Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(vastulka @ 2009 09 09, 19:47)
Tik niekaip nesugalvoju ką pasiūlyti, kaip atšvęsti šią dieną bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nagi visai paprasta - apsikabinam plakatais "Netrukdyti", niekur nekišam nosies iš namų, ir siuvinėjam, siuvinėjam biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 09 09, 20:18)
Nagi visai paprasta - apsikabinam plakatais "Netrukdyti", niekur nekišam nosies iš namų, ir siuvinėjam, siuvinėjam biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visiskai pritariu - lygiai ta pati norejau pasiulyti - visa diena TIK SIUVINETI !!!
Atsakyti
Abiejoms kurios čia siuvines balerinas - Stiprybės clap.gif clap.gif
Vyrėjas Nuostabus wub.gif wub.gif
Dėl kryželiu dienos - visom kojom rankom ir kryželiais už notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 09 09, 14:27)
Laurukasr, kaip schemoje rasoma tai bus 250 kryzeliu plotis ir 197 kryzeliai ilgis.

Oho milziniskas darbelis thumbup.gif Na ka lauksim proceso 4u.gif

Aš už siuvinėtojų dieną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl kryžiavotojų dienos ,tai aš visom keturiom UŽ!!!! Aš irgi manau ,kad tą dieną niekas neturėtų trukdyt siuvinėt,ir neturėtų būt svarbesnių darbų nei siuvinėjimas thumbup.gif ,,ir tiesiog būtų įdomu pasirodyt ,kiek per tą dieną pasistūmėjo darbeliai,tereiktų juos nufotografuoti ryte ir vakare ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 09, 20:20)
Dėl kryžiavotojų dienos ,tai aš visom keturiom UŽ!!!! Aš irgi manau ,kad tą dieną niekas neturėtų trukdyt siuvinėt,ir neturėtų būt svarbesnių darbų nei siuvinėjimas thumbup.gif ,,ir tiesiog būtų įdomu pasirodyt ,kiek per tą dieną pasistūmėjo darbeliai,tereiktų juos nufotografuoti ryte ir vakare ax.gif  drinks_cheers.gif

Sutinku, bet aš nebūsiu LT tą dieną. Tai bus šeštadienis.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 09 08, 19:42)
Kioske, čia tai geeeeras  bigsmile.gif ir kaip ryžais tokiam dideliam darbui?  bigsmile.gif

as ryztinga motera pasirodo blush2.gif jei griebt jauti uz ragu tai griebt biggrin.gif tai, kad mane kazkaip didesni darbeliai vilioja.. nors dabar sugalvojau, kad reiketu kriksto vaikams po skirtuka knygai issiuvinet bigsmile.gif turbut patiktu? g.gif

QUOTE(zundyte @ 2009 09 08, 20:56)
Na, bronzinė mergaitė tai užmušė....  swoon.gif ...eina sau doh.gif ..nuo ko merginos pradeda...šiaip tai man patinka spalvingesni darbai blush2.gif  ,nu bet čia blush2.gif ...nėra žodžių koks grožis thumbup.gif ...ar nebuvo liūdna siuvinėt tokiom panašiom spalvom? Kiek čia spalvų?

aciu aciu visoms uz grazius zodzius mano bronzinei panienkai wub.gif
kas del spalvu tai man laaabai patinka tokios spalvos.... o beto derianu prie miegamojo spalvu.... 4u.gif cia tik 11 spalvyciu 4u.gif

QUOTE(cacukas @ 2009 09 09, 06:45)
Kioske daug balionėlių  4u.gif  4u.gif  4u.gif už kantrybę siuvinėjant tamsiais atspalviais...  ploja.gif Tikrai labai gražus darbas.  bigsmile.gif

aciu dar karteli visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2009 09 09, 21:05)

Nu super super thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Kaip visada man trūksta žodžiųbigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Negaliu patikėti, kad tai pirmas darbas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 09, 21:17)
Nu super super  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif
Kaip visada man trūksta žodžiųbigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 
Negaliu patikėti, kad tai pirmas darbas blink.gif  blink.gif  blink.gif

mergaites tik nepagalvokit, kad meluoju blink.gif
tikrai pirmas ir mano rankom nunarpliotas tik aisku reminti nesiau i salona.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2009 09 09, 22:05)
nors dabar sugalvojau, kad reiketu kriksto vaikams po skirtuka knygai issiuvinet  bigsmile.gif  turbut patiktu?  g.gif

Žinoma, kad patiktų. Juk tai būtų neeilinis knygynuose dovanojamas skirtukas 4u.gif
Atsakyti
kas norit mano dukrą X.X dieną pasaugot? nail.gif aš pasiuvinėčiau rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj gerai čia sugalvota thumbup.gif thumbup.gif

florestina, kokį grožį užsisakei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 08, 23:27)
su lankeliu gerai, bet vistiek 4 duriai vienam kryžiukui, o va su rėmu darbas dvigubai greičiau einas, nes dirba abi rankos  thumbup.gif
kai reikia maža darbeli be rėmo pasiuvinėt  labai ilgai užtrunku, nu nebemoku taip  blush2.gif

tai vat kur suo pakastas biggrin.gif kaulinu as jau remo, gal sakau ant kaledu MB sumeistraus bigsmile.gif
zinau, kad ne greitume esme, bet taip norisi greiciau rezultata pamatyt ax.gif

O del siuvinetoju dienos tai cia gerai sumastet thumbup.gif ir sestadienis ispuola, nei darbu nei mokslu, tai visai liuks thumbup.gif ispejau MB kad spalio 10d. niekur neisiu ir nieko nedarysiu, tik siuvinesiu, nes musu siuvinetoju svente bus, tai sake reikia iteisint ir iseigine padaryt lotuliukas.gif ir dar sake parada surengt: visos su issiuvinetom veliavom turetumem prazygiuot lotuliukas.gif ot sposininkas lotuliukas.gif
Atsakyti