Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

Va čia tai gera diena bus ta spalio 10 biggrin.gif Tik man ko gero neišeis tokios pasidaryt, nes vyras užprotestuotų... Na vakar net nepasiuvinėjau savo orchidėjų - buvo svečių diena... Tik sagę karoliukais išsiuvinėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 10 rugsėjo 2009 - 07:37
QUOTE(tildushka @ 2009 09 10, 08:36)
Va čia tai gera diena bus ta spalio 10 biggrin.gif  Tik man ko gero neišeis tokios pasidaryt, nes vyras užprotestuotų... Na vakar net nepasiuvinėjau savo orchidėjų - buvo svečių diena... Tik sagę karoliukais išsiuvinėjau smile.gif

O tai vyras nepritaria tavo hobiui? Maniškis tai tik apsidžiaugtų, nes jam labai patinka mano siuvinėti darbai. Didžiausias mano gerbėjas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 09, 22:44)
tai vat kur suo pakastas  biggrin.gif kaulinu as jau remo, gal sakau ant kaledu MB sumeistraus   bigsmile.gif
zinau, kad ne greitume esme, bet taip norisi greiciau rezultata pamatyt  ax.gif

O del siuvinetoju dienos tai cia gerai sumastet  thumbup.gif ir sestadienis ispuola, nei darbu nei mokslu, tai visai liuks  thumbup.gif ispejau MB kad spalio 10d. niekur neisiu ir nieko nedarysiu, tik siuvinesiu, nes musu siuvinetoju svente bus, tai sake reikia iteisint ir iseigine padaryt  lotuliukas.gif ir dar sake parada surengt: visos su issiuvinetom veliavom turetumem prazygiuot  lotuliukas.gif ot sposininkas  lotuliukas.gif

Teisingai sako Tavo MB drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 10 rugsėjo 2009 - 07:50
Laba ryteli, siuvinetojos.
O as labai letai judet pradejau su savo tulpem, kadangi mazoji jau atsistoja pati tai visur lenda, trauka rema, siulus ir t.t. Pritaikau proga tik kai ji uzmiega. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 10 rugsėjo 2009 - 09:05
žinot, vis žadu parašyt, kad yra vaikiški flomasteriai kurie išsiplauna labai lengvai tiktų siuvinėjimui ir kainuoja žymiai mažiau ir dar kelių spalvų, geltona tiktų juodai medžiagai.. tiok kad mano mažiukas tokiu labai storus turi. o jū ir plonų yra..galit net kelios pirkt ir pasidalin pabandyt.. ar kurios neturit per vaikų daiktus peržiūrėt ar neturi tokių.. tik mintim pasidalinau.. rolleyes.gif gal kam pravers..
Atsakyti
Laba diena mielos siuvinetojos, noreciau isilieti i jusu buri. Jusu darbai tiesiog nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(Kristina112 @ 2009 09 10, 10:27)
Laba diena mielos siuvinetojos, noreciau isilieti i jusu buri. Jusu darbai tiesiog nuostabus.

Sveika. Mielai prasom i musu buri. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina112 @ 2009 09 10, 10:27)

Labas rytas mirksiukas.gif Sveika prisijungus į mūsų būrį, tikiuosi, kad ir pačios daerbai bus ne kuo prastesni nei mūsiškiai drinks_cheers.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 09, 07:58)
Aš šita pradėsiu siuvinėti  ax.gif

Šita balerina ir mano planuose. Tik ne dabar. Dar negreitai. biggrin.gif
QUOTE(dovyda @ 2009 09 09, 15:02)
as irgi galandau nagus i sia balerina, kur nosferatu pasirinko wub.gif man tik kazkaip nelabai limpa fonas prie sios balerinos, sakyciau gal butu galima imti koki marginta tamsesni fona arba tamsiai melyna ir jo visai nesiuvinet g.gif
va dar viena labai gundancia uzmaciau blush2.gif

Mačiau ją siuvinėtą realiai. Atrodo fantastiškai gražiai, siuvinėtas fonas duoda labai daug grožio.
O tavo antra parodyta schema bijau, kad rezultate gali būti ne tokia graži. Turiu įtarimą, kad ten tiesiog nuotrauka, perleista per programą.
Bet kokiu atveju gražių balerinų schemų yra ir daugiau. Lanarte irgi turi labai gražią baleriną.
Atsakyti
Na as dar tik pradedanti siuvinetoja. Esiu siuvinejusi vaikysteje. O dabar... dar tik viena paveiksla issiuvinejau, baigiau vakar. Bet jau zinau koki kita siuvinesiu. Buvau pasveikusi nuo siuvinejimo ligos, bet tai matyt nepagydoma...Ji man vel atsinaujino ir manau ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 09, 22:44)
O del siuvinetoju dienos tai cia gerai sumastet  thumbup.gif ir sestadienis ispuola, nei darbu nei mokslu, tai visai liuks  thumbup.gif ispejau MB kad spalio 10d. niekur neisiu ir nieko nedarysiu, tik siuvinesiu, nes musu siuvinetoju svente bus, tai sake reikia iteisint ir iseigine padaryt  lotuliukas.gif ir dar sake parada surengt: visos su issiuvinetom veliavom turetumem prazygiuot  lotuliukas.gif ot sposininkas  lotuliukas.gif

Mes susese sakėm eisim į siuvinėji muziejų. Pasirodo yr toksai Seule. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 10, 09:49)

pritariu tai minciai, kad reiktu atzymet kryziavotoju diena thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti