Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 09, 09:48)
šiuos parduodu, jai kas susidomėjote , tai prašom ax.gif

tik nesupyk ax.gif bet tikrai ne toj temoj pardavinėji, nebent tai butu rinkiniai, tada manau merginos susidomėtu, o čia mes pačios savo grožius kuriam... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2009 09 09, 10:48)
šiuos parduodu, jai kas susidomėjote , tai prašom ax.gif

o kam mums juos pirkti jei tik panorėjusios galim išsisiuvinėti lygiai tokius pačius savo rankomi? doh.gif čia juk ir kalbasi ir bendrauja tik tos mergytės kurios pačios kuria grožius mirksiukas.gif
Atsakyti
aga1, dėkoju už nuorodą, paganiau akeles aciuks.gif
Nosferatu, iš kur tokį grožį gavai, ta prasme schemutę??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 09 08, 22:48)

Bet juk ne spartume esmė. Ne visada tas kuris greičiausiai darbą padaro, tai jis būna geriausias ax.gif Aš per dvi skylutes siuvinėju tik tada, kai siuvinėju be lankelio arba rėmo. Gal kažkiek ir greičiau darbas einasi, bet tada medžiaga turi būti standi. Na aš tokiu atveju dėdavausi medžiagą ant kelių (užkloju ja vieną kelią) ir tada duriu adata per dvi skylutes. Vasarą, tai būdavo super, tik keliai visi raudoni likdavo nuo adatos brūžinimo, bet žiemą nutikdavo ir nelaimių, kaip prisiūtos kelnės prie paveikslo lotuliukas.gif Pastaruoju metu irgi siuvinėju per vieną skylutę, visgi taip gražiau išeina.

QUOTE(aga1 @ 2009 09 09, 00:42)

Oi koks grožis. Bet foną tai užuojauta siuvinėt. Jei nepaslaptis kokio dydžio paveiksliukas bus?
Atsakyti
Ech kaip nagai niežti, kaip siuvinėt noriu. doh.gif O dar iki 16 val. darbe reikės būti, dar dukrytė, aišku, kad nemiegos, noriu tuos mazgelius greičiau pradėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 09 09, 13:15)
Ech kaip nagai niežti, kaip siuvinėt noriu.  doh.gif O dar iki 16 val. darbe reikės būti, dar dukrytė, aišku, kad nemiegos, noriu tuos mazgelius greičiau pradėt.  biggrin.gif

cacukai,ziuriu musu dukrytes panasaus amziaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 09 09, 09:31)
Na aš dabar po poros mažesnių darbelių ėmiausi didžiausio per mano siuvinėjimo karjerą projekto - vaizdelio su žirgais ir šunimis, 175 x 200 langelių, net nesiimu prognozuoti, kada pabaigsiu...  doh.gif

Siuvinesi ir issiuvinesi drinks_cheers.gif , tik kai didesni siuvineji rezultatas labai ilgai nesimato ( siuvineju 500x315 langeliu as biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 09 09, 13:59)
( siuvineju 500x315 langeliu as  biggrin.gif )

Vajej... doh.gif Tai kurioj stadijoj dabar esi, daug dar liko? smile.gif Beje, kas ten bus pavaizduota?
Atsakyti
burbuline, zinau, kad bus labai bjauru siuvineti fona, bet taip man sis virejas krito i aki, kad negaliu doh.gif

Laurukasr, kaip schemoje rasoma tai bus 250 kryzeliu plotis ir 197 kryzeliai ilgis.
Atsakyti
Labutis, labai gražūs jūsų darbeliai wub.gif , reiks ir man prie savojo prisėsti, naktį siuvinėjau skirtuką knygoms. Kažkaip nesinorėjo to dangaus griebtis- tai pasiemiau pusserės dovanotą rinkinuką. Va tokį:
user posted image
Dar vakar darbe atsispauzdinau vieną schemutę:
user posted image
Planai, planai, planai...

O pas mane aukščiausia siuvinėjimo ligos stadija, sėdėjau kelias paskutines dienas ir mąsčiau ar čia man profesionalią burnos higieną daryti, ar čia siuvinėjimo reikmenų už tuos pinigus prisipirkti (apie 200 Lt šiaip ar taip). blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 rugsėjo 2009 - 14:26
Bet Jūs ir duodat, mergičkos blink.gif blink.gif blink.gif .
Neapsilankyk kelias dienas, tai net nežinai kurio temos numeriuko ir ieškoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.

Sugalvojau, kad reikia paminėti siuvinėtojų kryželiu dieną g.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 09 09, 14:23)
Vajej...  doh.gif Tai kurioj stadijoj dabar esi, daug dar liko? smile.gif Beje, kas ten bus pavaizduota?

gamtovaizdis smile.gif issiuvinejau dar tik 3.5 lapus is 60 doh.gif

http://public.fotki.com/Daiko/mano-darbeliai/bedee62b570e.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 09 rugsėjo 2009 - 13:55