukas.gif ot sposininkas  lotuliukas.gif

O čia gera mintis bigsmile.gif Prisisiuvinėtumėme vėliavų ir žygiuojam per Gedimino gatvę... lotuliukas.gif

QUOTE(tildushka @ 2009 09 10, 12:02)
Na maniškis leidžia pasiuvinėt, bet tikrai ne visą dieną schmoll.gif Dažniausiai siuvinėju kai jis darbe arba prie mašinos knisasi. O taip tai kartais sako - gal jau užteks šiandien?

Maniškis tai dabar jau nieko nebesako, nes kai dukrytė užmiega jis žaidžia su savo PlayStation'u o aš siuvinėju ir abu būnam patenkinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 10, 13:32)
Aha bigsmile.gif tik mano gimė neišnešiota, tai būtumėm jaunesnės  blush2.gif

mano irgi gime per anksti 4u.gif kada turejo taviske gimt?
Atsakyti
tildushka,
Na maniškis leidžia pasiuvinėt, bet tikrai ne visą dieną schmoll.gif Dažniausiai siuvinėju kai jis darbe arba prie mašinos knisasi.

Labai jau man idomiai skamba "leidzia pasiuvinet". blink.gif
Keista, toks jausmas, kad pries kazka darant reikia paklausti, ar leis. schmoll.gif
Mano, tai tik dziaugiasi, kad uzsiimu visokiais, kaip jis sako moteriskais darbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 10 rugsėjo 2009 - 15:31
QUOTE(adiavl @ 2009 09 10, 16:17)
mano irgi gime per anksti  4u.gif  kada turejo taviske gimt?

Dukrytė turėjo gimti sausio 29 dieną, o gimė gruodžio 18 d.
Taip noriu pasiuvinėt, bet einu prigulsiu, šiandien dirbau nuo 6 ryto, baisiai pavargau, rytoj vėl 6 į darbą. Einu bent susapnuosiu siuvinėjimą wub.gif
Atsakyti
Aš truputį pasiuvinėjau, tėvas anksti grįžo namo- tai man liepė siuvinėti, o pats valgyt darė.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 10, 18:48)
Aš truputį pasiuvinėjau, tėvas anksti grįžo namo- tai man liepė siuvinėti, o pats valgyt darė.

Va, o cia tai tevas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 10, 17:45)
Dukrytė turėjo gimti sausio 29 dieną, o gimė gruodžio 18 d.

gime tavo 10 dienu anksciau nei mano, o pagal termina mano aksciau 10 dieu turejo lotuliukas.gif mano turejo gimt sausio 19 bigsmile.gif
as irgi noriu siuvinet, ale paskambino kad sveciu atvaziuoja doh.gif
Atsakyti