Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

as irgi galandau nagus i sia balerina, kur nosferatu pasirinko wub.gif man tik kazkaip nelabai limpa fonas prie sios balerinos, sakyciau gal butu galima imti koki marginta tamsesni fona arba tamsiai melyna ir jo visai nesiuvinet g.gif
va dar viena labai gundancia uzmaciau blush2.gif

user posted image ir tos LABAI noriu doh.gif ne nu liga tai ziauri lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 rugsėjo 2009 - 14:04
QUOTE(Florestina @ 2009 09 09, 14:48)
O pas mane aukščiausia siuvinėjimo ligos stadija, sėdėjau kelias paskutines dienas ir mąsčiau ar čia man profesionalią burnos higieną daryti, ar čia siuvinėjimo reikmenų už tuos pinigus prisipirkti (apie 200 Lt šiaip ar taip).  blink.gif

Čia jau diagnozė, nieko nepadarysi lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiko @ 2009 09 09, 14:50)
gamtovaizdis  smile.gif  issiuvinejau dar tik 3.5 lapus is 60  doh.gif

Ką gi, kaip sakoma, lašas po lašo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 09, 14:49)
Bet Jūs ir duodat, mergičkos blink.gif  blink.gif  blink.gif

Sugalvojau, kad reikia paminėti siuvinėtojų kryželiu dieną g.gif  4u.gif  bigsmile.gif

Sveikos visos biggrin.gif Na ir vaizdelis bus kai išsiuvinėsi, Daiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O tai kada čia tą siuvinėjimo kryželiu dieną minėt g.gif g.gif g.gif gal jau būsiu praleidus progą pakelt šampano taurę su visom klaipėdietėm-kryžavotojom, a? O šiaip, brangiosios pajūrio kryžavotojos, gal kada pasidarom gathering.gif Visus pageidavimus ir pasiūlimus dėl vietos, laiko ir datos prašom rašyti man į až... mirksiukas.gif mirksiukas.gif Pasistengsiu paderint laiką, kad visoms tiktų wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siūlau spalio dešimtą minėti siuvinėtojų kryželiu dieną bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 09, 16:20)
Siūlau spalio dešimtą minėti siuvinėtojų kryželiu dieną bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o kodel butent sia diena? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 09 rugsėjo 2009 - 17:11
QUOTE(dovyda @ 2009 09 09, 17:10)
o kodel butent sia diena? mirksiukas.gif

Todėl, kad romėniškai X.X (spalio dešimta) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal todėl kad spalis -kitaip yra X mėnuo metuose... o jei X mėn X dieną tai ir gaunasi-siuvinėtojų kryželiu diena lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif logiska drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 09, 18:14)
Todėl, kad romėniškai X.X (spalio dešimta) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu bet ir sugalvojai !!! Visai gera ideja !!! thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
vastulka clap.gif clap.gif Va čia tai proto bokštas smartass.gif Manau, kad visos pritaria pačios siūlimui notworthy.gif notworthy.gif good.gif
Atsakyti
Nosferatu, labai mielas tas piemenukų dizainas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 09 09, 17:38)
vastulka  clap.gif  clap.gif  Va čia tai proto bokštas smartass.gif  Manau, kad visos pritaria pačios siūlimui notworthy.gif  notworthy.gif  good.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ačiū už įvertinimą wub.gif wub.gif wub.gif
Nors kur ir aš pasireiškiau cool.gif cool.gif cool.gif , nes kaip matau su savo darbeliais nelabai išeina, tai nors morališkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik niekaip nesugalvoju ką pasiūlyti, kaip atšvęsti šią dieną bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 09 rugsėjo 2009 - 18:48