Va čia tai gera diena bus ta spalio 10 Tik man ko gero neišeis tokios pasidaryt, nes vyras užprotestuotų... Na vakar net nepasiuvinėjau savo orchidėjų - buvo svečių diena... Tik sagę karoliukais išsiuvinėjau
QUOTE(tildushka @ 2009 09 10, 08:36)
Va čia tai gera diena bus ta spalio 10 Tik man ko gero neišeis tokios pasidaryt, nes vyras užprotestuotų... Na vakar net nepasiuvinėjau savo orchidėjų - buvo svečių diena... Tik sagę karoliukais išsiuvinėjau
O tai vyras nepritaria tavo hobiui? Maniškis tai tik apsidžiaugtų, nes jam labai patinka mano siuvinėti darbai. Didžiausias mano gerbėjas
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 09, 22:44)
tai vat kur suo pakastas kaulinu as jau remo, gal sakau ant kaledu MB sumeistraus
zinau, kad ne greitume esme, bet taip norisi greiciau rezultata pamatyt
O del siuvinetoju dienos tai cia gerai sumastet ir sestadienis ispuola, nei darbu nei mokslu, tai visai liuks ispejau MB kad spalio 10d. niekur neisiu ir nieko nedarysiu, tik siuvinesiu, nes musu siuvinetoju svente bus, tai sake reikia iteisint ir iseigine padaryt ir dar sake parada surengt: visos su issiuvinetom veliavom turetumem prazygiuot ot sposininkas
zinau, kad ne greitume esme, bet taip norisi greiciau rezultata pamatyt
O del siuvinetoju dienos tai cia gerai sumastet ir sestadienis ispuola, nei darbu nei mokslu, tai visai liuks ispejau MB kad spalio 10d. niekur neisiu ir nieko nedarysiu, tik siuvinesiu, nes musu siuvinetoju svente bus, tai sake reikia iteisint ir iseigine padaryt ir dar sake parada surengt: visos su issiuvinetom veliavom turetumem prazygiuot ot sposininkas
Teisingai sako Tavo MB
žinot, vis žadu parašyt, kad yra vaikiški flomasteriai kurie išsiplauna labai lengvai tiktų siuvinėjimui ir kainuoja žymiai mažiau ir dar kelių spalvų, geltona tiktų juodai medžiagai.. tiok kad mano mažiukas tokiu labai storus turi. o jū ir plonų yra..galit net kelios pirkt ir pasidalin pabandyt.. ar kurios neturit per vaikų daiktus peržiūrėt ar neturi tokių.. tik mintim pasidalinau.. gal kam pravers..
Laba diena mielos siuvinetojos, noreciau isilieti i jusu buri. Jusu darbai tiesiog nuostabus.
QUOTE(Kristina112 @ 2009 09 10, 10:27)
Laba diena mielos siuvinetojos, noreciau isilieti i jusu buri. Jusu darbai tiesiog nuostabus.
Sveika. Mielai prasom i musu buri.
QUOTE(Kristina112 @ 2009 09 10, 10:27)
Labas rytas Sveika prisijungus į mūsų būrį, tikiuosi, kad ir pačios daerbai bus ne kuo prastesni nei mūsiškiai
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 09, 07:58)
Aš šita pradėsiu siuvinėti
Šita balerina ir mano planuose. Tik ne dabar. Dar negreitai.
QUOTE(dovyda @ 2009 09 09, 15:02)
as irgi galandau nagus i sia balerina, kur nosferatu pasirinko man tik kazkaip nelabai limpa fonas prie sios balerinos, sakyciau gal butu galima imti koki marginta tamsesni fona arba tamsiai melyna ir jo visai nesiuvinet
va dar viena labai gundancia uzmaciau
va dar viena labai gundancia uzmaciau
Mačiau ją siuvinėtą realiai. Atrodo fantastiškai gražiai, siuvinėtas fonas duoda labai daug grožio.
O tavo antra parodyta schema bijau, kad rezultate gali būti ne tokia graži. Turiu įtarimą, kad ten tiesiog nuotrauka, perleista per programą.
Bet kokiu atveju gražių balerinų schemų yra ir daugiau. Lanarte irgi turi labai gražią baleriną.
Na as dar tik pradedanti siuvinetoja. Esiu siuvinejusi vaikysteje. O dabar... dar tik viena paveiksla issiuvinejau, baigiau vakar. Bet jau zinau koki kita siuvinesiu. Buvau pasveikusi nuo siuvinejimo ligos, bet tai matyt nepagydoma...Ji man vel atsinaujino ir manau ilgam.
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 09, 22:44)
Mes susese sakėm eisim į siuvinėji muziejų. Pasirodo yr toksai Seule.
QUOTE(čiolė @ 2009 09 10, 09:49)
pritariu tai minciai, kad reiktu atzymet kryziavotoju diena